Aminnnn inşaallah olmazsın Rabbim hepimizden razı olsun inşallah tek temennim burdaki tüm anne adaylarının hamiş haberlerini almak istiyorum balımmm Allahımdan hakkımızda hayırlı olanı istiyorumALLAH razi olsun dusunmen yeter cok sagol bitanem eksik olma can kardesimmmm kalbi guzel bitanem ❤ INŞALLAH adet olmamda hamis hamis okumaya devam ederim kuzummm❤❤
ALLAHIM kabul etsin kuzum❤
Nedemek bitanem herzaman dualarimla destegimle yanındayım ❤İnşallah canım sağolasın güzel duaların için
Aynen kuzum bende listemizin hepsine hamiss prensesss yazmak istiyorum INŞALLAH kuzummmmm❤ cok AMIN kuzum hayirlisyla saglikca huzurluca hep beraber balimmm❤Aminnnn inşaallah olmazsın Rabbim hepimizden razı olsun inşallah tek temennim burdaki tüm anne adaylarının hamiş haberlerini almak istiyorum balımmm Allahımdan hakkımızda hayırlı olanı istiyorum
Zihninin çok dolu olması böyle rüya görmene sebep olmuştur kuzuuAynen canım bilinç altı karmaşası oldu biraz :) okuyorum ama bu neyin nesise korktum uyandm
Hadi yapda yiyelim mmm benim bile canımı çektirdin kızKizlar canim bi puding cekti kiii
Bazen banada oluyor insan etksinden kurtulamiyor bide ben biraz ödlek korkak biriyimZihninin çok dolu olması böyle rüya görmene sebep olmuştur kuzuu
Tortu dediğin öinik tepede yüzen şeyler mi canımKuzum oyle dusunme testte bugun cikar minik findik varsa INŞALLAH bebegin seninledir❤ hemen buraya foto atarsin kuzum
Biz ona inşallah hamişsindirde bebiş istiyordur diyelim kuzucumPskolojik mi aseriyomuyumm yoksa bebismi istiyor ah ah❤
Hemen kuzum keske yanimda olsan ohh pudinglerimizi yerdikHadi yapda yiyelim mmm benim bile canımı çektirdin kız
Kuzum bu ne testiTortu dediğin öinik tepede yüzen şeyler mi canım
dBazen banada oluyor insan etksinden kurtulamiyor bide ben biraz ödlek korkak biriyim
AMIN kuzum ❤Biz ona inşallah hamişsindirde bebiş istiyordur diyelim kuzucum
Oooo sen nerdesin ben nerdeyim aramızda kilometler var balımHemen kuzum keske yanimda olsan ohh pudinglerimizi yerdik
Bir de kız bu çiş gibi kokmuyor limonata gibi çişim sapsarı maşallah
d
Gönlümüz bir❤Oooo sen nerdesin ben nerdeyim aramızda kilometler var balım
Herzaman gönüller bir hayatım ❤❤❤Gönlümüz bir❤
Cok şükür kuzum❤Herzaman gönüller bir hayatım ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?