Tamam kuzummm abartmadanKuzum fazla olmamak sartyla herseyin cogi zarar badem kavrulmus yiyeblrsn bide kestane yiyeblrsn kuzum bunlarida cok abartmadan bitanem kivaminda arada ceviz yersin 1 2 tane❤
Ya sen yaparsın hamarat kuzu ne renk oruyosun❤_Masalim_ saol kuzucum benim ise yariyo biraz iste face deki modellere baktıkça daha bir sevk geliyo insallah dahada gelistirecegim
Diğer 2sinde bende yaptm canm onları ama şimdi hiç bişy yapmıyorm onun gibi elime 1 kilo bile bişy almamaya dikkat ediyormOnu doktorlar ayarlarlar sen yeterki stres yapma balim bana bi akrabam hamisken ayaginin altinda yumurta varmis gibi yuru derdi yani yavas yavas iki canlisin balim hareketlerini bile simdiden kisitla... ben hamile olduğumu bilmeden agir agir pazar arabasini merdivenden tasimistim hali cirptim bunlari asla yapma balim❤
Kuzum valla gerekirse evi bile süpürmem herseyden önemlisi melegimiz❤ iyi yapıyorsun kuzum boşver tasima tabii ❤Diğer 2sinde bende yaptm canm onları ama şimdi hiç bişy yapmıyorm onun gibi elime 1 kilo bile bişy almamaya dikkat ediyorm
İyi ki warsin canım benim bnde seni seviyorum korkma sen Bn iyice herşeyi arastriyorum balim bi şeye 1o kere bakıyorum iyiki bidaha bakmışım yoksa prolaktin tavan yapacaktı şuan yapacağım şey sogan kuru yarın ona baslicm can kasiklarim çok ağrıyor birde normal çay gbi aslan pencesini yaparım öptüm kuzum❤Ah bitanem sana bisi olcak diye aklim cikiyor valla minik prenses ❤ peki kuzum magdem arastrdin bi bildiğin vardir senin doğrudur kuzum ama yinede fazla tuketme ALLAH korusun balimmm seviliyorsun biliyorsun❤
Sende iyiki varsin bitanem❤ iyiki bakip faketmissin ALLAH korudu kuzum seni. Hadi bakalim sifa olsun bitanem bu ay hayirli mujdeli haberlerini aliriz INŞALLAH kardesim❤İyi ki warsin canım benim bnde seni seviyorum korkma sen Bn iyice herşeyi arastriyorum balim bi şeye 1o kere bakıyorum iyiki bidaha bakmışım yoksa prolaktin tavan yapacaktı şuan yapacağım şey sogan kuru yarın ona baslicm can kasiklarim çok ağrıyor birde normal çay gbi aslan pencesini yaparım öptüm kuzum❤
Oo daha ne olsunnn iyi yaptin kuzu bi meskale buldun bende ne yapsam diyorum bana da bi hobi bulalim❤_Masalim_ Beyaz renk oruyorum su an bu bitince bir iki tane renkli bebis atkisi orucem sonrada kazaklara geçiş yaparim malum yeni öğreniyorum hafiflerden gitmekte yarar var bir süre
İnsallh can bu liste hamis die dolar kuzumSende iyiki varsin bitanem❤ iyiki bakip faketmissin ALLAH korudu kuzum seni. Hadi bakalim sifa olsun bitanem bu ay hayirli mujdeli haberlerini aliriz INŞALLAH kardesim❤
AMIN bitanem INŞALLAH ❤❤İnsallh can bu liste hamis die dolar kuzum
Ne yapsamkiiBulalim kuzu ❤❤
Ohh hamarat hatun at merak ederizBnde bebek battaniyemin islemesini bitirdim eklemesi kaldı kuzularim bitsin resmini aticam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?