Ben çok kötüyüm kuzumm hiç bi yerm tutmuyo miğdem bulanıyo sanki üffKuzum misafirlerim vardı uyuyamadım yine siz neler yapıyorsunuz
Suan kacinci haftadasin canim 6. Hafta basliyo bulanti ne yazik ki ins sizler cok kotu olmazsinizBen çok kötüyüm kuzumm hiç bi yerm tutmuyo miğdem bulanıyo sanki üff
Bulanti cok kotu bisiSuan kacinci haftadasin canim 6. Hafta basliyo bulanti ne yazik ki ins sizler cok kotu olmazsiniz
İyiyim bitanem sen nasılsın fıstığımSeskes balimm nasilsin ❤
Ben kucuklugumden mide hastadiyim benim agir gecti ilki bi daha hamile olsam insallah kotu olmam cogu zaman bebek dusecek diye korkardim.Bulanti cok kotu bisi
Değerin çok iyi kuzum maşallahhKizlarrrr hastaneden geliyorum iki gun once 186 ydi bugun gecte gittim sekizde simdi sonuc 907cikti sizce nasill kizlar heycan yaptimm ya hemsire az olmasi kotu plurdu en az iki kati diyoruz bu sonuc iyo dedii sizce nasilll ya kafam karisti ama mutlu oldum cikmasinaaaa
Ayy balım ebe 2 hafta snra gt dedi
Ayy blmiyorm ama çok kötüyüm az bişy uyudum uyandm backlarm tutmuyo kollarm tutmuyo mğdem kötü kalbmde hızlı çarpıyo sankiSuan kacinci haftadasin canim 6. Hafta basliyo bulanti ne yazik ki ins sizler cok kotu olmazsiniz
Bi bak bakalim bulantin kusman olursa bulanti bileklikleri var ben dogum sonrasi ogrendim millet cok fayda gormys sea band diyeDeğerin çok iyi kuzum maşallahh
Ayy blmiyorm ama çok kötüyüm az bişy uyudum uyandm backlarm tutmuyo kollarm tutmuyo mğdem kötü kalbmde hızlı çarpıyo sanki
Seni senden başkası bilemez tatlım bu kadar kötü hissediyorsan 2 haftayı beklemeden gitseydin ya kuzuum neden ihmal ediyorsun canımcımDeğerin çok iyi kuzum maşallahh
Ayy blmiyorm ama çok kötüyüm az bişy uyudum uyandm backlarm tutmuyo kollarm tutmuyo mğdem kötü kalbmde hızlı çarpıyo sanki
Bugn öyle oldu canm ya şmdi ble zor yazıyrmm kollarmı kaldrack mhalm yok vallahi 5 hafta 6 günSeni senden başkası bilemez tatlım bu kadar kötü hissediyorsan 2 haftayı beklemeden gitseydin ya kuzuum neden ihmal ediyorsun canımcım
O ney canmm 5 hafta 6 gnBi bak bakalim bulantin kusman olursa bulanti bileklikleri var ben dogum sonrasi ogrendim millet cok fayda gormys sea band diye
Uykusuzum kuzum onun disinda hamd olsun❤İyiyim bitanem sen nasılsın fıstığım
Sen böyle yazdıkça inan çok üzülüyorum ya hayatım ortalıkta bide hastalık salgın yakalanırsın dye endişe ediyorum bitanem ki inşallah yakalanmazsın o yüzden kendine çok dikkat et vitamin ağırlıklı beslen c vitamini almaya gayret et canım benimBugn öyle oldu canm ya şmdi ble zor yazıyrmm kollarmı kaldrack mhalm yok vallahi 5 hafta 6 gün
Gecmis olsun kuzum INŞALLAH hamilelignde cok rahat gecer❤Ben kucuklugumden mide hastadiyim benim agir gecti ilki bi daha hamile olsam insallah kotu olmam cogu zaman bebek dusecek diye korkardim.
Iyi yapmışsın hadi bakalim bal❤❤Ben esime regl olcam yarin sancim basladi dedim cok hevesle bekliyordu hamileysemde ona surpriz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?