Aynen bir çişim kalmıştı atmadığım nete :)
Hoş bulduk pambık şekerimHos geldin tatlimmmm
Zihninin çok dolu olması böyle rüya görmene sebep olmuştur kuzuu
Neredensiniz ben kaçırdım orayı
Çok sağolasın kuzum bizde dualarla yanındayızNedemek bitanem herzaman dualarimla destegimle yanındayım ❤
İstanbuldayım ben canmNeredensiniz ben kaçırdım orayı
Ne güzel canım hiç gitmedim merak ediyorm ben manisaİstanbuldayım ben canm
Bu şehir insanı yoruyor üzüyor ama yinede vazgeçemiyor insan istanbul bambaşka bir şehirNe güzel canım hiç gitmedim merak ediyorm ben manisa
Doğma büyüme istanbul'luyum ama asıl memleket GiresunNe güzel canım hiç gitmedim merak ediyorm ben manisa
Aminnnn amimmm Allahu teala kabul etsin Rabbim razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evini evlatsız bırakmasınKızlar yasin okudum ve hepimize dua ettim inşllah Allah ım nasip eder bizlerede bebiş
Ne güzel canım ben alışkın değilim büyük şehire yapamam alışan için çok güzwl ama gezmeyi severim farklı yerleri görmek güzwlBu şehir insanı yoruyor üzüyor ama yinede vazgeçemiyor insan istanbul bambaşka bir şehir
Aminnn canım Allah bıyle bir şeyi kimsede sınamaz inşallah kucaklarımız boş kalmasınAminnnn amimmm Allahu teala kabul etsin Rabbim razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evini evlatsız bırakmasın
Girwsunda güzel diye biliyorum ne güzel Alllah huzur versin oldugun yerde :)Doğma büyüme istanbul'luyum ama asıl memleket Giresun
İnşallah bir gün görmek nasip olur sanada tatlımNe güzel canım ben alışkın değilim büyük şehire yapamam alışan için çok güzwl ama gezmeyi severim farklı yerleri görmek güzwl
Amin hepimize huzur mutluluk versin rabbim doğduğum yer doyduğum yer huzurumun olduğu yer istanbulGirwsunda güzel diye biliyorum ne güzel Alllah huzur versin oldugun yerde :)
İnşallah canım :) zeytincilik yapıyoruz bitmek üzere onbeş Tatillerde bir yakınımız gidixek biZde almayaa gelicz bir kaç gün kalıp sanırım plan öyle:) eşim sözü var nasipse getiricek:)İnşallah bir gün görmek nasip olur sanada tatlım
Ne mutlu canım sana :)Amin hepimize huzur mutluluk versin rabbim doğduğum yer doyduğum yer huzurumun olduğu yer istanbul
Ohh ne güzel organik besleniyorsun bizde burda boyalı zeytin tüketiyoruz inşallah nasip olur gelirsin canımİnşallah canım :) zeytincilik yapıyoruz bitmek üzere onbeş Tatillerde bir yakınımız gidixek biZde almayaa gelicz bir kaç gün kalıp sanırım plan öyle:) eşim sözü var nasipse getiricek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?