15 gun cok fazla degil mi kuzum doktor nasi bisi demediBende yeni evliyim hiç korunmadım 15 gün adet görüyorum dr bişey demiyo
Bence yapmalisin bazilari bes gun kala ogreniyorlar umarim cikar srnnde cift cizgilerSat 20 kasım kızlar bat ortamala 30 gün sonra oluyor bir iki gün uzadıgıda oluyor bnede merak ediyorım çok sizcw yarın sabah bir test yapmalı mıyım?
Simir testi verdim canım perşembe sonuç alacağım soğan kürü yaptım cnım karnım çok şişti zor söküldüm adete ama çikolata kistim vardı şimdi alttan ultrasyonda gözükmedi tekrar soğan kürünü içiyorum ardındn incir kürüne geçicem15 gun cok fazla degil mi kuzum doktor nasi bisi demedi
Aynen faydalıda çokmu yedm naptım bi kaç gün yedm yarınada sıra bulamamış eşim artk sabh erkenden gidcmCeviz cok faydaliymis ama belkide yan etkisi varsa doktora danisirsin kuzum
Sogan kuru cok faydali diyolar kuzummm iyiki iciyosun canim sifaa olsunSiöir
Simir testi verdim canım perşembe sonuç alacağım soğan kürü yaptım cnım karnım çok şişti zor söküldüm adete ama çikolata kistim vardı şimdi alttan ultrasyonda gözükmedi tekrar soğan kürünü içiyorum ardındn incir kürüne geçicem
Erken gidersen aliyolar canim hadi hayirli haberlerle balimAynen faydalıda çokmu yedm naptım bi kaç gün yedm yarınada sıra bulamamış eşim artk sabh erkenden gidcm
Teşekkür ederim canım Rabbim inşallah tez elden hayrlısı ile hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinSogan kuru cok faydali diyolar kuzummm iyiki iciyosun canim sifaa olsun
AMIN bitanemTeşekkür ederim canım Rabbim inşallah tez elden hayrlısı ile hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
Bence yapmalisin bazilari bes gun kala ogreniyorlar umarim cikar srnnde cift cizgiler
Aynen erken gidecm kuzumErken gidersen aliyolar canim hadi hayirli haberlerle balim
değiştirme canım senYani 20 Aralik mi bat kuzu ?
olsun dur bakalim Allahdan umit kesilmez belki guzel bi sonuc alirsin
Canımcım iyiyimde vurduğum yer acıyor o kadar et ezilmesi oldu herhalde
Canım keşke bi gitsydn doktoraCanımcım iyiyimde vurduğum yer acıyor o kadar et ezilmesi oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?