❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Troidim de 4.91 normalide 0.27-4.20 çokda yüksekl değil aslnda ceviz yükseltrmi kızlar
Canım hiç canını sıkma hamilelikte çoğunlukla bayanlarda troid artıyor çok tanıdigim war bu durumda biri yeni doğum yaptı ilaç weriyorlar onu kullaniyosun

Canım hiç canını sıkma hamilelikte çoğunlukla bayanlarda troid artıyor çok tanıdigim war bu durumda biri yeni doğum yaptı ilaç weriyorlar onu kullaniyosun
Endişe ettim kuzum şimdi değerlerim iyi derkrn troid çıkdı bide kese ve bebek değer 5000 lerdeyken görünüyodu demi kızlar şimsi bnmkisi 3856 2 güne 5000 bini blur demi

Kızlar ben geldim tam anlamadım ama konu tiroid sanırım. Şöyle söyleyim normalde olmayan tiroidim hamileyken sürekli 18 şerde falan ki bilen maximumu bilir bende çok korkuyordum ama sıkıntı yapmayın oğluma hamileyken doğurana kadar ilaç kullandım ve her ay kan verdim takip ettim 1 ay hariç gördüğüm en düşük 6 ama genel se 13 15 civarındaydı ama çok şükür bi sıkıntı olmadı. Yani guru olsun resmen mesela kan verirken özelliklem tiroid ve ayrıntılı tiroid testi istedim
84zmr mesela maydanoz tüketmeyin derler hep doğruluğunu bilemem ama bi araştır istersen.

Maydanoz değilde sere otunu duydum canımm benmki 4.91 çıkdı yarn gidecm kadn doğuma

Ayyyyy cok super bi haber kuzummmmm yarin kan testinide soylersin bize kuzum
Çok sağ ol canım yarın da alayım sonuçları paylaşırım :)
Kizlar hava cok soguk burdaaa hasta oldum bogazlarim sisti kizlar atesim cikti yatiyorum battaniyenin altinda
Havalar gerçekten çok soğuk canım geçmiş olsun dikkat et kendine :)

Maydanoz değilde sere otunu duydum canımm benmki 4.91 çıkdı yarn gidecm kadn doğuma
4.91 sınırları zorlanıyor bile kuzumm sakın stres yapma,. Kız ben hiç o rakamları görmedim sen düşün ilaç alarak düzelecek bir sonuç o sen rahat ol. Maydanozu dereotuna örnek verdiydim hani otgiller ya

Sennde gözün aydın kuzum görmüşsün çift çizgiyi bu arada kese ve bebek kaçlarda görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…