❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzumm ya bnm troid biraz yükselmş biiy olurmu bi arkdaşa sordm oda hamile o patavatsızda hemen abmn hanımıda öyleydi düşük yaptı dedi
Manyak kaari :)))
Olmaz hayatimmmm insallahh
Rabbim ona nasip vermisse egerrr troid falan bahanedir birtanem
Sen derah tut yureginii
Allah a sigin boooooooool.booool dua et
Allah istemedikcr hiiic bisey olmaz

Manyak kaari :)))
Olmaz hayatimmmm insallahh
Rabbim ona nasip vermisse egerrr troid falan bahanedir birtanem
Sen derah tut yureginii
Allah a sigin boooooooool.booool dua et
Allah istemedikcr hiiic bisey olmaz
Doğru diyon kuzum duamı eksk etmiyom yarn gidcm nasip olursa hastaneye bu arada kuzum kızlara sordmda cvp vermediler kese ve bebek beta kaçdayken görünüyo

Canımcım iyiyimde vurduğum yer acıyor o kadar et ezilmesi oldu herhalde
Kuzum o kolay kolay gecmez gecen ben dusmustum ya disarda hala dizim cok aciyor kuzum
Çok sağ ol canım yarın da alayım sonuçları paylaşırım :)

Havalar gerçekten çok soğuk canım geçmiş olsun dikkat et kendine :)
Sagol balim... merakla bekliyorum
Araştırıyım iyicede dere otu tüketiyim çok az bir dal
Az tuket kuzum dereotu cok saglikli fazla yemdde az bisi yersin kuzum
Saat 10 da gidecegiz hayatimmm
Sabah guzel haberlerle bekliyorum bitanemmmiiii
Geldimmmm kuzucaanimmmmm
Hosgeldin can cannnn
Can'ım ikisi aynı yakınlıkta olması lazım silik çıkınca olmuyor benimde hep genelde silik çıkardı bir iki gün koyu yakalayabildim 17. Günümde
Kuzum ovulasyon testi ecazene cok mu pahali ?

Ama tahminime gore gecen hafta yumurtlama gunumdu. Yani ben anlamadim.
Yumurtlama gunu kuzum Umya kuzumuz ayda 3 kere iliski olmus kayinvalidesi hastaymis kafasina hamisligi takmadi hamilelik oldu çok şükür anlicagin cok önemli degil canim ya kafama cok takma bede cok umursuyordum artık kafama takmiyorum kuzum nasipse 1 iliskiyle bile oluyor

Kuzum ben internetten aldım uyguna geldi 15 20 arası bir şey 15 taneydi ama güvenilirliği konusunda çok emin değilim inşallah görücez bakalım

Ay öyle de ben hala takıyorum kuzum ya aman Nolcak halim bilmiyorum çok düşünmemeye çalışıyorum ama

Ay öyle de ben hala takıyorum kuzum ya aman Nolcak halim bilmiyorum çok düşünmemeye çalışıyorum ama
Kuzum simdi benimde icimde bi umut var 30 aralikta... eger sonuc olumsuz olursa cok üzülürüm ama ya nasip der dua edip yoluma devam ederim kuzum stres yapmamaliyim balimmm

Doğru diyon kuzum duamı eksk etmiyom yarn gidcm nasip olursa hastaneye bu arada kuzum kızlara sordmda cvp vermediler kese ve bebek beta kaçdayken görünüyo
Insallah hic bisey olmicak sen git doktora yarin allahin izni ile hicbisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…