Amin bebeğim darısı başına inşallahAyy masallahhhh yaa yerim ben bunu kuzuuuuuucannn
Allah bagislasin insallahhh
Canım test nasıl yapacagım üç saat boyunca idrarımı yapmıcam değil mi sabah uyndıgımda mı yoksa şimdiye kadar sabah işk idrarla denemiştimYarin test yap bal
Kuzum benim var olan gecede cikiyor gunduzde❤ benim gece 12de cikmisti al yarin musait olunca yapCanım test nasıl yapacagım üç saat boyunca idrarımı yapmıcam değil mi sabah uyndıgımda mı yoksa şimdiye kadar sabah işk idrarla denemiştim
Canım idrarı azıcık yap sonra kaba al öyle derlerdi bende öyle yaptım hepKuzum benim var olan gecede cikiyor gunduzde❤ benim gece 12de cikmisti al yarin musait olunca yapama birak wc kendiliginden gelsin ondan sonra yaparsın
Seviyoruz kuzum Seni hayırlı geceler bal❤Kuzucanlarumm
Sizi cok seviuor opuyoru benim gozler kayiyor
Iyi geceler sabah gorusuruzzz tatlissslarimm
INŞALLAH kuzum benimmm iyiki varsin ❤Aminn kuzum size daha başları nasip olsun inşallah
Yerim seni❤Ama aklim hep.sizde kaliyor sabah okuuu okuu bitiremjyorum
Kuzum benim var olan gecede cikiyor gunduzde❤ benim gece 12de cikmisti al yarin musait olunca yapama birak wc kendiliginden gelsin ondan sonra yaparsın
Sende iyi ki varsın bebeğim burda ki herkes iyi var iyi hissettiriyorsunuzINŞALLAH kuzum benimmm iyiki varsin ❤
Haber verirsin balim INŞALLAH hamissindir❤Deneyecegım bakalım canım
❤❤❤❤❤canim benim❤❤❤❤❤❤S
Sende iyi ki varsın bebeğim burda ki herkes iyi var iyi hissettiriyorsunuz
İnşallah canm güzel haberlerle gelirimHaber verirsin balim INŞALLAH hamissindir❤
Yok kuzum ben olmadim bu konuda bilgim yok kuzumHiç ishal olan var mı bata yakın bir ayın ortasında birde şimdi oldum arkdslar
Canım ishal de hamilelik belirtisi daha sonra da kabızlık olurmuş bu sefer pek ishal oldum diyemem ama oğluma hamileyken tuvaletten çıkamamıştımHiç ishal olan var mı bata yakın bir ayın ortasında birde şimdi oldum arkdslar
Bir hafta önce aniden karın agrısı bile olmadan su gibi geldi birden çok korkmuştum şimdi yine oldum ishalCanım ishal de hamilelik belirtisi daha sonra da kabızlık olurmuş bu sefer pek ishal oldum diyemem ama oğluma hamileyken tuvaletten çıkamamıştım
Hayırlı geceler tatlım öptük bizde çokCanlar bende kendimi iyi hissetmiyorum bugun erken uyucam kuzular öpüyorum siziii hayirli geceler ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?