Ayyy yerim ya bnde de o sevgi çok wardi ewin içinde dolanırken bile guluyodum sevinçten ama 3 gün sürdü kuzumHala bisey hissetmiyorum ama icimde acayip sevgi var :)
Hahahaha biz d şu Bebek çalışmalarına başlamasaydık o duruma geliyordum az kalmıştı ki yine benimki ilgilenmiyorsun benle diyoraynen dediğin gibi çok titiz biri değilim hergün deli gibi iş yapardım boş kaldımmı hoş kız ayaklanınca arkasını toplamaktan başka bişi yapamadım şuan ev öyle dağınık ki eve gidesim yok çalışan anne olmak zormuş ben 1 yıldır altından tam kalkamadım eşimle askerlik arkadaşı gibi olcaz yaw zaten haftada bi eve geliyo ondada c.tesi temizliği bu şu ben huniyi takmış oluyorum yüzüne baakamyorum .sen ne işle meşgulsün canım
Kuzum sen,nasisin yahu napiyosun anlat bakim dewmmi kurlereAyyy yerim ya bnde de o sevgi çok wardi ewin içinde dolanırken bile guluyodum sevinçten ama 3 gün sürdü kuzum
İyi bitanem dünkü adet Ağrı'm geçti gibi akşam çok da batmam oldu psikolojik mi bilemedim ama kramp girip çıktı aaa diye bağırdım bile o derece ama bugün pek bir şey yok gibiBende gym kuzum iyi yapiyosun❤ sagol bitanem eksik olma sen nasislin bugun bebekim
mali işler deyince teknik işleer diye cevap veresim geldiHahahaha biz d şu Bebek çalışmalarına başlamasaydık o duruma geliyordum az kalmıştı ki yine benimki ilgilenmiyorsun benle diyormali işlerde çalışıyorum kuzum sen
mali işler deyince teknik işleer diye cevap veresim geldimühendisim ben
izmirdemiydin neresinden izmirin piyasası çok kötü 1.5 yıl küçükyalıda kaldım işsiz geçti günlerim çok düşük maaş veriyorlardıBizim yan oda teknik ofis Oray'a alalım seni kuzum
Devam can 3 gündür sogan suyu içiyorum kasıklarım agriyor ama pazar günü yumurta takibim war doktor nda Dick bakalım ona göre dewam edicmKuzum sen,nasisin yahu napiyosun anlat bakim dewmmi kurlere
Ya kuzum benim basima gelen pismis tavugun basina gelmedigi icin artik herkeze bekleyin diyorum ya benim idrarda sattan uc gun once bi gun sonra uc gun yedigun sonra idrarda negatifti dokuzda kanda yaptim negatif 15.gunu esimin zoruyla yaptim pozitif kosa kosa ozele gittim 186 ve simdi bi hafta bekliyip hastaneye gidicem kizlar umidinizi yirirmeyin :)izmirdemiydin neresinden izmirin piyasası çok kötü 1.5 yıl küçükyalıda kaldım işsiz geçti günlerim çok düşük maaş veriyorlardıyahu tesk 4 gün önce negatif çıktı ya ümitlenmemek için kafamı dağtmaya çalışyorum konuya bak birazdan biri bize özelden konuşun dicek diye bekliyorum
Insallah kuzum sira sizde hadi bakalim ben beklemeye karar verdim henuz cok az hcg biraz artsin bosuna strese girmimDevam can 3 gündür sogan suyu içiyorum kasıklarım agriyor ama pazar günü yumurta takibim war doktor nda Dick bakalım ona göre dewam edicm
Kuzum 6 gun kaldiii❤❤❤Canımmm nasıl gidiyor az kaldı senin döneminede değil mi
Zaman nasida kizli gecoyo dimi kusum nekadar az kaldi bakKuzum 6 gun kaldiii❤❤❤
Aynem canim zamanda geçmek bilmiyorHadi ya odami belirti bunu bilmiyordum bendede dun basladi bel agrisida var gaz skntsi gogus agrsi ama
Iste cogu belirti adet belirtisine benzedigi icn bekleyip gorucez
yumurtlamadan 15 gün sonramı pozitifti ya bende yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım negatifti bi hevesim kursağımda kaldı ilk çocuğumdaki belirtileride yaşıyordum testten sonra bi dinginleştim umudumda yok gibi ama bat bekliyorum pazar sabah test yapcam bakalım kasık ağrım çok fazla ama belkide üşüttüm rabbimden hep hayırlısını istiyorum zaten neyde hayır varsa o olsun bekleyip görecez.senin içinde çok sevimdim sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah kucağına alırsın evladınıYa kuzum benim basima gelen pismis tavugun basina gelmedigi icin artik herkeze bekleyin diyorum ya benim idrarda sattan uc gun once bi gun sonra uc gun yedigun sonra idrarda negatifti dokuzda kanda yaptim negatif 15.gunu esimin zoruyla yaptim pozitif kosa kosa ozele gittim 186 ve simdi bi hafta bekliyip hastaneye gidicem kizlar umidinizi yirirmeyin :)
İnsallh kuzum hayrlisi olsun strese girme gerçekten yanında bebisin war zaten daha küçük o şeker yetr sana insallh değerinde artms tr bna artar gbi geliyor Bn dusunuyomda ikinciye hmn böle karar wermezdim sanki ikisine nasıl yetscenInsallah kuzum sira sizde hadi bakalim ben beklemeye karar verdim henuz cok az hcg biraz artsin bosuna strese girmim
Kuzum 31nde adetim 1 hafta kaldi kuzum ama ben dayanamicam 29nda 1 gun kala test yapacam 6 gun kaldi test yapmama❤❤Kuzum kac gun kaldi adete
Yok kuzum beni mmm satan sonra oldu bunlaryumurtlamadan 15 gün sonramı pozitifti ya bende yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım negatifti bi hevesim kursağımda kaldı ilk çocuğumdaki belirtileride yaşıyordum testten sonra bi dinginleştim umudumda yok gibi ama bat bekliyorum pazar sabah test yapcam bakalım kasık ağrım çok fazla ama belkide üşüttüm rabbimden hep hayırlısını istiyorum zaten neyde hayır varsa o olsun bekleyip görecez.senin içinde çok sevimdim sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah kucağına alırsın evladını
Kuzumm biz kendimizi dinleye dinleye bi hal olcak geleydi bat iyi olcakİyi bitanem dünkü adet Ağrı'm geçti gibi akşam çok da batmam oldu psikolojik mi bilemedim ama kramp girip çıktı aaa diye bağırdım bile o derece ama bugün pek bir şey yok gibi
Ay cok az insallah sira sizde hadi kzlarrKuzum 31nde adetim 1 hafta kaldi kuzum ama ben dayanamicam 29nda 1 gun kala test yapacam 6 gun kaldi test yapmama❤❤
Hahaha aynen kuzumizmirdemiydin neresinden izmirin piyasası çok kötü 1.5 yıl küçükyalıda kaldım işsiz geçti günlerim çok düşük maaş veriyorlardıyahu tesk 4 gün önce negatif çıktı ya ümitlenmemek için kafamı dağtmaya çalışyorum konuya bak birazdan biri bize özelden konuşun dicek diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?