Kuzum eline sağlık ilk sayfamız çok güzel oluyor her geçen gün
Bende hep süpriz planlıyorum da benim koca da 2 kürtajdan dolayı sevinmeye korktuğundan enteresan bir tepki göremeyeceğim biliyorum o yüzden direk söyledim yaniValla ben hayatta sürpriz yapamam yanımdan ayrılmıyor hiç .. olsun da varsın surprizsiz olsun .
bende ne zaman supriz olsyn desem adet oluyorum .dValla ben hayatta sürpriz yapamam yanımdan ayrılmıyor hiç .. olsun da varsın surprizsiz olsun .
En güzel ini yapmissin. Hayırla al kucağına canım benimBende hep süpriz planlıyorum da benim koca da 2 kürtajdan dolayı sevinmeye korktuğundan enteresan bir tepki göremeyeceğim biliyorum o yüzden direk söyledim yani
Aminn tatlım sizde inşallah dualarımız karşılıklı tatlılarEn güzel ini yapmissin. Hayırla al kucağına canım benim
bende ne zaman supriz olsyn desem adet oluyorum .d
Ayy supriz yap balimmmmm❤❤❤❤
Allhim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzummAllah razi olsun canimmmm
Darisi basina insalllahhhhhh en hayirlisiyla
Çokk iyi fikirrrDaha önce emzik almıştım kısa not yazayım bırakayım yataga
Yaptin mi supriziiiKızlar köydeyim yarın kan tahlilinden haberi olucak zaten bugun yaptm spriz
Hamissssiin sennn yaaaa cooooook sevindimmmmmbu nedir kızlar
Canim idrar verince once c kirmizilasir gebelik varsa t sonra belirginlesirC de yanınca hamile olunmuyor mu canım t hep yanıyor oyle değil miydi ki inşallah öyledir canım yaaa
Sağolasın canımmmmm yaaaaHamissssiin sennn yaaaa cooooook sevindimmmmm
Yatagın üzerine not yazdm canm bir köşeye emzik bir köşeye testi koydumYaptin mi supriziii
Ohhh beraber hamissslik gecirecegizz desene :)))Sağolasın canımmmmm yaaaa
Aynen canımmm ya hala inanamıyorum ben :)))) Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsinOhhh beraber hamissslik gecirecegizz desene :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?