Kızlar dere otu iyi geliyomuş troidlere ve dengeliyomuş zararı olurmu acaba bebek içinSeskes
Bakalım kuzu netten yararlımı zararlımı dye bitanem
Canım hiç canını sıkma hamilelikte çoğunlukla bayanlarda troid artıyor çok tanıdigim war bu durumda biri yeni doğum yaptı ilaç weriyorlar onu kullaniyosunTroidim de 4.91 normalide 0.27-4.20 çokda yüksekl değil aslnda ceviz yükseltrmi kızlar
Endişe ettim kuzum şimdi değerlerim iyi derkrn troid çıkdı bide kese ve bebek değer 5000 lerdeyken görünüyodu demi kızlar şimsi bnmkisi 3856 2 güne 5000 bini blur demiCanım hiç canını sıkma hamilelikte çoğunlukla bayanlarda troid artıyor çok tanıdigim war bu durumda biri yeni doğum yaptı ilaç weriyorlar onu kullaniyosun
Günde 1 dal yemek iyi geliyomuş öyle yazıyodu netde canımHamişlerde dereotu yemek iyiymiş aşırıya kaçmadan ama bitanem herşeyin azı karar çoğu zarardır unutma tatlım
Afiyet olsun ye kuzum ye sana şifa olsun bebişininde gelişmesine yardımcı olsunGünde 1 dal yemek iyi geliyomuş öyle yazıyodu netde canım
Niye acaba yumurtlama gününmü canımya benim gogsum cok agriyor ama sadece sol bat 30aralik :/
Kızlar ben geldim tam anlamadım ama konu tiroid sanırım. Şöyle söyleyim normalde olmayan tiroidim hamileyken sürekli 18 şerde falan ki bilen maximumu bilir bende çok korkuyordum ama sıkıntı yapmayın oğluma hamileyken doğurana kadar ilaç kullandım ve her ay kan verdim takip ettim 1 ay hariç gördüğüm en düşük 6 ama genel se 13 15 civarındaydı ama çok şükür bi sıkıntı olmadı. Yani guru olsun resmen mesela kan verirken özelliklem tiroid ve ayrıntılı tiroid testi istedim
84zmr mesela maydanoz tüketmeyin derler hep doğruluğunu bilemem ama bi araştır istersen.
Çok sağ ol canım yarın da alayım sonuçları paylaşırım :)Ayyyyy cok super bi haber kuzummmmmyarin kan testinide soylersin bize kuzum
Havalar gerçekten çok soğuk canım geçmiş olsun dikkat et kendine :)Kizlar hava cok soguk burdaaa hasta oldum bogazlarim sisti kizlar atesim cikti yatiyorum battaniyenin altinda
Yumurtlama gunu takvime gore 16siydiNiye acaba yumurtlama gününmü canım
Yumurtlama gunu takvime gore 16siydiNiye acaba yumurtlama gününmü canım
4.91 sınırları zorlanıyor bile kuzumm sakın stres yapma,. Kız ben hiç o rakamları görmedim sen düşünMaydanoz değilde sere otunu duydum canımm benmki 4.91 çıkdı yarn gidecm kadn doğuma
Benimde göğsüm sızlıyor ve felaket sisti onları bu zamana kadar bu kadar sis görmemistim yahuya benim gogsum cok agriyor ama sadece sol bat 30aralik :/
Araştırıyım iyicede dere otu tüketiyim çok az bir dal4.91 sınırları zorlanıyor bile kuzumm sakın stres yapma,. Kız ben hiç o rakamları görmedim sen düşünilaç alarak düzelecek bir sonuç o sen rahat ol. Maydanozu dereotuna örnek verdiydim hani otgiller ya
Sennde gözün aydın kuzum görmüşsün çift çizgiyi bu arada kese ve bebek kaçlarda görünür4.91 sınırları zorlanıyor bile kuzumm sakın stres yapma,. Kız ben hiç o rakamları görmedim sen düşünilaç alarak düzelecek bir sonuç o sen rahat ol. Maydanozu dereotuna örnek verdiydim hani otgiller ya
Atayim hemenkuzu :)Yaaaa bize nye atmıyorsun aşkolsun ben merakdan çatlıyım burda sen beni mahrum et kuzu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?