- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Ay ben 7 gün bata sayıyorum bir de 15 gün daha sayarsam çatlarım ben kesinYa kuzum benim basima gelen pismis tavugun basina gelmedigi icin artik herkeze bekleyin diyorum ya benim idrarda sattan uc gun once bi gun sonra uc gun yedigun sonra idrarda negatifti dokuzda kanda yaptim negatif 15.gunu esimin zoruyla yaptim pozitif kosa kosa ozele gittim 186 ve simdi bi hafta bekliyip hastaneye gidicem kizlar umidinizi yirirmeyin :)
INŞALLAH kuzum❤Ay cok az insallah sira sizde hadi kzlarr
Stres yapmayım diyorum gecikmesin diye ama test yapsak şimdi çıkmaz zaten dimiKuzumm biz kendimizi dinleye dinleye bi hal olcak geleydi bat iyi olcak
Ne kadr war canStres yapmayım diyorum gecikmesin diye ama test yapsak şimdi çıkmaz zaten dimi
Ya dusun bende catladim zatenn dewamli yaptim durdum kiz satan uc gun once basladim dusunAy ben 7 gün bata sayıyorum bir de 15 gün daha sayarsam çatlarım ben kesin
Olsada cikmaz diye dusunuiyrum kuzum 29 gelseydi cok iyi olck carmsaba testleri alicammm kuzum yoksa dayanamayıp yapiyorum 3 tane alayimStres yapmayım diyorum gecikmesin diye ama test yapsak şimdi çıkmaz zaten dimi
Baya erken kuzu gormedinmiKizlar ben adetim 5nde bitmişti ben suphelendim cok erken olmasima ragmen 10nda test yaptım 17sinde yaptim en sonda 21nde yaptım hep negatifti adetime 31nde olmasindan dolayı cok erken test yapmışım dimi kizlar olsa bile negatf cikar dimi?
Ah sabirsizliktan gebelik testleri bosa gitti kuzumm yaBaya erken kuzu gormedinmiUmya dada 1 gün geçince cikti
sagol cancazim insallah oyledr ben burdaki herkesin tek tek hamileym deyisini gorebiliyrm allahin izniyleKuzum cok umutluyum sendenn hadi bakalim❤
INŞALLAH bitanem bizimde az kaldi.zaman gecitkce heyecan oluyot❤sagol cancazim insallah oyledr ben burdaki herkesin tek tek hamileym deyisini gorebiliyrm allahin izniyle
Cok tatlisin sen ya tepkilerine bayildim bence testleri erken yapmissin insallah olur bu ayda senn adin sabirsiz hamis kalsin benceKizlar ben adetim 5nde bitmişti ben suphelendim cok erken olmasima ragmen 10nda test yaptım 17sinde yaptim en sonda 21nde yaptım hep negatifti adetime 31nde olmasindan dolayı cok erken test yapmışım dimi kizlar olsa bile negatf cikar dimi?
Alcan mıOlsada cikmaz diye dusunuiyrum kuzum 29 gelseydi cok iyi olck carmsaba testleri alicammm kuzum yoksa dayanamayıp yapiyorum 3 tane alayim
beklenen adet tarihin 15 gün mü geçti sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi zaten sat tan 10 gün sonra yaklaşık yumurtlama dönemi yumurtlamadanda tahmini 15 gün sonra bat geliyor düzensizlik yoksaYok kuzum beni mmm satan sonra oldu bunlar
Kuzum tam 7 gün var 30 Aralık gösteriyorNe kadr war can
ççoooook erken yapmışsın sende canım azcık daha sık dişini erken yapınca insanın motivasyonuda düşüyor sabır sabır. benim telefonda adet takvimi var gününüze 2 gün kaldı diyo bende inşallah olmam diyorum bakalımCok tatlisin sen ya tepkilerine bayildim bence testleri erken yapmissin insallah olur bu ayda senn adin sabirsiz hamis kalsin bence
Ayy canim benim cok sagol seker kutum beni mutlu ettinCok tatlisin sen ya tepkilerine bayildim bence testleri erken yapmissin insallah olur bu ayda senn adin sabirsiz hamis kalsin bence
anlamadım o ne ki canımFortel okudum şimdi doğru mudur sizce erken ultra hassas test
aynen kuzu bide ben geceleri uyuyamiyrm 1haftadr boyle gunduz uyuyorm simdi uykudan kalktm.biraksam kendimi hep uyuycam ama gunduzleri uyumamaya calisiyrm cok stresten oluyo sanirim.INŞALLAH bitanem bizimde az kaldi.zaman gecitkce heyecan oluyot❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?