❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Diğer 2sinde bende yaptm canm onları ama şimdi hiç bişy yapmıyorm onun gibi elime 1 kilo bile bişy almamaya dikkat ediyorm

Ah bitanem sana bisi olcak diye aklim cikiyor valla minik prenses ❤ peki kuzum magdem arastrdin bi bildiğin vardir senin doğrudur kuzum ama yinede fazla tuketme ALLAH korusun balimmm seviliyorsun biliyorsun❤
İyi ki warsin canım benim bnde seni seviyorum korkma sen Bn iyice herşeyi arastriyorum balim bi şeye 1o kere bakıyorum iyiki bidaha bakmışım yoksa prolaktin tavan yapacaktı şuan yapacağım şey sogan kuru yarın ona baslicm can kasiklarim çok ağrıyor birde normal çay gbi aslan pencesini yaparım öptüm kuzum❤

Sende iyiki varsin bitanem❤ iyiki bakip faketmissin ALLAH korudu kuzum seni. Hadi bakalim sifa olsun bitanem bu ay hayirli mujdeli haberlerini aliriz INŞALLAH kardesim❤

_Masalim_ Beyaz renk oruyorum su an bu bitince bir iki tane renkli bebis atkisi orucem sonrada kazaklara geçiş yaparim malum yeni öğreniyorum hafiflerden gitmekte yarar var bir süre
Oo daha ne olsunnn iyi yaptin kuzu bi meskale buldun bende ne yapsam diyorum bana da bi hobi bulalim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…