Kuzum gün aşırı olmuş 16 olmuş 17 de olsa sperm sayısı azalır derler bence sen gayet iyi gitmişsinKuzu 16da olsaymis dimi kuzu
Biliyorum kuzucum siz canlarim benim öyle kırıcı değilsiniz öylesine dedim
Aynen kuzum ya 17si yumurtlamaydi ya tahmini olarak hakimzda hayrlisi kuzu aslnda naspse 1 ilski bile kafiii❤Kuzum gün aşırı olmuş 16 olsaydı 17 de sperm sayısı azalır derler bence sen gayet iyi gitmişsin
Aynen iyi değerlendirmişsin canım birde sabahları spermler daha kaliteli oluyomuş ben ilk sabah denemişdim ve o gün tutmuş maşallah yakı soğan kürü falnda hepsi bir iyi olduTahmini yunurtlama 17si yaziyo kuzu takvimde
Kuzu bende gunduz olmustu oglen kuzum oda sagliklimidir ki❤Aynen iyi değerlendirmişsin canım birde sabahları spermler daha kaliteli oluyomuş ben ilk sabah denemişdim ve o gün tutmuş maşallah yakı soğan kürü falnda hepsi bir iyi oldu
Olabilir kuzum niye olmasınKuzu bende gunduz olmustu oglen kuzum oda sagliklimidir ki❤
Minik yer aciyor
Benimde belim de var ağrı bir de kasıklarımda sağ sol aynı anda sızlayıp ayna anda duruyo
Hadi INŞALLAH kuzum hayirlisi ❤Olabilir kuzum niye olmasın
Aynen çok faydası var soğan kürününSogan kurunu cok oven var
Zamanla geçer canım senn adetin kaç gün geçmişdi kuzumBenimde belim de var ağrı bir de kasıklarımda sağ sol aynı anda sızlayıp ayna anda duruyo
Ah kuzum tadi cok kötüAynen çok faydası var soğan kürünün
Bnde iyiym kuzu yeni ay yeni heyecan yeni umutlar diyimmmÇok şükür iyiym kuzumm bugn biraz hasta eye giderken sabh üşüdm karnm ağrıdı ama sıcak su koydm ayaklarıma geçdi sen nasıl sn
Kuzum 18inde olmam gerekiyor olmayınca sabah test yaptımZamanla geçer canım senn adetin kaç gün geçmişdi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?