Biz iyiyiz canım sanırım şebeke de var sürekli kesiliyor. Sen nasılsın herşey yolunda mı keyfin nasıl bakimHadi ya niye acaba şebekemi çekmiyor kuzu.Çok şükür iyiyim tatlım sen nasilsin çınar paşa nasıl:)
Ay kuzu kötü bişey yaşamişsında bi mahalle agladim deyince bi gülme tuttu beni:)Öyle bebeğim ben oğluma 3 aylık hamileyken merdivenlerden yuvarlandım baya sonra da bir mahallenin duyacağı kadar ağladım çok şükür rabbim korudu oluyor bazen öyle kazalar :)
Canım profilinde kişisel bilgilerim var ordan yapıyorsunKızlar bu gebelik takvimini nasl yapıyosnz
Kız valla bak bende anlatırken çok gülüyorum ay kimse gelmedi ben bildiğin ejderha modundaydım :)Ay kuzu kötü bişey yaşamişsında bi mahalle agladim deyince bi gülme tuttu beni:)
Kız valla bak bende anlatırken çok gülüyorum ay kimse gelmedi ben bildiğin ejderha modundaydım :)
Çok şükur şimdilik bi sıkıntı yok dogalgaz bozuk onla ugrasiyoruz 2 gündürBiz iyiyiz canım sanırım şebeke de var sürekli kesiliyor. Sen nasılsın herşey yolunda mı keyfin nasıl bakim
Ahahaha Allah seni:)Kız valla bak bende anlatırken çok gülüyorum ay kimse gelmedi ben bildiğin ejderha modundaydım :)
Geçer canım geçsin inşallah güzel haberler gelsinBat listesinde en sonlardayımoff geçermiki günler kızlar
Sonda olman iyi iste hala çalışma icin vaktin var son hiz devam calismalara:)Bat listesinde en sonlardayımoff geçermiki günler kızlar
Oyyyşş maşaallah tipini yediğim Allahım yavruna hayırlı sağlıklı uzun ömür versinBenim çınarım samuray bu aralar :) moral olsun hepimize
Aynen bak bütün deneyimleri topla bombastik bir çalışma yapınSonda olman iyi iste hala çalışma icin vaktin var son hiz devam calismalara:)
Ayyy bu daha güzelmiş panter emele bağlamışsın olayı biri gelse yanına üstüne atlardın herhalde
Karinami nereye yapistiriliyor ya bende bel boyun fitigoda var ilac alamadim yakida zararli abilir diye kullanmadim gebelikte sakincali degilmidirDeğerlendireceğin gün yapıştr kuzum 3 gün arayla dayanablirsen 2 tane
Amin bebeğim teşekkür ederiz :))Maşallah kuzu aman aman paşaya nazar degmesin samurayligini yesin teyzesiJanow
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?