suBnmde öyleym yaa geniz boğaz burun kuruluğu var
İlk haftalarmda içiyodmda bu ara biraz azattm canm yaaBol su içmemiz gerek benmde o şeklde dudaklar çatlıyor hemen
su
Çok az kalmışş inşallah hamilelik haberini alırızzzKuzum 6 gun kaldiii❤❤❤
Hamilelik suresince gunde en az 2 lt su kizlar aksatmayin alin yaniniza bi sise su goz onunde olursa sik sik icersinizİlk haftalarmda içiyodmda bu ara biraz azattm canm yaa
Sen demi 12 oçak canım bi batdasimiz daha warEsr02 cnm herkes battaşını buluyo bizde ayın 10 damı yapsak test.elimde var 10 tane ama 10 ocaktan önce yapmıcam diye söz verdim kendime
bu havalarda benimde astim costu yaniBenimde kandaki oKsijen dusuk cikiyor nefeste zorluk cekiyorum astim vardi tekrar tetikledi sanirim sigara kokusundan felan
Evet cnm 10 ocakta yapalım. 12 sini beklesek iyi ama dayanamam sanırım. Benim kan testi yapmamda çok kolay ama olumlu yada olumsuz çevremdeki insanlar bilsin istemiyorumSen demi 12 oçak canım bi batdasimiz daha wardeepandfury yapma kuzu 2 gün kala yaparz
Kuzum misafirlerim vardı uyuyamadım yine Janow napıyon balımm uyuyomusun hala
Aksamlari bu saatte kimsede tik yok huuuu calismalarami basladiniz nettiniz daha erkenEvet cnm 10 ocakta yapalım. 12 sini beklesek iyi ama dayanamam sanırım. Benim kan testi yapmamda çok kolay ama olumlu yada olumsuz çevremdeki insanlar bilsin istemiyorum
Benim herif bi tek pazar evde evlendigimdendir hic calisamadik
Gecmisolsun canim hastaneden cikmasina sevindim kendini cok yorma hemiKuzular kaynanami hastaneden cikardik
Evdeyim gelen giden var pek giremiyorum
Sizi cok ozledimm
Hamiss olan var sa etiketlesin beniii
Gunu gecen belirti yasayann kim varsa
Kocaman opuyorum siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?