- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Cok AMIN cok AMIN INŞALLAH kuzumrabbim hepimize kısa sürede nasip etsin inşallah. Ay sonu herkes tek tek ben hamileyim diye yazsın inşallah
Can'ım senin ovulasyon oldu mu acaba hissettin mi günlerimiz aynı senleCok AMIN cok AMIN INŞALLAH kuzum
Usg de her asamada gozukmuyor canim.son yillarda yapilan arastrmalar aslinda anne karninda basladigini gostermis.Sonradanda olusabilio cnm anne karniyla bi alakasi yok bunun arastirmani oneririm arkadasimda yoktu 2 dogum yapti hatts kizi 3 yasinda en kucuk olan . Ama bu ay oda pkolu oldugunu ogrendi duzenli sekilde doktora gider hicbiseyi yoktu
Kuzum 12sinden beri i ayip akintim var basladi 12snde kuzum kasikta agrida var senin balCan'ım senin ovulasyon oldu mu acaba hissettin mi günlerimiz aynı senle
Kuzu bel agrim cok fazlaydi lasik agrim var bide herseye ağlıyorum her dakka uyuyorum kuzum ama pskoljikte olabilirherkese merhabaa surekli takip ediyorm yazdiklarnzi kizlar herkes batlari bekliyo kirmizi kart gormemek icin ama hic belirtisi olan var mii aranizdaa yani bu ay olcak gibi olaaan ben kendimi cok dinliyorm cok fazla takintiliym sanirim psikolojik mi diyorm ama olanlar hic psikolojik degil gibii suan var olan belirtilernizi yazar mısınız ben kafayi yedigimi düşünüyorm cunku artik
Kuzum sen nasilsin göremedim senii"Babies16, post: 49285362, member: 779768"]Usg de her asamada gozukmuyor canim.son yillarda yapilan arastrmalar aslinda anne karninda basladigini gostermis.
Kuzum sen nasilsin göremedim senii
regl dönemindeyim canım şuan o yüzden uzaktan takip ediyorum
Öbür aya INŞALLAH kuzumregl dönemindeyim canım şuan o yüzden uzaktan takip ediyorum
Walla adet olsam artik gidicez yarinmin123 balimmm yarin doktora gidebilcek misin ?
O ne olucak ?Kuzum tartismalar oldu ya yok uzuldum bende umya es02 sevdazede askhuley doye bi arkdas daha tartsima yasandi banlandilar bende o gruba gittin sandimyarin hastaneye gidiyorsun kuzummm persembe demistin ya
Haber verirsin balimmmWalla adet olsam artik gidicez yarin
Anlamadim kuzum kimmmO ne olucak ?
Erkenden uykum geldiii kuzummm buraya bakiyorum sen nasılsın balimNaber kuzularimm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?