Amin kuzum inşallah Allah dualarımızı kabul etsinKuzum simdi benimde icimde bi umut var 30 aralikta... eger sonuc olumsuz olursa cok üzülürüm ama ya nasip der dua edip yoluma devam ederim kuzum stres yapmamaliyim balimmm
AMIN kuzum ne zaman teat yapcaksim canimAmin kuzum inşallah Allah dualarımızı kabul etsin
EvetKizlar ❤ su kalp isareti cikiyormu ???
Cok tatli kuzum ya bende onu yapayim. Dedimm size kirmizi kalpler yoliyimm❤❤
30 Aralıkta yapcam galiba inşallah çıkarsa da yeni yıla girerken eşime söylücem süpriz olsunAMIN kuzum ne zaman teat yapcaksim canim
Ayy kuzu bendeeee yaa 30 aralikta test yapıcam ❤30 Aralıkta yapcam galiba inşallah çıkarsa da yeni yıla girerken eşime söylücem süpriz olsun
Ay Allahım sen bizim dualarımızı kabul eyleAyy kuzu bendeeee yaa 30 aralikta test yapıcam ❤
Cok AMIN iNŞALLAH bitanem ❤Ay Allahım sen bizim dualarımızı kabul eyle
Geldim canım eşim geldi sağolsunn bişeyler hazırladı yedim tekrar yattım kuzummm
5 haftalikken gorunuyor kuzumDoğru diyon kuzum duamı eksk etmiyom yarn gidcm nasip olursa hastaneye bu arada kuzum kızlara sordmda cvp vermediler kese ve bebek beta kaçdayken görünüyo
Evet kuzucannYumurtlama gunu kuzumUmya kuzumuz ayda 3 kere iliski olmus kayinvalidesi hastaymis kafasina hamisligi takmadi hamilelik oldu çok şükür anlicagin cok önemli degil canim ya kafama cok takma bede cok umursuyordum artık kafama takmiyorum kuzum nasipse 1 iliskiyle bile oluyor
Evet hayatimmKizlar ❤ su kalp isareti cikiyormu ???
Ah kuzum yaa dinlen ayaga cok kalkmaGeldim canım eşim geldi sağolsunn bişeyler hazırladı yedim tekrar yattım kuzummm
Geldimmm canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?