Aminn canim.hemen kan vermeye git olur muuuAynen canımmm ya hala inanamıyorum ben :)))) Allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin
Sag taraftan bana da oluyorttAniden burnuma bir sızı giriyor kızlar bu oluyor mu sizde
Sag taraftan bana da oluyortt
gidecegm canm mıtlakaAminn canim.hemen kan vermeye git olur muuu
Degerlerini kontrol ettir
Tikali gibi sanki benimki ve kasinti oluyor anlamadim ki kuzumBu neden acaba
Bende hasyanedeyim cancannnNapiyosunuz bakalim canlar ben su an örgü oruyorum ve sizi takip ediyorum :)))
Orgu bilen bayanlara giptayla bakiyorum kizim dogunca ona bere oreyim dedim hepsi bi boy oldu beceremedim bi yelek oremedim yaw o konuda yeteneksizimNapiyosunuz bakalim canlar ben su an örgü oruyorum ve sizi takip ediyorum :)))
Geçmiş olsun canım ya nolduBende hasyanedeyim cancannn
Kaynanamin basindayim ole
Ellerine saglik canim .ahsap boyama .taki tasarim.butuk kurabiye yapabildim orgu yapamadim beceri iste hos cevremde soracagim kimsede yoktu bi basima ogrenemedimkalplerasi canim bende yeni öğreniyorum insallah zamanla dahada gelistiricem
soğuktan eğer hamile değilsen ayakkarını yafa kendini üşütmüştürsğnArkadaslar 2 yildir ilk defa sezeryan dikisim agriyor neden olabilir ki
Hamilemiyim degilmiyim bilmiyorumki hamilelikte olur mu ki kizim 3 yasinda ilk yil agri olabiliyordu 2 yildir ilk defa olunca korktum sizliyorsoğuktan eğer hamile değilsen ayakkarını yafa kendini üşütmüştürsğn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?