❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Iyi canım masallah bozulmaz düzenin inşallah iğnenin faydası olur o zman ama kullananlar acıdıgını söylüyor acı oluyor mu çok
Ignegi sokup cikarirken bisi yok anlamiosun bile .ama sonradan bi yanma hissi gelio ama sinek isirir ya ayni ole fazlasi deil hatta daha az bile diyebilirsin
Baskada bi acima yok

Yeni ogrendim agustostan beri var buyuk ihtimal yeni olustu cunki 2 kere hamile kalmistim . Bimiorum vardida ben bilmiordum belkide simdj aşilama yaptirioz iste hayirlisi baklim
Canim pko anne karninda olusan bi rahatsizlik..yeni olusmasi soz konusu olamaz ama pko lular hamile kalmaz djyr bisey yok.hafiftir etkilememstir.hamile kadiysan dert etme olur yine

Canim pko anne karninda olusan bi rahatsizlik..yeni olusmasi soz konusu olamaz ama pko lular hamile kalmaz djyr bisey yok.hafiftir etkilememstir.hamile kadiysan dert etme olur yine
Sonradanda olusabilio cnm anne karniyla bi alakasi yok bunun arastirmani oneririm arkadasimda yoktu 2 dogum yapti hatts kizi 3 yasinda en kucuk olan . Ama bu ay oda pkolu oldugunu ogrendi duzenli sekilde doktora gider hicbiseyi yoktu

Ahhh canım sağol bitanem ya inşallah şişmez benim sağ bademcik normalden zaten büyük bide ikisi şiştimi ruhuma fatiha okursunuz burdan
Ay cnm ole deme bence hemen bi pastil al gubde 8 taneye kdr cigneye biliosun ben mentollu kullandim ama bal limonlusuds var oda guzel. Bol bol ihlamur ic ilik su icmeye dikkat et ..
Ben ihlamurumun icine tarcin ve karabiberde atip iciodum

Ay cnm ole deme bence hemen bi pastil al gubde 8 taneye kdr cigneye biliosun ben mentollu kullandim ama bal limonlusuds var oda guzel. Bol bol ihlamur ic ilik su icmeye dikkat et ..
Ben ihlamurumun icine tarcin ve karabiberde atip iciodum
Önerilerin için çok teşekkür ederim kuzum ıhlamuru çok severim bol limonlu içicem oda iyi geliyor bana demlimde içeyim balım

Ay cok uzuldum cnm hayirlisi buymus kizinizi bi hastaneye goturuyormusunuz.bnm us kat komsumun kizida ayni suan fazla konusamio ama anne çiş falan diyebilio o gec yurudu ama sonunda yurudu

Kızlar çok teşekkür ederim. İlk değişiklikleri 23 aylık farkettik ve o zamandan beri yoğun olarak eğitim alıyor kızım. Çaba bizden takdir Allahtan..

Kızlar çok teşekkür ederim. İlk değişiklikleri 23 aylık farkettik ve o zamandan beri yoğun olarak eğitim alıyor kızım. Çaba bizden takdir Allahtan..
Insallah cabalrinizin mukafatini gorursunuz uzulmeyin bununla karsi karsiya bir suru aile var yalniz deilsiniz.
Bizlerinde basina gelebilecek bir durum rbbim en kisa zamanda saglikli bir evlat nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…