❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar bat 3 gün var az önce bi ağrı girdi kasığıma, baktım çok açık pembe, kahve leke gördüm yerleşme kanaması bu olabilirmi sizce?
İnşallah yerleşme kanamasıdır temennimim bu yönde canım çok fazla stres yapma yinede akışına bırak Allah hakkın en hayırlı olanı nasip etsin bitanem

Aminnn inşallah canımm. stres yapmamak lazım doğru kuzum
Şekerim bana kalırsa batın geçmesini bekle o zaman kan testi verirsin kesin sonuç alırsın bizler kendimizi çok inceliyoruz belirti arıyoruz beynimiz vücudumuz bile bize oyun oynuyor o yüzden kuzu sabret Rabbime sığın tevekkül et şükret verdiğine vermediğinede en iyisini o bilir balım

benimde yarın yumurtalama döneminin en yüksek günü. dün hafiften kan geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi hanımlar yumurtlama döneminde oluyormuş dite biliyorum ama umut etmek de istemiyrum

Öyle tabiki kuzum rabbim hayırlısını versin bizlere. Yok acele etmiyorum beklicem zaten belli olur

benimde yarın yumurtalama döneminin en yüksek günü. dün hafiften kan geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi hanımlar yumurtlama döneminde oluyormuş dite biliyorum ama umut etmek de istemiyrum
Hoşgeldin canım senin bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…