Geçmiş olsun balım Allah şifa versin inşallah bu arada kendine dikkat et tatlım kolay gelsin şimdiden misafir akınına uğrarsın bi süre bitanem hem çok özleeedimmm bi hamiş kaldın özletiyorsunnKuzular kaynanami hastaneden cikardik
Evdeyim gelen giden var pek giremiyorum
Sizi cok ozledimm
Hamiss olan var sa etiketlesin beniii
Gunu gecen belirti yasayann kim varsa
Kocaman opuyorum siziii
Maşşallah senin ki ikiye değil 10 katına çıkmış değerin nerdeyse kız gayet güzel tatlım değerinKizlarrrr hastaneden geliyorum iki gun once 186 ydi bugun gecte gittim sekizde simdi sonuc 907cikti sizce nasill kizlar heycan yaptimm ya hemsire az olmasi kotu plurdu en az iki kati diyoruz bu sonuc iyo dedii sizce nasilll ya kafam karisti ama mutlu oldum cikmasinaaaa
Balim yemege misafm geldi simdi gittiler❤
Gece sizinleyimm cancanimmm benimmm :)Geçmiş olsun balım Allah şifa versin inşallah bu arada kendine dikkat et tatlım kolay gelsin şimdiden misafir akınına uğrarsın bi süre bitanem hem çok özleeedimmm bi hamiş kaldın özletiyorsunn
Cook iyi cikmis tabiii canimKizlarrrr hastaneden geliyorum iki gun once 186 ydi bugun gecte gittim sekizde simdi sonuc 907cikti sizce nasill kizlar heycan yaptimm ya hemsire az olmasi kotu plurdu en az iki kati diyoruz bu sonuc iyo dedii sizce nasilll ya kafam karisti ama mutlu oldum cikmasinaaaa
Gece sizinleyimm cancanimmm benimmm :)
Kaydettim canim❤
Tamam kuzucanimm gece erkenden uyku basmazsa sizleyim :)
E bi zahmet artık bizede vakittt ayıııııır yaaa
Ben birilerini cok mu ozledim acabaaaaaKaydettim canim❤
4 ocak ♡
Benide ekleyin 7 ocak..bu aydan cok umudum yok ....ama nasip tabiki Allah herkese nasip etsin
Tekrardan gecmis olsun kuzum❤ nasilsin kuzumKuzular kaynanami hastaneden cikardik
Evdeyim gelen giden var pek giremiyorum
Sizi cok ozledimm
Hamiss olan var sa etiketlesin beniii
Gunu gecen belirti yasayann kim varsa
Kocaman opuyorum siziii
Woowww harika kuzummmmmm❤❤Kizlarrrr hastaneden geliyorum iki gun once 186 ydi bugun gecte gittim sekizde simdi sonuc 907cikti sizce nasill kizlar heycan yaptimm ya hemsire az olmasi kotu plurdu en az iki kati diyoruz bu sonuc iyo dedii sizce nasilll ya kafam karisti ama mutlu oldum cikmasinaaaa
Bende kuzucugumu cok özledimmmm yaBen birilerini cok mu ozledim acabaaaaa
Nasil pozitif bi insansin ya enerji saciyorsunCamelwhite kuzum nasilsin
Teşekkür ederim kuzucummmNasil pozitif bi insansin ya enerji saciyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?