Evet 41 gün okunuyor meryem suresi onun arkasından al-i imran suresi 38.ayeti okuyorum meryem suresinin bitmesine 8 gün kaldı okuyamadım balımmmSeskes kuzum meryem duasi okuyorum yazmistin sanirim kuzum bende okucam kuzum ya icimiz huzurla dolsun❤
Nasil yapicam simdi kuzum ben tam anlatabilrmisin❤ ben dualarimda hepinizi anarim balimmm❤Evet 41 gün okunuyor meryem suresi onun arkasından al-i imran suresi 38.ayeti okuyorum meryem suresinin bitmesine 8 gün kaldı okuyamadım balımmm
41 gün boyunca hergün 1 tane okuyorsun okuduktan sonra secde ayeti olduğu için tilavet secdesi yapıyorsun ondan sonrada eşinle birliktelik yaşıyorsun kuzummm bana bu şekilde anlattılar tanıdığım bi abla vardı o söylemiştiNasil yapicam simdi kuzum ben tam anlatabilrmisin❤ ben dualarimda hepinizi anarim balimmm❤
Sağolasın canım Allah kimselere yaşatmasınMel0d1 bitanem konunu bdvde denk geldim okyunca bi kat daha cok üzüldüm ALLAHIM ne kadar kötü 6 aylikta hamileymis mekani cennet olsun canim abinede sabirlar dilerim cok zor bi durum ALLAH rahmet eylesin kuzum❤
Sagol balimmm bende adet gunume kadar okuyayim hayirlara vesile olsun INŞALLAH ❤41 gün boyunca hergün 1 tane okuyorsun okuduktan sonra secde ayeti olduğu için tilavet secdesi yapıyorsun ondan sonrada eşinle birliktelik yaşıyorsun kuzummm bana bu şekilde anlattılar tanıdığım bi abla vardı o söylemişti
AMIN bitanem ❤ abine destegini eksik etme kuzum en cok o etkilenmistirSağolasın canım Allah kimselere yaşatmasın
Kuzum kacinci cuzdeydi acaba?41 gün boyunca hergün 1 tane okuyorsun okuduktan sonra secde ayeti olduğu için tilavet secdesi yapıyorsun ondan sonrada eşinle birliktelik yaşıyorsun kuzummm bana bu şekilde anlattılar tanıdığım bi abla vardı o söylemişti
Aynen canım her zaman yanındayız abimin sağolasın kuzumAMIN bitanem ❤ abine destegini eksik etme kuzum en cok o etkilenmistir
Kız korktum bende simdiiiRüyamda bebek çakiyi gördüm kızlar berbat kaçışım vardı evden :)
Sende sagol bitanem ❤❤❤❤Aynen canım her zaman yanındayız abimin sağolasın kuzum
Adet olursan eğer inşaallah olmazsın okuyamadığın günlerde bilen birine okut tatlım boşluk olmasın bende oldu ama sende olmasın kimseyi bulmazsan ben varım canım benim ben okurum Allahın izniyle çünkü kimseye derdini anlatamıyorsun sürekli sormak zorunda kalıyorsun okudun mu dye olmuyor insanın canı sıkılıyor o zmnda hiç kimseye söylemesen banada direkt söylersin okurumSagol balimmm bende adet gunume kadar okuyayim hayirlara vesile olsun INŞALLAH ❤
Kız korktum bende simdiii
Yapacagım canımyine adet agrılarım basladı akıcak gibi ümidim kırıldı
Allah hayırlara çıkarsın evlerden ırak tatlım kendini oku üfle öyle uyu bitanemRüyamda bebek çakiyi gördüm kızlar berbat kaçışım vardı evden :)
ALLAH razi olsun dusunmen yeter cok sagol bitanem eksik olma can kardesimmmm kalbi guzel bitanem ❤ INŞALLAH adet olmamda hamis hamis okumaya devam ederim kuzummm❤❤Adet olursan eğer inşaallah olmazsın okuyamadığın günlerde bilen birine okut tatlım boşluk olmasın bende oldu ama sende olmasın kimseyi bulmazsan ben varım canım benim ben okurum Allahın izniyle çünkü kimseye derdini anlatamıyorsun sürekli sormak zorunda kalıyorsun okudun mu dye olmuyor insanın canı sıkılıyor o zmnda hiç kimseye söylemesen banada direkt söylersin okurum
Allah hayırlara çıkarsın evlerden ırak tatlım kendini oku üfle öyle uyu bitanem
Kuzum oyle dusunme testte bugun cikar minik findik varsa INŞALLAH bebegin seninledir❤ hemen buraya foto atarsin kuzumYapacagım canımyine adet agrılarım basladı akıcak gibi ümidim kırıldı
İnşallah canım sağolasın güzel duaların içinKuzum oyle dusunme testte bugun cikar minik findik varsa INŞALLAH bebegin seninledir❤ hemen buraya foto atarsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?