Uğurlu topik❤ AMiN AMiN AMiN kuzummmUğurlu geldi grup herkes teker teker kavuşuyor bebisine bize nasip olsun bn bn allahimmmmmmm
Kuzum ilk gebelgmde bebegimi kaybettim_Masalim_ senin ilk gebelik mı olacak tatlim
Canım sat 20 aralık adetim gecikebiliyor24 aralikmiz adetin erken yapmissin testi canim suphelendinmi
Seninde ugurun bereketin tatlım buUğurlu topik❤ AMiN AMiN AMiN kuzummm
Kuzum ilk sayfaya bol bol Nazar boncuğu mu koysakUğurlu topik❤ AMiN AMiN AMiN kuzummm
Öıtlu haberlerden aglatsın Allah hep canımBalımmmmmm pozitif çıkmış kızzzzz ne kadar mutlu oldum ya zaten hep ağlıyorum bugün ben bi gidip senin için ağlayıp gelim
Canım benim. Sağlık versin Allahım inşallah.yerini bu ay doldursun .. benim de ilk olacak teyzesiKuzum ilk gebelgmde bebegimi kaybettimaynen ilk.bebisim.olcak Kuzum iNŞALLAH senin kuzum
Sağolasın canım darısı isteyen herkese nasip olsun
Aminn kuzumÖıtlu haberlerden aglatsın Allah hep canım
minRabbim kabul etsin canım şükrünü dualarını daim etsin hayrlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah
Dualarımdasınız canımİnş güzel olacak . Bizlerede dua et canım benim
kEsine soyledin mi kuzumMel0d1
bence supriz yap yarin kanida ver gizlice sonucu alinca dersin kuzuYok eşim çalışıyor canım gelince söyleywcwgım:)
k
Aaa tugler diken diken oldu. Hayirli olsun. Peki iliskiden ne zaman sonra test yaptin?Ağlamalı gülmeli haber veriyorum kızlar size Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu
Sanki @Rabia1994 se güzel haberle gelecek gibi hâlâ olmamış. Yalnız liste çok güzel ilerliyor kızlar çalışmaları aksatmayın olur mu her güzel haber motivasyon ediyo mutlu ediyoBirde @Rabia1994 hasta olmazsaaa tamam demektir bu topigin ugurunun onune gecilmez .d sirayla gidiyo oluruz o zaman .d
Bence de canım kan testini de sonuçlandır sonra güzel süpriz yap benim hep elimde patladı süpriz işi hatta video çek gizlice güzel hatıra :)bence supriz yap yarin kanida ver gizlice sonucu alinca dersin kuzu
Canım kalabalıgız su an iş zamanı evde sekiz kişiyiz gece dayanamam soylerim:)bence supriz yap yarin kanida ver gizlice sonucu alinca dersin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?