Hala laf sokma cabalarindasin ey kadın tm bittiAynnenn yavruna yazikk cnmm Allah sana bagislasin bir an once kucagina aldigin gunleride gorursun insaAllah ama Insan Gibi........
Sagol balim hamd olsun sen nasılsın canimm.Kızlar geceniz güzel olsun.. Nasılsınız bakalımm :)
Kurban oldugum Allah sizi bana sayiylami yoladi alinti veya etikleme yapayin dahaa imtihanimisiniz bu gece.........Hala laf sokma cabalarindasin ey kadın tm bitti
Sacmalama nereye yaa onlar yüzünden bırakma sakınnKızlar konu takibini bırakıyorm size iyi sohbet muhabbetler
Biz çoooook süperiiz tatlım çok şükürler olsun rabbime iyiyiz sen nasılsın kuzuKızlar geceniz güzel olsun.. Nasılsınız bakalımm :)
Esra02 sende bisey yazma sakin yalanla yapiyorlar topik kapansin diye belki sakin yazmayin kizlar tartisma bitti yazmayinSacmalama nereye yaa onlar yüzünden bırakma sakınn
Çok şükür canım, yazılanları gördüm sohbeti değiştireyim dedim :)Sagol balim hamd olsun sen nasılsın canimm.
Caaannn bakk biz sana diyoruz ki yazma yazma zormu o kadr mi meraklısın bu topigi asıl sen tartışma yarattın biz iyi konustukca laflarınada dikkat etttKurban oldugum Allah sizi bana sayiylami yoladi alinti veya etikleme yapayin dahaa imtihanimisiniz bu gece.........
Ayy ne güzeel iyi olalımm hep, çok şükür canım iyiyim bende:)Biz çoooook süperiiz tatlım çok şükürler olsun rabbime iyiyiz sen nasılsın kuzu
TM yapmicm da sinir oluyorumEsra02 sende bisey yazma sakin yalanla yapiyorlar topik kapansin diye belki sakin yazmayin kizlar tartisma bitti yazmayin
Evet yaaa iyi olalım hep Allah her daim iyi etsin bizleri tatlımAyy ne güzeel iyi olalımm hep, çok şükür canım iyiyim bende:)
Valla ALLAH gonderdi seniiÇok şükür canım, yazılanları gördüm sohbeti değiştireyim dedim :)
Lutfen kuzumm tamam olay kapandi hayatim ne derlerde desinler yazmak yokTM yapmicm da sinir oluyorum
Amiiin. inşallah canıımEvet yaaa iyi olalım hep Allah her daim iyi etsin bizleri tatlım
Ay ne güzel dedin öyleValla ALLAH gonderdi senii
Ayy ya deli hos geldin kuzuuu benide uyku tutmadi ha kacti uykum sabah 6 da nasil uyanacahim ben:)Ay ne güzel dedin öyle
Kusurada kalmayın kizlar bidaha böyle bisey yasanmicakkk hep tatli tatli konuşcazAy ne güzel dedin öyle
Allah var bize gam keder yok bize neşe var huzur var bide böyle güzel candan tatlı arkadaşlar var bide bebişler olursa inşallah insan daha ne isterki hayatındaAy ne güzel dedin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?