❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ay ben 7 gün bata sayıyorum bir de 15 gün daha sayarsam çatlarım ben kesin

Kizlar ben adetim 5nde bitmişti ben suphelendim cok erken olmasima ragmen 10nda test yaptım 17sinde yaptim en sonda 21nde yaptım hep negatifti adetime 31nde olmasindan dolayı cok erken test yapmışım dimi kizlar olsa bile negatf cikar dimi?

Baya erken kuzu gormedinmi Umya dada 1 gün geçince cikti

Cok tatlisin sen ya tepkilerine bayildim bence testleri erken yapmissin insallah olur bu ayda senn adin sabirsiz hamis kalsin bence

Yok kuzum beni mmm satan sonra oldu bunlar
beklenen adet tarihin 15 gün mü geçti sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi zaten sat tan 10 gün sonra yaklaşık yumurtlama dönemi yumurtlamadanda tahmini 15 gün sonra bat geliyor düzensizlik yoksa

Cok tatlisin sen ya tepkilerine bayildim bence testleri erken yapmissin insallah olur bu ayda senn adin sabirsiz hamis kalsin bence
ççoooook erken yapmışsın sende canım azcık daha sık dişini erken yapınca insanın motivasyonuda düşüyor sabır sabır. benim telefonda adet takvimi var gününüze 2 gün kaldı diyo bende inşallah olmam diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…