Hadi inşallah testini yapda benide etiketle sonucu buraya atarken canım inşallah hamişsindir bebişin seninledirİdrarımı yapınca karnımdaki o ilk adet agrısı gecti mide bulantısı var hafif test merak ediyorum akşama eşim getiricek inşallah
Aynen canım inşallah burada köydeyim şu an kayınvalidemde dört bir yan zeytinlik.zeytın sewen için çok zordur oyle yemekOhh ne güzel organik besleniyorsun bizde burda boyalı zeytin tüketiyoruz inşallah nasip olur gelirsin canım
İnşallah canım ya dilerim hepimizin öyle olsunHadi inşallah testini yapda benide etiketle sonucu buraya atarken canım inşallah hamişsindir bebişin seninledir
Benim fazla aram yokda eşim çok seviyor ben yeşil zeytini çok seviyorumAynen canım inşallah burada köydeyim şu an kayınvalidemde dört bir yan zeytinlik.zeytın sewen için çok zordur oyle yemek
Her ay umutla beklemek çok zor canım bir de adet gecikmesinde eşim karnımı okşayıp bebek var diyo kırmızıları görünce içim dışıma çıkıyo ağlarken dış etken psikolojisi de çok kötü her gören bebek soruyoAminnn canım Allah bıyle bir şeyi kimsede sınamaz inşallah kucaklarımız boş kalmasın
Ay inşallah hamişsindir kuzum hayrlı bebişin hatta bebişlerin olur inşallah inşallah aminnm aminnnİdrarımı yapınca karnımdaki o ilk adet agrısı gecti mide bulantısı var hafif test merak ediyorum akşama eşim getiricek inşallah
Çok güzel yere değindin ben canımı sıkıp sürekli sorana bebek düşünmüyoruz daha diyorum denemiyoruz sürekli sorulunca insan kötü oluyor.bir yakınım çok lazımmış gibi yine gelmiş adetin dedi o günden sonra bu karara vardım.o olmasa bebek olmaz zaten o gelicekki bir dahaki ay ona gore deneyecegm bende senin gibi etkileniyorm dıştanHer ay umutla beklemek çok zor canım bir de adet gecikmesinde eşim karnımı okşayıp bebek var diyo kırmızıları görünce içim dışıma çıkıyo ağlarken dış etken psikolojisi de çok kötü her gören bebek soruyo
Ay inşallah hamişsindir kuzum hayrlı bebişin hatta bebişlerin olur inşallah inşallah aminnm aminnn
Ah canım benim çocuk isteyen bi akrabam yüzüme dedi sen evlendin evleneli korunmuyorsunuz ama hala çocuğunuz olmadı ben bi bu ay korunmadım hemen olmaz demi dediÇok güzel yere değindin ben canımı sıkıp sürekli sorana bebek düşünmüyoruz daha diyorum denemiyoruz sürekli sorulunca insan kötü oluyor.bir yakınım çok lazımmış gibi yine gelmiş adetin dedi o günden sonra bu karara vardım.o olmasa bebek olmaz zaten o gelicekki bir dahaki ay ona gore deneyecegm bende senin gibi etkileniyorm dıştan
Gunaydın kızlar nasılsınız[/QUOT günaydın canım hoş geldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Tövbe yarabbim doktora danış benim bilgim yok de gec canını sıkmaAh canım benim çocuk isteyen bi akrabam yüzüme dedi sen evlendin evleneli korunmuyorsunuz ama hala çocuğunuz olmadı ben bi bu ay korunmadım hemen olmaz demi dedi
Gunaydın kızlar nasılsınız
Çok söyledim canım dr git diye nasip Rabbim ona da bizlere de hayrlısı ile nasip etsin anne olmayıTövbe yarabbim doktora danış benim bilgim yok de gec canını sıkma
Canım ben üstüne adet gördüm:) o ihtimal beni buldu tüm belirtilerim vardi ama bi baktim adet oldum.Ama 3 gün sürdü ve çok az az geldi.Bnede nasil olsa cocuk yok hazir adetken evi bi guzel temizliyim dedim perde yıkama koltuk çekme yukari dolaplari silme hepsini yaptım:) Diger ayda hic olmadim dedim ya duzensizlik var bi test yaptim değerim 25 milyonlarda:)Üstüne görme 1000 bir görülüyorsa o oran bende sıfırdır tatlım beni bulmaz öyle mucizeler cancağızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?