Ignegi sokup cikarirken bisi yok anlamiosun bile .ama sonradan bi yanma hissi gelio ama sinek isirir ya ayni ole fazlasi deil hatta daha az bile diyebilirsinIyi canım masallah bozulmaz düzenin inşallah iğnenin faydası olur o zman ama kullananlar acıdıgını söylüyor acı oluyor mu çok
Canim pko anne karninda olusan bi rahatsizlik..yeni olusmasi soz konusu olamaz ama pko lular hamile kalmaz djyr bisey yok.hafiftir etkilememstir.hamile kadiysan dert etme olur yineYeni ogrendim agustostan beri var buyuk ihtimal yeni olustu cunki 2 kere hamile kalmistim . Bimiorum vardida ben bilmiordum belkide simdj aşilama yaptirioz iste hayirlisi baklim
Sonradanda olusabilio cnm anne karniyla bi alakasi yok bunun arastirmani oneririm arkadasimda yoktu 2 dogum yapti hatts kizi 3 yasinda en kucuk olan . Ama bu ay oda pkolu oldugunu ogrendi duzenli sekilde doktora gider hicbiseyi yoktuCanim pko anne karninda olusan bi rahatsizlik..yeni olusmasi soz konusu olamaz ama pko lular hamile kalmaz djyr bisey yok.hafiftir etkilememstir.hamile kadiysan dert etme olur yine
Insallah olur yine asilamayla ugrasioz iste ilacsiz kalamiyorum ilkide klomenle olmustuCanim pko anne karninda olusan bi rahatsizlik..yeni olusmasi soz konusu olamaz ama pko lular hamile kalmaz djyr bisey yok.hafiftir etkilememstir.hamile kadiysan dert etme olur yine
Mrb cnmKızlaaar ben geldim anam ne sessiz burası ya kimsecikler yokmuuu huhu
Şükürler olsun sen varsın canım nasılsınMrb cnm
Cok saol cnm sen nasilsinŞükürler olsun sen varsın canım nasılsın
Çok teşekkür ederim iyiyim diyim iyi olsun az biraz hastayımdaCok saol cnm sen nasilsin
Gecmis olsun cnm neyin varÇok teşekkür ederim iyiyim diyim iyi olsun az biraz hastayımda
Sağol canım boğazım ağrıyor bademciğim şişcek herhalde sağdan sağdan sinyal vererek geliyorGecmis olsun cnm neyin var
Hemen bi pastil al cnm ben de pastille onledim sismesini gecmis olsunSağol canım boğazım ağrıyor bademciğim şişcek herhalde sağdan sağdan sinyal vererek geliyor
Ahhh canım sağol bitanem ya inşallah şişmez benim sağ bademcik normalden zaten büyük bide ikisi şiştimi ruhuma fatiha okursunuz burdanHemen bi pastil al cnm ben de pastille onledim sismesini gecmis olsun
Ay cnm ole deme bence hemen bi pastil al gubde 8 taneye kdr cigneye biliosun ben mentollu kullandim ama bal limonlusuds var oda guzel. Bol bol ihlamur ic ilik su icmeye dikkat et ..Ahhh canım sağol bitanem ya inşallah şişmez benim sağ bademcik normalden zaten büyük bide ikisi şiştimi ruhuma fatiha okursunuz burdan
Önerilerin için çok teşekkür ederim kuzum ıhlamuru çok severim bol limonlu içicem oda iyi geliyor bana demlimde içeyim balımAy cnm ole deme bence hemen bi pastil al gubde 8 taneye kdr cigneye biliosun ben mentollu kullandim ama bal limonlusuds var oda guzel. Bol bol ihlamur ic ilik su icmeye dikkat et ..
Ben ihlamurumun icine tarcin ve karabiberde atip iciodum
Ay cok uzuldum cnm hayirlisi buymus kizinizi bi hastaneye goturuyormusunuz.bnm us kat komsumun kizida ayni suan fazla konusamio ama anne çiş falan diyebilio o gec yurudu ama sonunda yurudu
cok uzuldm kardeşim allah sana guc kuvvet versin kizinada saglik sihhat versin allah herkese saglikli evlatlar versin insallah saglikli bi evladin olur tekrar hepimizin umudu bu yönde.boyle rahatsizlgi olan cocuklar icin merkezler var en azindan konusma yetisini geri kazanabilr umudunu yitirme sevgiler
Tamam cnm afiyet olsunÖnerilerin için çok teşekkür ederim kuzum ıhlamuru çok severim bol limonlu içicem oda iyi geliyor bana demlimde içeyim balım
Insallah cabalrinizin mukafatini gorursunuz uzulmeyin bununla karsi karsiya bir suru aile var yalniz deilsiniz.Kızlar çok teşekkür ederim. İlk değişiklikleri 23 aylık farkettik ve o zamandan beri yoğun olarak eğitim alıyor kızım. Çaba bizden takdir Allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?