❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Evet 41 gün okunuyor meryem suresi onun arkasından al-i imran suresi 38.ayeti okuyorum meryem suresinin bitmesine 8 gün kaldı okuyamadım balımmm
Nasil yapicam simdi kuzum ben tam anlatabilrmisin❤ ben dualarimda hepinizi anarim balimmm❤

Nasil yapicam simdi kuzum ben tam anlatabilrmisin❤ ben dualarimda hepinizi anarim balimmm❤
41 gün boyunca hergün 1 tane okuyorsun okuduktan sonra secde ayeti olduğu için tilavet secdesi yapıyorsun ondan sonrada eşinle birliktelik yaşıyorsun kuzummm bana bu şekilde anlattılar tanıdığım bi abla vardı o söylemişti

Sagol balimmm bende adet gunume kadar okuyayim hayirlara vesile olsun INŞALLAH ❤

Kuzum kacinci cuzdeydi acaba?

Sagol balimmm bende adet gunume kadar okuyayim hayirlara vesile olsun INŞALLAH ❤
Adet olursan eğer inşaallah olmazsın okuyamadığın günlerde bilen birine okut tatlım boşluk olmasın bende oldu ama sende olmasın kimseyi bulmazsan ben varım canım benim ben okurum Allahın izniyle çünkü kimseye derdini anlatamıyorsun sürekli sormak zorunda kalıyorsun okudun mu dye olmuyor insanın canı sıkılıyor o zmnda hiç kimseye söylemesen banada direkt söylersin okurum

ALLAH razi olsun dusunmen yeter cok sagol bitanem eksik olma can kardesimmmm kalbi guzel bitanem ❤ INŞALLAH adet olmamda hamis hamis okumaya devam ederim kuzummm❤❤
ALLAHIM kabul etsin kuzum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…