Yaa kiyamak coook gecmis olsun kuzucanimmmm benimmmKizlar hava cok soguk burdaaa hasta oldum bogazlarim sisti kizlar atesim cikti yatiyorum battaniyenin altinda
Senin bat nezaman canm hamileliktenmi acaba bunlarBenimde göğsüm sızlıyor ve felaket sisti onları bu zamana kadar bu kadar sis görmemistim yahu
Bu ar A da ilaç ra kullansan sıkıntı yapma tiroid ilacı bebeğe ulaşmıyor bir zararı yokAraştırıyım iyicede dere otu tüketiyim çok az bir dal
Hos geldin tatlimmmmMerbaha dünya güzelleri aranızda yeniyim bugün üye oldum kabul ederseniz aranıza sevinirim
Saat 10 da gidecegiz hayatimmmUmya balimmm kar kis kiyamet her yer kiyamam nasip kuzum yarin gideblcekmisin kuzum ?
Hayatim kar kis gidemedikUmya kuzumm naptınn
Bat 28 aralık canım İnşallAllah öyledir ikimizde hamişizdir.Senin bat nezaman canm hamileliktenmi acaba bunlar
Meraktan çatlıcam yaaaHayatim kar kis gidemedik
Yarin saat 10 da gidecegiz insallahhh
insAllah hamileyizdir canim ya ❤Bat 28 aralık canım İnşallAllah öyledir ikimizde hamişizdir.
Hadi at bekliyorum gözüm şenlesinAtayim hemenkuzu :)
Bugun nasilsiniz kizlar hemserim kasigin gectimi canim coookkk sicak suyla banyo yapma tamammiMeraktan çatlıcam yaaa
Haftayı devretdikya canım sanırım kasığımda o yüxden batmalar vardı yok sıcak suyla duş almıyorm ama dkkat ederm daha fazla sen naslsnBugun nasilsiniz kizlar hemserim kasigin gectimi canim coookkk sicak suyla banyo yapma tamammi
Aminn inşallah bitanemmm sennde iyi haberlerini alalımOyy masallahh kuzumm rabbim sah salim kucagina almayi nasip etsin
Kuzumm evi temizledimmm yeni uzandimUmya nerdesinnm balımmm
Aminn birtanemmmm AminnnnAminn inşallah bitanemmm sennde iyi haberlerini alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?