Kuzum bende gecen sene bi 2bucuk aylikken düşük yasadimamin kızlar inşallah5 aydır deniyoruz 3. ayımda hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu sizler nekadar zamandır deniyorsunuz?
Yaaa gercektenmiii cok mutlu oldummm hayirli olsunMerhaba..
bende denedim çamaşırsuyu testtini ve köpürdü bira gibi .. ve eşime test aldırdım çift çizgi şimdi 6 haftalık hamileyimm
Hih beni unutmussssKaydediyorum tatlum
Ekliyorum tatlummm
@Umya yapacaktı kuzum o suan banli
Geldim balimmm
Kuzum cok fazla kanaama degilse yumurtlama zamani oluyormus
Hoşgeldin canımm maşaallah Allahımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerden duanı esirgeme tatlı annişimizMerhaba..
bende denedim çamaşırsuyu testtini ve köpürdü bira gibi .. ve eşime test aldırdım çift çizgi şimdi 6 haftalık hamileyimm
Seni unuturmuyum kuzum sen dun yazmayinca gittin sandimHih beni unutmussss
Kuzuuu bizde bu haberi veririz INŞALLAHHoşgeldin canımm maşaallah Allahımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerden duanı esirgeme tatlı annişimiz
Ayyy cok tatli bi hamisimiz helmis hos gelmisss gidikla karnundaki bidigi benim yerimeee doguncada opersin artikMerhaba..
Nere gitcem kiz missafirim wardi giremedimSeni unuturmuyum kuzum sen dun yazmayinca gittin sandim
Aminnn canımminşallah hep beraber veririzKuzuuu bizde bu haberi veririz INŞALLAH
AMIN bitanemmmTeşk ederimm.. amin inşh en kısa zamanda sizlerde bebişlerinize kavuşun allahımm isteyen herkese nasip ettsinn
Kuzum tartismalar oldu ya yok uzuldum bende umya es02 sevdazede askhuley doye bi arkdas daha tartsima yasandi banlandilar bende o gruba gittin sandimNere gitcem kiz missafirim wardi giremedimyine adet olmadim test yaptim yine negatif cok uzuldum hastaneye gitmek sart oldu
Merhaba canım bizim dualarımız hepimiz için etmez olurmuyuz tatlım Allah hakkında hayırlısını versin en uygun zamanda hayırlı sağlıkı eli ayağı düzgün bebişin olur canımKızlar merhaba herkesebenim bat 30 Aralık bugün 15. Günüm ay bana da dua edin lütfen
Benimde 3 1 aralikkk kuzuuu ya cok heyecanlı bi bekleyisKızlar merhaba herkesebenim bat 30 Aralık bugün 15. Günüm ay bana da dua edin lütfen
Amin Can'ım benim cümlemizin inşallah şu ovulasyon testinde de bir pozitifi yakalasaydım daha da Mutlu olucam amaMerhaba canım bizim dualarımız hepimiz için etmez olurmuyuz tatlım Allah hakkında hayırlısını versin en uygun zamanda hayırlı sağlıkı eli ayağı düzgün bebişin olur canım
Ya gerçekten cok guzel demişsin stres yapınca zaten sanki olmuyor akisina birakmak lazimmmOlumsuz düşünmeyin inanın benimde ilk zamanlar olmadı eşim çok üzüldü ama ben hep verende allah vermeyende dedim vardır bi bildiği dedim.. olumlu düşünün olumlu olsun.. olumsuzsa da üzülmeyin gerckten vardır bi bildiği..
Tahmine gore kuzum buarallar yunurtlama olabilir 30 aralik ya bat
Amin Can'ım benim cümlemizin inşallah şu ovulasyon testinde de bir pozitifi yakalasaydım daha da Mutlu olucam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?