Kiz gebelik testlerimi bitrdmmm bana eczane yolu gözüktü yineAlcan mıay bilemedim ya çıkar mı ki üzülmek istemiyorum
Bende baygınlık gibi uyuyorum kuzu hamilelikte uyku yapiyomus keske kuzu ya❤aynen kuzu bide ben geceleri uyuyamiyrm 1haftadr boyle gunduz uyuyorm simdi uykudan kalktm.biraksam kendimi hep uyuycam ama gunduzleri uyumamaya calisiyrm cok stresten oluyo sanirim.
ilişkilerin ne zamanlardaydı geç döllenme nasıl bişi onuda bilmiyorumki ilişkiye girdiğin tarihe bağlıı sanırımYa dusun bende catladim zatenn dewamli yaptim durdum kiz satan uc gun once basladim dusun15gun sonra pozitifi gorudum
internetten 10 tane sipariş vermiştim şimdi geldiler şeytan dürtüklüyor bi euzu besmele çekip kışkışlıyorumKiz gebelik testlerimi bitrdmmm bana eczane yolu gözüktü yinecikar kuzum cikmassa bide 31nde yaparız napalim
insallah hamileliktendr ikimizinde gulum ya hayirlisiyla gorcez 5-6 gun sonraBende baygınlık gibi uyuyorum kuzu hamilelikte uyku yapiyomus keske kuzu ya❤
Kuzu senin kaç günün var ay beni de bir heyecan aldı dönüşte alsam mı neinternetten 10 tane sipariş vermiştim şimdi geldiler şeytan dürtüklüyor bi euzu besmele çekip kışkışlıyorum
Ayyy çok heyecanlı ben de istedim ama cesaret edemiyorum yaKiz gebelik testlerimi bitrdmmm bana eczane yolu gözüktü yinecikar kuzum cikmassa bide 31nde yaparız napalim
29 olana kadr test yapmak yok kuzuAh sabirsizliktan gebelik testleri bosa gitti kuzumm ya
INŞALLAH kuzummm hepimiz icin dua ediyorum ❤❤insallah hamileliktendr ikimizinde gulum ya hayirlisiyla gorcez 5-6 gun sonra
Çıkmaz bnce kuzu meragina yenilme sabret derimKuzum tam 7 gün var 30 Aralık gösteriyor
Tamammm kuzucum söz29 olana kadr test yapmak yok kuzu
Kuzum senin çıkabilir 25nde bat senin ❤❤internetten 10 tane sipariş vermiştim şimdi geldiler şeytan dürtüklüyor bi euzu besmele çekip kışkışlıyorum
Kuzum alda 29na kadar bekle heyecanli heyecanliAyyy çok heyecanlı ben de istedim ama cesaret edemiyorum ya
Haklısın kuzum ya boşuna üzmeyim kendimiÇıkmaz bnce kuzu meragina yenilme sabret derim
2 gün önce bişi çıkmadı şimdi sabır aşamasındayım pazarı bekleyecem inşallah :) belki kırmızılar testten önce gelir allah bilir bakalım erken test güzel bişi değilmiş onu öğrendim :)kalplerasi kuzum sen yapsana ya 2 günün kalmış olmazda gecikince bir daha yaparsın
dua edeceksende güzel dua et canım ağrıda gelmesin allahn izniyle kırmızılarda gelmesin güzel güzel hamiş olBenim adet Ağrı'm çok fazla olur Allahım lütfen hamile kalayım çok çok ağrı çekmeye razıyım lütfennnn aminyeter ki adetim gelmesin ben Ağrı'sını çekmeye razıyım
Kendimden biliyorum çok sabırsızım defalarca yıkılıyorum sanki erken yapıyorum belki erkendr die bi daha bi daha sonu gelmiyor adet olana kadr çok merak edersende 2 gün kala yapmanı tavsiye edermHaklısın kuzum ya boşuna üzmeyim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?