❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

amin kızlar inşallah 5 aydır deniyoruz 3. ayımda hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu sizler nekadar zamandır deniyorsunuz?
Kuzum bende gecen sene bi 2bucuk aylikken düşük yasadim cok zor gunleri yeni atlattim INŞALLAH sagliklica tez zamanda bebegimiz olsunnn balimmm

Merhaba..
bende denedim çamaşırsuyu testtini ve köpürdü bira gibi .. ve eşime test aldırdım çift çizgi şimdi 6 haftalık hamileyimm
Hoşgeldin canımm maşaallah Allahımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerden duanı esirgeme tatlı annişimiz

Nere gitcem kiz missafirim wardi giremedim yine adet olmadim test yaptim yine negatif cok uzuldum hastaneye gitmek sart oldu
Kuzum tartismalar oldu ya yok uzuldum bende umya es02 sevdazede askhuley doye bi arkdas daha tartsima yasandi banlandilar bende o gruba gittin sandim yarin hastaneye gidiyorsun kuzummm persembe demistin ya

Olumsuz düşünmeyin inanın benimde ilk zamanlar olmadı eşim çok üzüldü ama ben hep verende allah vermeyende dedim vardır bi bildiği dedim.. olumlu düşünün olumlu olsun.. olumsuzsa da üzülmeyin gerckten vardır bi bildiği..

Kızlar merhaba herkese benim bat 30 Aralık bugün 15. Günüm ay bana da dua edin lütfen
Merhaba canım bizim dualarımız hepimiz için etmez olurmuyuz tatlım Allah hakkında hayırlısını versin en uygun zamanda hayırlı sağlıkı eli ayağı düzgün bebişin olur canım

Merhaba canım bizim dualarımız hepimiz için etmez olurmuyuz tatlım Allah hakkında hayırlısını versin en uygun zamanda hayırlı sağlıkı eli ayağı düzgün bebişin olur canım
Amin Can'ım benim cümlemizin inşallah şu ovulasyon testinde de bir pozitifi yakalasaydım daha da Mutlu olucam ama

Ya gerçekten cok guzel demişsin stres yapınca zaten sanki olmuyor akisina birakmak lazimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…