ALLAH razi olsun bitanem ❤Hergün dularıma katıyorm kuzum sizleride
Aa hic olurmu bebis istiyosa paşa pşa yapacak baska yolu yok:)Heray başa dönmekten sıkıldım canım ya. Bide kocam çok tembel hız falan yok yaniçok istiyo ama hiç önemsemiyo. Millet eşine kür falan yaptırıyoya çok şaşırıyorum
Hosgeldin❤ canimSagol canim cok mu geride konusuldu acep bu arada herkese hayirli aksamlar benimde bat 25 aralik heyecanla beklemedeyim
INŞALLAH canisiii kaydetiimm❤
Olurmu ole sey kuzum görünmez kaza basimiza gelen her aksilik sucumuz var diye degilki biraz daha dikkat olalim balim yoksa kendini öyle sartlayip uzme canimmm benim görünmez kaza ALLAHiM beterinden korusun kuzum❤Bende hem hayır arıyorum hemde bi hata günahmı işledim ki rabbim böyle bişeyi başıma verdi diyorum bitanem
Oyy ben yerim bu pasayiii ALLAH bağışlasin kuzum❤Benim çınarım samuray bu aralar :) moral olsun hepimize
Yarin test yap balKasığıma batmalar dısında bir şey hissetmiyorum kızlar ben çok merak ediyorum çook sabırsızım eşimde test almayı unutmuş bat 20 ama belli olmuyor bazen 2-3 gün gec olabiliyor
❤❤❤❤Amin canım Allah sizdende razı olsun
Kuzum daha iyiyim cok sukur❤ cok sagol balim sen nasilsin ❤_Masalim_ nasilsin tatlışım:)
Hemen uyu canim bebek vücudu yoruyor dinlenmeye ihtiyacin var.Yeni bi varliga alışıyor vücut sen yat mışıl mışıl:)bizde calismalar devam:)Çooook uykumm waarrr kiizlarrrrrrr
Oh iyi ol tatlım bende iyiyim şükurler olsun:)Kuzum daha iyiyim cok sukur❤ cok sagol balim sen nasilsin ❤
Uyu dinlen hamis sultan yarinda sabah test yaptrcan ya kuzum hamilelik uyku yapiyo❤Çooook uykumm waarrr kiizlarrrrrrr
Bin Şükür kuzum ❤Oh iyi ol tatlım bende iyiyim şükurler olsun:)
Ama aklim hep.sizde kaliyor sabah okuuu okuu bitiremjyorumHemen uyu canim bebek vücudu yoruyor dinlenmeye ihtiyacin var.Yeni bi varliga alışıyor vücut sen yat mışıl mışıl:)bizde calismalar devam:)
Hamislik mi yorgunluk mi anlamadim can canUyu dinlen hamis sultan yarinda sabah test yaptrcan ya kuzum hamilelik uyku yapiyo❤
Aminn kuzum size daha başları nasip olsun inşallahOyy ben yerim bu pasayiii ALLAH bağışlasin kuzum❤
Dengesizlik oldu balım onun acısını çekiyorumYaaaaaa demee oyke birtaaneeemmm
Hep dua ediyoruz
Ne kotulugun var sanki
Sakin dusunme oyle kuzucanimmm
Dikkaysizlik olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?