- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Ayyy çok yakınmışız Can'ım inşallah yeni yıla bebeklerimizle girerizBenimde 3 1 aralikkk kuzuuu ya cok heyecanlı bi bekleyisINŞALLAH bebeklerimzie kavuşuruz
Yaaaaa bu sözde bile yuregim heecanlaniyor kuzummm INŞALLAHAyyy çok yakınmışız Can'ım inşallah yeni yıla bebeklerimizle gireriz
Valla test mest yaptığım yok gün aşırı ilişki tavsiye ederim illaki yum.dönemine denk gelir kuzu ya
Amin Can'ım benim cümlemizin inşallah şu ovulasyon testinde de bir pozitifi yakalasaydım daha da Mutlu olucam ama
İnşallah Can'ım ya eve gidince test yapcam bakalım umarım bugün olmuştur artıkTahmine gore kuzum buarallar yunurtlama olabilir 30 aralik ya bat
Katılıyorum kuzum bigun duip bigun birliktelik olmali ozmn tutma sansi yukseliyor dimi kuzumValla test mest yaptığım yok gün aşırı ilişki tavsiye ederim illaki yum.dönemine denk gelir kuzu ya
Amin inşallah Can'ım ben çok stres yapıyorum ama sende de oluyor mu olumsuz hiç düşünmek istemiyorum ama aklımdan da gitmiyorYaaaaa bu sözde bile yuregim heecanlaniyor kuzummm INŞALLAH
Kuzum buaralari degerlndrİnşallah Can'ım ya eve gidince test yapcam bakalım umarım bugün olmuştur artık
Valla test mest yaptığım yok gün aşırı ilişki tavsiye ederim illaki yum.dönemine denk gelir kuzu ya
Kızlar inanın adet birtiğinden beri dediğiniz gibi yapıyorum ay olur inşallah dimiKatılıyorum kuzum bigun duip bigun birliktelik olmali ozmn tutma sansi yukseliyor dimi kuzum
Hep olumsuz dusunuyorum canim bide bi dusugum var olunca ya duserse diye ödüm kopuyorAmin inşallah Can'ım ben çok stres yapıyorum ama sende de oluyor mu olumsuz hiç düşünmek istemiyorum ama aklımdan da gitmiyor
Bende aynisini yaptım balimmm ya INŞALLAH olurKızlar inanın adet birtiğinden beri dediğiniz gibi yapıyorum ay olur inşallah dimi
Allah korusun kuzum ya ben de stres yapmayım diye başka şeylerle uğraşayım diyorum kız işte bile kafama takmaktan çalışamaz oldumHep olumsuz dusunuyorum canim bide bi dusugum var olunca ya duserse diye ödüm kopuyor
Korkma lütfen Allah yardımcın olsun canım.ins. konu uğurlu gelip hepimiz bebisleri alırız kucagimizaHep olumsuz dusunuyorum canim bide bi dusugum var olunca ya duserse diye ödüm kopuyor
Amin kuzum inşallah en kısa surede gelsin bebiklerBende aynisini yaptım balimmm ya INŞALLAH olur
İnşaallah olur canım sadece stres yapma takıntı haline getirme anınntadını çıkar illede çocuk olacak dye yatağa girme başka şeylerle meşgul et zihnini tatlım denemeye devamKızlar inanın adet birtiğinden beri dediğiniz gibi yapıyorum ay olur inşallah dimi
AMIN kuzum cumlemiziAllah korusun kuzum ya ben de stres yapmayım diye başka şeylerle uğraşayım diyorum kız işte bile kafama takmaktan çalışamaz oldum
İşte onu bir yapabilsem Can'ım daha rahat olcam da Allahtan öğlenleri stres var ama akşam pek olmuyorİnşaallah olur canım sadece stres yapma takıntı haline getirme anınntadını çıkar illede çocuk olacak dye yatağa girme başka şeylerle meşgul et zihnini tatlım denemeye devam
INŞALLAH kuzum benimmm cok tatlsin cok teşekkür ederimmmKorkma lütfen Allah yardımcın olsun canım.ins. konu uğurlu gelip hepimiz bebisleri alırız kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?