Aynenn oyle olacakKusurada kalmayın kizlar bidaha böyle bisey yasanmicakkk hep tatli tatli konuşcaz
Ağzından bal damlıyor canımm inşallahhAllah var bize gam keder yok bize neşe var huzur var bide böyle güzel candan tatlı arkadaşlar var bide bebişler olursa inşallah insan daha ne isterki hayatında
Insallah rabbim herkesin gonlune gore versinBende oyle düşünüyorum tatlım pes peşe nasispe yapcam
Cano sogan kuru ne baslayalimmi bu ay icebilinmiAy ay ay ne güzel yazmışsın valla bugün bi terslik var sanki bende kocamla atistim moralim bozuk gülmeye ihtiyaç var hepimizin hemde acilen
Vayyyy super olmuass ballimmmm alkislar sana gelsinAllah var bize gam keder yok bize neşe var huzur var bide böyle güzel candan tatlı arkadaşlar var bide bebişler olursa inşallah insan daha ne isterki hayatında
ALLAHIM hepimize nasip etsin INŞALLAHInsallah rabbim herkesin gonlune gore versin
Anaam bi sakin elim ayağım birbirine dolandı napalım heyecan yaptırdın kız bana o nasıl giriş öyle tövbeler olsun korktum yaAy ay ay ne güzel yazmışsın valla bugün bi terslik var sanki bende kocamla atistim moralim bozuk gülmeye ihtiyaç var hepimizin hemde acilen
Kuzum erkekler iste yaaAy ay ay ne güzel yazmışsın valla bugün bi terslik var sanki bende kocamla atistim moralim bozuk gülmeye ihtiyaç var hepimizin hemde acilen
Sen yine yarıda bırakmışsın Bn kaynattim kokusundan icemeden lavoboya döktüm ama o soğanla bna çok ümit geldi walla deneyeceğim bu ay sende dene bnce bebisimz için dayanalimValla kuzum iyi olur aslinda da icemiyorum ya yarıda bıraktım sogani genelde sevmiyorum da
Bide herseye gaydasi var kizkar ama tadi cok kötüSen yine yarıda bırakmışsın Bn kaynattim konusuna icemeden lavoboya döktüm ama o soğanla bna çok ümit geldi walla deneyeceğim bu ay sende dene bnce bebisimz için dayanalim
Valla sayfaya öyle bi giriş yaptınki ne yazıcağımı şaşırdımAnaa korkuttummu ay özür dilerim canim ya
Oooo tadindan yenmeyoz biz :)Allah var bize gam keder yok bize neşe var huzur var bide böyle güzel candan tatlı arkadaşlar var bide bebişler olursa inşallah insan daha ne isterki hayatında
Evet hayatim telekomda calisiyorum yarin nasil kalkacam bilemiyorimHoşbuldum canımm uykusuz her gecee:))) çalışıyormusun
Hastalanirsam bende baslayacagimmmCano sogan kuru ne baslayalimmi bu ay icebilinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?