❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hahahaha biz d şu Bebek çalışmalarına başlamasaydık o duruma geliyordum az kalmıştı ki yine benimki ilgilenmiyorsun benle diyor mali işlerde çalışıyorum kuzum sen

Bizim yan oda teknik ofis Oray'a alalım seni kuzum
izmirdemiydin neresinden izmirin piyasası çok kötü 1.5 yıl küçükyalıda kaldım işsiz geçti günlerim çok düşük maaş veriyorlardı yahu tesk 4 gün önce negatif çıktı ya ümitlenmemek için kafamı dağtmaya çalışyorum konuya bak birazdan biri bize özelden konuşun dicek diye bekliyorum

Ya kuzum benim basima gelen pismis tavugun basina gelmedigi icin artik herkeze bekleyin diyorum ya benim idrarda sattan uc gun once bi gun sonra uc gun yedigun sonra idrarda negatifti dokuzda kanda yaptim negatif 15.gunu esimin zoruyla yaptim pozitif kosa kosa ozele gittim 186 ve simdi bi hafta bekliyip hastaneye gidicem kizlar umidinizi yirirmeyin :)

Devam can 3 gündür sogan suyu içiyorum kasıklarım agriyor ama pazar günü yumurta takibim war doktor nda Dick bakalım ona göre dewam edicm
Insallah kuzum sira sizde hadi bakalim ben beklemeye karar verdim henuz cok az hcg biraz artsin bosuna strese girmim

yumurtlamadan 15 gün sonramı pozitifti ya bende yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım negatifti bi hevesim kursağımda kaldı ilk çocuğumdaki belirtileride yaşıyordum testten sonra bi dinginleştim umudumda yok gibi ama bat bekliyorum pazar sabah test yapcam bakalım kasık ağrım çok fazla ama belkide üşüttüm rabbimden hep hayırlısını istiyorum zaten neyde hayır varsa o olsun bekleyip görecez.senin içinde çok sevimdim sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah kucağına alırsın evladını

Insallah kuzum sira sizde hadi bakalim ben beklemeye karar verdim henuz cok az hcg biraz artsin bosuna strese girmim
İnsallh kuzum hayrlisi olsun strese girme gerçekten yanında bebisin war zaten daha küçük o şeker yetr sana insallh değerinde artms tr bna artar gbi geliyor Bn dusunuyomda ikinciye hmn böle karar wermezdim sanki ikisine nasıl yetscen

Yok kuzum beni mmm satan sonra oldu bunlar

Hahaha aynen kuzum izmirdeyim Can'ım benim evet haklısın İzmir piyasası maaş bakımından düşük ay ben de gün saymak istemiyorum ama aklımdan gitmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…