Icine cok az karabiber atabilirsin karabiber bogaza iyi gelirSaol bitanem
Tamam canım çok incesin çok düşüncelisin tatlım Allah razı olsunIcine cok az karabiber atabilirsin karabiber bogaza iyi gelir
Nedemk cnm benim sendende allah ragzi olsunTamam canım çok incesin çok düşüncelisin tatlım Allah razı olsun
İnşallah yerleşme kanamasıdır temennimim bu yönde canım çok fazla stres yapma yinede akışına bırak Allah hakkın en hayırlı olanı nasip etsin bitanemKızlar bat 3 gün var az önce bi ağrı girdi kasığıma, baktım çok açık pembe, kahve leke gördüm yerleşme kanaması bu olabilirmi sizce?
Aminnn inşallah canımm. stres yapmamak lazım doğru kuzumİnşallah yerleşme kanamasıdır temennimim bu yönde canım çok fazla stres yapma yinede akışına bırak Allah hakkın en hayırlı olanı nasip etsin bitanem
Şekerim bana kalırsa batın geçmesini bekle o zaman kan testi verirsin kesin sonuç alırsın bizler kendimizi çok inceliyoruz belirti arıyoruz beynimiz vücudumuz bile bize oyun oynuyor o yüzden kuzu sabret Rabbime sığın tevekkül et şükret verdiğine vermediğinede en iyisini o bilir balımAminnn inşallah canımm. stres yapmamak lazım doğru kuzum
Öyle tabiki kuzum rabbim hayırlısını versin bizlere. Yok acele etmiyorum beklicem zaten belli olurŞekerim bana kalırsa batın geçmesini bekle o zaman kan testi verirsin kesin sonuç alırsın bizler kendimizi çok inceliyoruz belirti arıyoruz beynimiz vücudumuz bile bize oyun oynuyor o yüzden kuzu sabret Rabbime sığın tevekkül et şükret verdiğine vermediğinede en iyisini o bilir balım
Hoşgeldin canım senin bat ne zamanbenimde yarın yumurtalama döneminin en yüksek günü. dün hafiften kan geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi hanımlar yumurtlama döneminde oluyormuş dite biliyorum ama umut etmek de istemiyrum
Çok şükür sen nasılsınSelam kizlar nasilsiniz bakalim
hoşbulduk tatlım bat 29 aralık :)Hoşgeldin canım senin bat ne zaman
Yum.dönemindede lekelenme oluyormuş ama canım yinede bilemeyiz ama inşallah rabbim gönlündekini önce göbüşüne versin sonrada kucağına almayı nasip etsin tatlımhoşbulduk tatlım bat 29 aralık :)
Yum.dönemindede lekelenme oluyormuş ama canım yinede bilemeyiz ama inşallah rabbim gönlündekini önce göbüşüne versin sonrada kucağına almayı nasip etsin tatlım
neden kan vermiyorsun İnşallah gec döllenme olmuştur ama ya başka bişey varsa bence git bir an evvel öğren.Yok yok yok 8gun gecti ne cift cizgi nede adet perisan oldum ya
kız nye gidip kan testi vermiyorsun ne sabırmış arkadaş sendeki hayran kaldım sabrına ayakta alkışlıyırum seniYok yok yok 8gun gecti ne cift cizgi nede adet perisan oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?