Yaaaaa yumurtlama bahaneeee dua et bol bol kuzuu benn hiiiic takmadim yumurtlama gununuKiZlar yarindan sonra dusuk gebelik sansi diyolar kuzum bugunu degerlendirdik hayirlisyla 10 gun kaldi kuzular
Oo ellerine saglik bitanem ❤
Bana 7 .d cok soyledim bugun ama .d gerci bende adet belirtileri var malesef de
Ediyorum kuzummm ALLAHIM kabul etsin kuzum ya bu 10 gun nasi gecicekYaaaaa yumurtlama bahaneeee dua et bol bol kuzuu benn hiiiic takmadim yumurtlama gununu
Hayirlisiyla gececek canim benimm hamissss olacaksin ayin sonunda insalllaaahhhhEdiyorum kuzummm ALLAHIM kabul etsin kuzum ya bu 10 gun nasi gecicek
insallah yaaa .s insallah oyledir .dSagolll birtanemmmmm benim
Cnm bide bizi düşün daha mens Yen'i bitti. Çok güzel gidiyoruz maşallah sırayla hamişlerimiz oluyo.sanada az kaldı inşallahEdiyorum kuzummm ALLAHIM kabul etsin kuzum ya bu 10 gun nasi gecicek
Hayirlisiyla gececek canim benimm hamissss olacaksin ayin sonunda insalllaaahhhh
INŞALLAH canlarimmmm cok sagolun❤Cnm bide bizi düşün daha mens Yen'i bitti. Çok güzel gidiyoruz maşallah sırayla hamişlerimiz oluyo.sanada az kaldı inşallah
Bak başınızın etini yicem listede sonlardayım diye Acaba bana torpil yapıp bat ı yarınamı alsanızINŞALLAH canlarimmmm cok sagolun❤
Yeterki sen iste basa alayimBak başınızın etini yicem listede sonlardayım diye Acaba bana torpil yapıp bat ı yarınamı alsanız
Kuzummm benm paketm bittii. Giremeyebilirim gündüz ama çokk güzl bi haber bu hamilesin inşallah sni seviyorm balımmAğlamalı gülmeli haber veriyorum kızlar size Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu
Nezmm geliceksin kuzumKuzummm benm paketm bittii. Giremeyebilirim gündüz ama çokk güzl bi haber bu hamilesin inşallah sni seviyorm balımm
Yaptğının ilk günü tutmuşdur çünkü imrarda 10 gün snra belli oluyo canımCanım sat 20 kasım beş gün sürdü iki günde bir denedm bebiş bugun yaptm test ne zaman tuttu Allah bilir :)
Paketm bitti ama netim devam ediyo kuzum anlamadım ki inşalkah hiç ayrılmıycaz yarn fln yenilerim paketiNezmm geliceksin kuzum
Kuzum sıfayi kapmissin kuzummmYa canlar ben tam yumurtlama zamanindayim çok kötü hasta oldum karın ağrısı ishal mide bulantısı kusma isteği bugün acildeydim serum falan..hiç bişey yemek istemiyorum her sey midemi bulandırıyor açım ama yiyince bulantı oluyo... bugün ki serum kullanacağım ilaçlar falan yumurtlamayı etkiler mi çok canım sıkildi. Ev deseniz berbat halde ve buz gibi ısınmıyor kalkıp hiçbişey yapamıyorum birazı önce komsum geldi rezil oldum ya sinirlerim alt üst oldu neden ben böyleyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?