❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bende hem hayır arıyorum hemde bi hata günahmı işledim ki rabbim böyle bişeyi başıma verdi diyorum bitanem
Canım öyle düşünme dalgınlık çok düşünmek belki ıslak ayağın kaymana sebep oldu çok geçmiş olsun tanımadığın insanlara dua edip dua alırken ne günah işlemiş olacaksın

Canım öyle düşünme dalgınlık çok düşünmek belki ıslak ayağın kaymana sebep oldu çok geçmiş olsun tanımadığın insanlara dua edip dua alırken ne günah işlemiş olacaksın
Islak ayakla kaymadım balım lavabodan ayağımı çekerken dengemi sağlayamadım canım benim bi an öyle düşündüm yanlış bişeymi yaptım dye sonra vardır bundada bi hayr dedim inşallah hayr olur canımcım hakkımda

Öyle bebeğim ben oğluma 3 aylık hamileyken merdivenlerden yuvarlandım baya sonra da bir mahallenin duyacağı kadar ağladım çok şükür rabbim korudu oluyor bazen öyle kazalar :)

Öyle bebeğim ben oğluma 3 aylık hamileyken merdivenlerden yuvarlandım baya sonra da bir mahallenin duyacağı kadar ağladım çok şükür rabbim korudu oluyor bazen öyle kazalar :)
Evet oluyormuş böyle bi kaza ilk defa yaşadım trafik kazası hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…