- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 32
Öğrenirsin kuzum üstüne düşsen zor değilki o kadarOooooooo sen daha hamarat missin kuzu ya iğne oyasi öğrenmeye kalktım öğrenmeden sıkıldım attım zor iş walla
Bende iyiym güzeller yarın sonuçları alıcam inşallah güzel sonuçlar olur bir de kan vericem başka da bişe yapmıcam :)Hoşgeldin tatlis ben iyiyim sen nasilsin
Anneciğinin ellerinden öperim kuzum hosgeldin ❤Kızlarr ben geldim nasılsın bende özledim sizi alıştım yahuu aklım hep sizde. Annem geldi o yüzden pek buralarda değilim sizler neler yaptınız bakim
Hoşgeldinn tatlı annişşş Kanı ne için vericen bitanemmBende iyiym güzeller yarın sonuçları alıcam inşallah güzel sonuçlar olur bir de kan vericem başka da bişe yapmıcam :)
Sağ ol bebeğim bende sizi annem yerine koccaman öperimAnneciğinin ellerinden öperim kuzum hosgeldin ❤
Valla dimiiiHadi birde örgü dostluğu kuralım hep birlikte
Bugun gidemedim ya kuzum yarin değerini bizede yaz merakla bekliyorum ❤Sağ ol bebeğim bende sizi annem yerine koccaman öperim
Doğrusu üstüne pek düşmedim kuzum sen nasılsın bu arada sağlık sihhatin eyimiiiÖğrenirsin kuzum üstüne düşsen zor değilki o kadar
Canım şimdi 6 belki 7 haftaya kadar doktora gitmeyi düşünüyorum (inşallah yolunda giderse) çünkü hep bişeyler görünmüyo sürekli haftaya bir daha gel 10 gün sonra bir daha gel demesi.canımı sıkıyor bende hafta da 2 kere kan verip değerler yükseliyor mu o nu kontrol edicemHoşgeldinn tatlı annişşş Kanı ne için vericen bitanemm
Tam bendensin kuzumm ama yarn kan verince tüm tahlilleri ni yaptır tamm mı unutma troid fln baktrCanım şimdi 6 belki 7 haftaya kadar doktora gitmeyi düşünüyorum (inşallah yolunda giderse) çünkü hep bişeyler görünmüyo sürekli haftaya bir daha gel 10 gün sonra bir daha gel demesi.canımı sıkıyor bende hafta da 2 kere kan verip değerler yükseliyor mu o nu kontrol edicem
10 gun sonra bu soruyu banada sor emii❤84zmr bu ara da hoş buldum balım sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?