Alykm slm canımcım hoşgeldin ben iyiyim çok şükür sen nasılsın bakalımSelam güzeller ben geldim nasılsınız bakem
Sabir deil ya esimin isleri hep,ama idrarda gorene kadar gitmicem dedim ya yok gormedimki haladakız nye gidip kan testi vermiyorsun ne sabırmış arkadaş sendeki hayran kaldım sabrına ayakta alkışlıyırum seni
E canım benim idrarda görene kadar beklemekde bi sabır göstergesi batın geçmişken bekliyorsun sabırlısın işte tatlımSabir deil ya esimin isleri hep,ama idrarda gorene kadar gitmicem dedim ya yok gormedimki halada
Kaydediyorum tatlumBeni unutmussunbat 27 aralik
Ekliyorum tatlummmKızllaaarrr benide ekleyinnn bat 8 ocak
ya bi arkadas vardi burda idrar testi yapacaktıiii vok meraj ettim sonuc ne diye ismini hatirlayamadiiim yaptin mi acabaa
Geldim balimmm_Masalim_ kız topik sahibesi sen nerelerdesin gece kuşu
Kuzum cok fazla kanaama degilse yumurtlama zamani oluyormusbenimde yarın yumurtalama döneminin en yüksek günü. dün hafiften kan geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi hanımlar yumurtlama döneminde oluyormuş dite biliyorum ama umut etmek de istemiyrum
banli cevap veremiyo sanirm hmm merak ettim insallah vardrKaydediyorum tatlum
Ekliyorum tatlummm
Umya yapacaktı kuzum o suan banli
Geldim balimmm
Kuzum cok fazla kanaama degilse yumurtlama zamani oluyormus
Canim benim kontrolun guzel geçmesine sevindimmm hayirlisi olsunnnnBenimde kontrolum guzel gecti 3 gun daha ignemi vurucam cuma yine kontrol var hayirlisi bakalim ne olcak
Cok AMIN INŞALLAH gelmezz bal hamissindiray ne güzel bir topik daha açılmışbenim bat bugün henüz gelen giden yok inşallahta gelmez diyorum bakalım kısmet
Canım hoşgeldin inşaallah hamişsindirde gelmez ı kırmızılar tatlımmm...ay ne güzel bir topik daha açılmışbenim bat bugün henüz gelen giden yok inşallahta gelmez diyorum bakalım kısmet
Gecmis olsun balimmm neyin var ???Çok teşekkür ederim iyiyim diyim iyi olsun az biraz hastayımda
Cok AMIN INŞALLAH gelmezz bal hamissindir
amin kızlar inşallahCanım hoşgeldin inşaallah hamişsindirde gelmez ı kırmızılar tatlımmm...
Sağol kuzu sabah uyandığımda boğazım çok ağrıyordu çok şükür şimdi iyiyimGecmis olsun balimmm neyin var ???
Kuzuummmmm hosgelinnnnn burdada karsina ciktimmmKızlar çok teşekkür ederim. İlk değişiklikleri 23 aylık farkettik ve o zamandan beri yoğun olarak eğitim alıyor kızım. Çaba bizden takdir Allahtan..
Vallahi canım benim ilk denememdi kırmızıyı gördüm bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaalah en hayırlı vakitte kuzuamin kızlar inşallah5 aydır deniyoruz 3. ayımda hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu sizler nekadar zamandır deniyorsunuz?
aynen canım inşallah hayırlı zamanda göbüşlerimiz dolar... ilk başlarda sanki hemen olacak gibi geliyor ama bu işler sabır işiymiş onu anladım...Vallahi canım benim ilk denememdi kırmızıyı gördüm bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaalah en hayırlı vakitte kuzu
Kuzum benimde boğazlarım.agriyodu ihlamur ictim sonrada pisman oldummm kasiklarima kramplar girdiiii ictin mi kuzu sende... cok geçmiş olsun bitanemSağol kuzu sabah uyandığımda boğazım çok ağrıyordu çok şükür şimdi iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?