❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Değerin çok iyi kuzum maşallahh
84zmr kuzum valal sana kızıyorum hastNeye gitmeyi cok ihmal ediyosun balim
Ayy balım ebe 2 hafta snra gt dedi

Suan kacinci haftadasin canim 6. Hafta basliyo bulanti ne yazik ki ins sizler cok kotu olmazsiniz
Ayy blmiyorm ama çok kötüyüm az bişy uyudum uyandm backlarm tutmuyo kollarm tutmuyo mğdem kötü kalbmde hızlı çarpıyo sanki

Ayy blmiyorm ama çok kötüyüm az bişy uyudum uyandm backlarm tutmuyo kollarm tutmuyo mğdem kötü kalbmde hızlı çarpıyo sanki
Bi bak bakalim bulantin kusman olursa bulanti bileklikleri var ben dogum sonrasi ogrendim millet cok fayda gormys sea band diye

Seni senden başkası bilemez tatlım bu kadar kötü hissediyorsan 2 haftayı beklemeden gitseydin ya kuzuum neden ihmal ediyorsun canımcım

Bugn öyle oldu canm ya şmdi ble zor yazıyrmm kollarmı kaldrack mhalm yok vallahi 5 hafta 6 gün
Sen böyle yazdıkça inan çok üzülüyorum ya hayatım ortalıkta bide hastalık salgın yakalanırsın dye endişe ediyorum bitanem ki inşallah yakalanmazsın o yüzden kendine çok dikkat et vitamin ağırlıklı beslen c vitamini almaya gayret et canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…