❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sabir deil ya esimin isleri hep,ama idrarda gorene kadar gitmicem dedim ya yok gormedimki halada
E canım benim idrarda görene kadar beklemekde bi sabır göstergesi batın geçmişken bekliyorsun sabırlısın işte tatlım

Beni unutmussun bat 27 aralik
Kaydediyorum tatlum
Kızllaaarrr benide ekleyinnn bat 8 ocak
Ekliyorum tatlummm
ya bi arkadas vardi burda idrar testi yapacaktıiii vok meraj ettim sonuc ne diye ismini hatirlayamadiiim yaptin mi acabaa
Umya yapacaktı kuzum o suan banli
_Masalim_ kız topik sahibesi sen nerelerdesin gece kuşu
Geldim balimmm
benimde yarın yumurtalama döneminin en yüksek günü. dün hafiften kan geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi hanımlar yumurtlama döneminde oluyormuş dite biliyorum ama umut etmek de istemiyrum
Kuzum cok fazla kanaama degilse yumurtlama zamani oluyormus

Kızlar çok teşekkür ederim. İlk değişiklikleri 23 aylık farkettik ve o zamandan beri yoğun olarak eğitim alıyor kızım. Çaba bizden takdir Allahtan..
Kuzuummmmm hosgelinnnnn burdada karsina ciktimmm topige hosgeldin kuzummm

amin kızlar inşallah 5 aydır deniyoruz 3. ayımda hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu sizler nekadar zamandır deniyorsunuz?
Vallahi canım benim ilk denememdi kırmızıyı gördüm bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaalah en hayırlı vakitte kuzu

Vallahi canım benim ilk denememdi kırmızıyı gördüm bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaalah en hayırlı vakitte kuzu
aynen canım inşallah hayırlı zamanda göbüşlerimiz dolar... ilk başlarda sanki hemen olacak gibi geliyor ama bu işler sabır işiymiş onu anladım...

Sağol kuzu sabah uyandığımda boğazım çok ağrıyordu çok şükür şimdi iyiyim
Kuzum benimde boğazlarım.agriyodu ihlamur ictim sonrada pisman oldummm kasiklarima kramplar girdiiii ictin mi kuzu sende... cok geçmiş olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…