Oyyyşş maşaallah tipini yediğim Allahım yavruna hayırlı sağlıklı uzun ömür versin
Heray başa dönmekten sıkıldım canım ya. Bide kocam çok tembel hız falan yok yaniSonda olman iyi iste hala çalışma icin vaktin var son hiz devam calismalara:)
Anladım canım sen teşvik et teşvik primi ver elinden geleni yap bariHeray başa dönmekten sıkıldım canım ya. Bide kocam çok tembel hız falan yok yaniçok istiyo ama hiç önemsemiyo. Millet eşine kür falan yaptırıyoya çok şaşırıyorum
Ayy inşallah ya gönlümden hep kız geçiyor tabi çok istiyorumda rabbim hayırlısını versin inşaallahHihihi sana daha tatlıları ballıları gelsin inşallah :)
Bende kız istiyorum hayırlısıylaAyy inşallah ya gönlümden hep kız geçiyor tabi çok istiyorumda rabbim hayırlısını versin inşaallah
Aminnn inşallah rabbim gönlündekini kucağına almayı nasip etsin balım hayırlısıyla sağlığıyla gelsin minik prensesBende kız istiyorum hayırlısıyla
Süpersin canım. Hadi kızlar anlatın deneyimlerinizi nasıl oluyo bu işlerAynen bak bütün deneyimleri topla bombastik bir çalışma yapın
Yakı bele yapıştırılıyor canım ama sende fıtık varmış zararı varmıdır bir araştırKarinami nereye yapistiriliyor ya bende bel boyun fitigoda var ilac alamadim yakida zararli abilir diye kullanmadim gebelikte sakincali degilmidir
İnşallah bebeğim herşey yolunda gitsin inşallah hepimiz için benimde bu sefer yolunda gitsin inşallahAminnn inşallah rabbim gönlündekini kucağına almayı nasip etsin balım hayırlısıyla sağlığıyla gelsin minik prenses
Burdaki kızların hepsi süper kuzum hadi herkes taktik versin, gerçi ben bitek takvimden tahmini yumurtlama gününe baktım bide bacaklar yukarı modu okadarSüpersin canım. Hadi kızlar anlatın deneyimlerinizi nasıl oluyo bu işler
Adetin 3. Gunu yakiyi yapistirKızlar yakı ile ilgili bilgilerinizi bir özet geçermisiniz lütfen :)
Yaaaaaa demee oyke birtaaneeemmmIslak ayakla kaymadım balım lavabodan ayağımı çekerken dengemi sağlayamadım canım benim bi an öyle düşündüm yanlış bişeymi yaptım dye sonra vardır bundada bi hayr dedim inşallah hayr olur canımcım hakkımda
Ayy masallahhhh yaa yerim ben bunu kuzuuuuuucannnBenim çınarım samuray bu aralar :) moral olsun hepimize
Hosgeldin balimBalımnette problem var bende en iyisi sizi dinleyim dedim :)
Hoş buldummmhosgeldinnnn
Degistirdim canimonunda listedeki adi degissin canisi sana zahmet iyice umutlu olalim heyecanla bekleyelim .d
Benimde sadece kasik ve bel agrim vardi kuzu 1 gun once yaptim olmadiKasığıma batmalar dısında bir şey hissetmiyorum kızlar ben çok merak ediyorum çook sabırsızım eşimde test almayı unutmuş bat 20 ama belli olmuyor bazen 2-3 gün gec olabiliyor
AMiN canim benim❤ ALLAH razi olsun ALLAH kabul etsin ❤Kızlar yasin okudum ve hepimize dua ettim inşllah Allah ım nasip eder bizlerede bebiş
Umarım canım yaBenimde sadece kasik ve bel agrim vardi kuzu 1 gun once yaptim olmadi
1 gun gecti cikti bekle azicik
Amin canım Allah sizdende razı olsunAMiN canim benim❤ ALLAH razi olsun ALLAH kabul etsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?