Kız ne ev temizliğisi dkkat et bişy olmaz bi kaç gün ağır bişy yapmaKuzumm evi temizledimmm yeni uzandim
Geldimmmm kuzucaanimmmmmUmya balimmmmmm nerdesin özledim seniii❤
Yok kuzu ustten bur supurdum sadeceKız ne ev temizliğisi dkkat et bişy olmaz bi kaç gün ağır bişy yapma
Kuzumm ya bnm troid biraz yükselmş biiy olurmu bi arkdaşa sordm oda hamile o patavatsızda hemen abmn hanımıda öyleydi düşük yaptı dediKuzumm evi temizledimmm yeni uzandim
Manyak kaari :)))Kuzumm ya bnm troid biraz yükselmş biiy olurmu bi arkdaşa sordm oda hamile o patavatsızda hemen abmn hanımıda öyleydi düşük yaptı dedi
Doğru diyon kuzum duamı eksk etmiyom yarn gidcm nasip olursa hastaneye bu arada kuzum kızlara sordmda cvp vermediler kese ve bebek beta kaçdayken görünüyoManyak kaari :)))
Olmaz hayatimmmm insallahh
Rabbim ona nasip vermisse egerrr troid falan bahanedir birtanem
Sen derah tut yureginii
Allah a sigin boooooooool.booool dua et
Allah istemedikcr hiiic bisey olmaz
Aynen kuzum 30 ya da 31 Aralık gelmesi lazım bekliyoruz bakalım inşallah hiç gelmezlerCanim seninde 31 aralikti dimii
Can'ım ikisi aynı yakınlıkta olması lazım silik çıkınca olmuyor benimde hep genelde silik çıkardı bir iki gün koyu yakalayabildim 17. GünümdeKizlar ovulasyon testi yaptim bu cikti. Simdi yumurtlamam gecti mi gelecek mi daha?silik cikti. Resim yukleyemiyorum.
Ama tahminime gore gecen hafta yumurtlama gunumdu. Yani ben anlamadim.Can'ım ikisi aynı yakınlıkta olması lazım silik çıkınca olmuyor benimde hep genelde silik çıkardı bir iki gün koyu yakalayabildim 17. Günümde
Kuzum o kolay kolay gecmez gecen ben dusmustum ya disarda hala dizim cok aciyor kuzumCanımcım iyiyimde vurduğum yer acıyor o kadar et ezilmesi oldu herhalde
Sagol balim... merakla bekliyorumÇok sağ ol canım yarın da alayım sonuçları paylaşırım :)
Havalar gerçekten çok soğuk canım geçmiş olsun dikkat et kendine :)
Az tuket kuzum dereotu cok saglikli fazla yemdde az bisi yersin kuzumAraştırıyım iyicede dere otu tüketiyim çok az bir dal
Sabah guzel haberlerle bekliyorum bitanemmmiiiiSaat 10 da gidecegiz hayatimmm
Hosgeldin can cannnnGeldimmmm kuzucaanimmmmm
Kuzum ovulasyon testi ecazene cok mu pahali ?Can'ım ikisi aynı yakınlıkta olması lazım silik çıkınca olmuyor benimde hep genelde silik çıkardı bir iki gün koyu yakalayabildim 17. Günümde
Can'ım ovulasyon günün geçtiyse zaten hep silik çıkıyor belki ondan kaynaklıdırAma tahminime gore gecen hafta yumurtlama gunumdu. Yani ben anlamadim.
Yumurtlama gunu kuzumAma tahminime gore gecen hafta yumurtlama gunumdu. Yani ben anlamadim.
Kuzum ben internetten aldım uyguna geldi 15 20 arası bir şey 15 taneydi ama güvenilirliği konusunda çok emin değilim inşallah görücez bakalımKuzum o kolay kolay gecmez gecen ben dusmustum ya disarda hala dizim cok aciyor kuzum
Sagol balim... merakla bekliyorum
Az tuket kuzum dereotu cok saglikli fazla yemdde az bisi yersin kuzum
Sabah guzel haberlerle bekliyorum bitanemmmiiii
Hosgeldin can cannnn
Kuzum ovulasyon testi ecazene cok mu pahali ?
INŞALLAH faydasi olur kuzummm senide ekledim listyee kuzum benimde 31 aralikk cok heyecanlymKuzum ben internetten aldım uyguna geldi 15 20 arası bir şey 15 taneydi ama güvenilirliği konusunda çok emin değilim inşallah görücez bakalım
Ay öyle de ben hala takıyorum kuzum ya aman Nolcak halim bilmiyorum çok düşünmemeye çalışıyorum amaYumurtlama gunu kuzumUmya kuzumuz ayda 3 kere iliski olmus kayinvalidesi hastaymis kafasina hamisligi takmadi hamilelik oldu çok şükür anlicagin cok önemli degil canim ya kafama cok takma bede cok umursuyordum artık kafama takmiyorum kuzum nasipse 1 iliskiyle bile oluyor
Ay hadi inşallah sağol kuzumINŞALLAH faydasi olur kuzummm senide ekledim listyee kuzum benimde 31 aralikk cok heyecanlym
Kuzum simdi benimde icimde bi umut var 30 aralikta... eger sonuc olumsuz olursa cok üzülürüm ama ya nasip der dua edip yoluma devam ederim kuzum stres yapmamaliyim balimmmAy öyle de ben hala takıyorum kuzum ya aman Nolcak halim bilmiyorum çok düşünmemeye çalışıyorum ama
INŞALLAH kuzumAy hadi inşallah sağol kuzum
Insallah hic bisey olmicak sen git doktora yarin allahin izni ile hicbisey olmazDoğru diyon kuzum duamı eksk etmiyom yarn gidcm nasip olursa hastaneye bu arada kuzum kızlara sordmda cvp vermediler kese ve bebek beta kaçdayken görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?