❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

herkese merhabaa surekli takip ediyorm yazdiklarnzi kizlar herkes batlari bekliyo kirmizi kart gormemek icin ama hic belirtisi olan var mii aranizdaa yani bu ay olcak gibi olaaan ben kendimi cok dinliyorm cok fazla takintiliym sanirim psikolojik mi diyorm ama olanlar hic psikolojik degil gibii suan var olan belirtilernizi yazar mısınız ben kafayi yedigimi düşünüyorm cunku artik

Sonradanda olusabilio cnm anne karniyla bi alakasi yok bunun arastirmani oneririm arkadasimda yoktu 2 dogum yapti hatts kizi 3 yasinda en kucuk olan . Ama bu ay oda pkolu oldugunu ogrendi duzenli sekilde doktora gider hicbiseyi yoktu
Usg de her asamada gozukmuyor canim.son yillarda yapilan arastrmalar aslinda anne karninda basladigini gostermis.

Kuzu bel agrim cok fazlaydi lasik agrim var bide herseye ağlıyorum her dakka uyuyorum kuzum ama pskoljikte olabilir

"Babies16, post: 49285362, member: 779768"]Usg de her asamada gozukmuyor canim.son yillarda yapilan arastrmalar aslinda anne karninda basladigini gostermis.
Kuzum sen nasilsin göremedim senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…