Oledir cnm cok buyuk gecmis olsun arkasi arkasiya gelmis sukur rabbim esini sana bagislamisBen hala evliliğimden bir şey anlamadm canım hayırlar mevlütler baş sağlığına gelenler ailemin acısı derken kurban geldi eşim kaza geçirdi bu defa bir ayda hastahane onun için gelenler gidenler kayınvalideme geldim işte kaza olunca hem eşim hem gelen giden yapamam diye sonra işler başladı kayınvalidemdeyim daha toplasan iki hafta kalmışımdır evimde Allah daha beterinden korusun cidden gelinliğim çocuk odasında kirli bir şekilde katladm poşetine hlaa aynı orada duruyor biliyor musun daha onu yerine yerleştiremedm temizlettirip
Tamam bitanem sihhatler olsun❤Canlar ben duş a gireyim
Sonra geleyim
Sizi seviyorum kiii hemde cooook
Guncelleiyorum kuzumKızlar regl yenı bıttı bu ayda devam calısmaya. Bat 9 ocak.
Hamile kalmayı kolaylaştıran şeyler neler. Bn ayaklarını duvara dıkıyorum baska??
AMIN bitanem ALLAHIm dualarimizi kabul etsin INŞALLAH ❤Insallahh canimin icii rabbim size de en en en guzelini nasip etsinnn
Cumlemizden hemserim❤Allah razi olsun birbirimizin ilaclariyiz bugun maratonlu benim o yuzden anca yaziyorum okuyorum ama yazdiklarinizi .d
Balım
Onemli,deil,kuzum benim anilar iste depresi verdimin123 kuzum ne guzel sohbet ettik dun gece balim destegin ilgin icin cok teşekkür ederim❤
onunda listedeki adi degissin canisi sana zahmet iyice umutlu olalim heyecanla bekleyelim .d
İnşallahhh kuzummmKızlar yasin okudum ve hepimize dua ettim inşllah Allah ım nasip eder bizlerede bebiş
insallah canim Allah raziiii olsunnnnnnnn agzina koluna yuregine saglikKızlar yasin okudum ve hepimize dua ettim inşllah Allah ım nasip eder bizlerede bebiş
Aminnn...Allah kabul etsin canımKızlar yasin okudum ve hepimize dua ettim inşllah Allah ım nasip eder bizlerede bebiş
Hergün dularıma katıyorm kuzum sizlerideKızlar yasin okudum ve hepimize dua ettim inşllah Allah ım nasip eder bizlerede bebiş
Off kötü olmuş demek bol bol dinlen sen kuzuVallahi bugün hiiiç kalkmadım nasıl bi düşme yaşadıysam kızarıklık yok morarma yok acı çoook kalkmadan yatıyorum bende tatlım işte
Sagol canim cok mu geride konusuldu acep bu arada herkese hayirli aksamlar benimde bat 25 aralik heyecanla beklemedeyimkalplerasi canım :)
Kızlar yakı ile ilgili bilgilerinizi bir özet geçermisiniz lütfen :)Sagol canim cok mu geride konusuldu acep bu arada herkese hayirli aksamlar benimde bat 25 aralik heyecanla beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?