Aynen canım çok kötüydü kuzu ya şükürler olsun daha kötüde olabilirdiOff kötü olmuş demek bol bol dinlen sen kuzu
Hoşgeldin canımSagol canim cok mu geride konusuldu acep bu arada herkese hayirli aksamlar benimde bat 25 aralik heyecanla beklemedeyim
Tabiki aynen öyle herşeyde bi hayır var balımAynen canım çok kötüydü kuzu ya şükürler olsun daha kötüde olabilirdi
Sagol canim cok mu geride konusuldu acep bu arada herkese hayirli aksamlar benimde bat 25 aralik heyecanla beklemedeyim
Hoşgeldin tatlımSagol canim cok mu geride konusuldu acep bu arada herkese hayirli aksamlar benimde bat 25 aralik heyecanla beklemedeyim
Tamam bebeğim merak etmeINŞALLAH kuzum ayni gun test yapıyoruz ozaman kesin gel ogun tmmi bal
Bende hem hayır arıyorum hemde bi hata günahmı işledim ki rabbim böyle bişeyi başıma verdi diyorum bitanemTabiki aynen öyle herşeyde bi hayır var balım
Hosbuldum cok tesekkurlerHoşgeldin tatlım
Suan benim nette kafayi yedimavi elma nasılsın kuzum netim de sıkıntı var yazsam gitmiyo gitse takip edemiyorum öyle sinir bir durum
Canım öyle düşünme dalgınlık çok düşünmek belki ıslak ayağın kaymana sebep oldu çok geçmiş olsun tanımadığın insanlara dua edip dua alırken ne günah işlemiş olacaksınBende hem hayır arıyorum hemde bi hata günahmı işledim ki rabbim böyle bişeyi başıma verdi diyorum bitanem
Değerlendireceğin gün yapıştr kuzum 3 gün arayla dayanablirsen 2 taneKızlar yakı ile ilgili bilgilerinizi bir özet geçermisiniz lütfen :)
Yakı ne işe yarıyor ki ben duymamıştımDeğerlendireceğin gün yapıştr kuzum 3 gün arayla dayanablirsen 2 tane
Islak ayakla kaymadım balım lavabodan ayağımı çekerken dengemi sağlayamadım canım benim bi an öyle düşündüm yanlış bişeymi yaptım dye sonra vardır bundada bi hayr dedim inşallah hayr olur canımcım hakkımdaCanım öyle düşünme dalgınlık çok düşünmek belki ıslak ayağın kaymana sebep oldu çok geçmiş olsun tanımadığın insanlara dua edip dua alırken ne günah işlemiş olacaksın
Değerlendireceğin gün yapıştr kuzum 3 gün arayla dayanablirsen 2 tane
Öyle bebeğim ben oğluma 3 aylık hamileyken merdivenlerden yuvarlandım baya sonra da bir mahallenin duyacağı kadar ağladım çok şükür rabbim korudu oluyor bazen öyle kazalar :)Islak ayakla kaymadım balım lavabodan ayağımı çekerken dengemi sağlayamadım canım benim bi an öyle düşündüm yanlış bişeymi yaptım dye sonra vardır bundada bi hayr dedim inşallah hayr olur canımcım hakkımda
Hadi ya niye acaba şebekemi çekmiyor kuzu.Çok şükür iyiyim tatlım sen nasilsin çınar paşa nasıl:)mavi elma nasılsın kuzum netim de sıkıntı var yazsam gitmiyo gitse takip edemiyorum öyle sinir bir durum
Sıkı tutuyo derler kuzum bende tam bilmiyormYakı ne işe yarıyor ki ben duymamıştım
Ne demek kuzumm
Evet oluyormuş böyle bi kaza ilk defa yaşadım trafik kazası hariçÖyle bebeğim ben oğluma 3 aylık hamileyken merdivenlerden yuvarlandım baya sonra da bir mahallenin duyacağı kadar ağladım çok şükür rabbim korudu oluyor bazen öyle kazalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?