Ümidim yok deme kuzummm INŞALLAH guzel sonuclar alicazIyim canim saolasin..bati bekliyrm hsg cektircem bu ay hic umidim yok yani
Yani olcak olsa olurdu diye dusunuyrm 12 aydir ama.tabi nasip hersey canim.hakkimizds hayirlisiÜmidim yok deme kuzummm INŞALLAH guzel sonuclar alicaz
O nedemek henuz bilmiyorum solseneAnlamadim kuzum kimmm
Neyi canim konuyu anlayamadimki neyi söyleyeyimO nedemek henuz bilmiyorum solsene
Banlanmak nedemekNeyi canim konuyu anlayamadimki neyi söyleyeyim
Kapandi geçici olarak hesaplari canimBanlanmak nedemek
Ay onlarsizda olmazsiki o saate demekki ben yoktum olsam bnde banlanirdimKapandi geçici olarak hesaplari canim
Kuzum ozmn iyiki misafirin varmiss deseneAy onlarsizda olmazsiki o saate demekki ben yoktum olsam bnde banlanirdimdemekki hayirlisi buymus
benm kasik agrisi var canmda bide bende vajinitte var oda yapiyoms diyolar ilac kullandim vajinit belirtileri gectide kasik agrim adet bitimnden 3 gun sonra basladi ve bi değişik agriyo sol ayagima dogru dedgn gibi psikolojik mı vajinit mi bilmiyorm ama karar verdim obur gun muayne olucam tekrar kafama cok takiyirm vajinitten dolayı olmuyodr diye.Kuzu bel agrim cok fazlaydi lasik agrim var bide herseye ağlıyorum her dakka uyuyorum kuzum ama pskoljikte olabilir
Ay juzum heycanlandim yarin gidicem bakalimÜmidim yok deme kuzummm INŞALLAH guzel sonuclar alicaz
Ben vajinetti bilmiyorum kuzumbenm kasik agrisi var canmda bide bende vajinitte var oda yapiyoms diyolar ilac kullandim vajinit belirtileri gectide kasik agrim adet bitimnden 3 gun sonra basladi ve bi değişik agriyo sol ayagima dogru dedgn gibi psikolojik mı vajinit mi bilmiyorm ama karar verdim obur gun muayne olucam tekrar kafama cok takiyirm vajinitten dolayı olmuyodr diye.
Kuzum hic gecikiyormuydui adetin balimAy juzum heycanlandim yarin gidicem bakalim
Çorum canimKızlar hayitli geceler memleketlerimiz nereler
amin canim insallah vajinit mantar enfeksiyonu yani insallah gecmistr bakalm gidince anlasilcakBen vajinetti bilmiyorum kuzumtabi uzme bosuna kendini en iyisi doktora gitmek kuzum INŞALLAH olumli saglikli haberler alirsin canim kasik agrinida anlatirsin kuzum
INŞALLAH kuzummm tez zamanda iyilesirsinamin canim insallah vajinit mantar enfeksiyonu yani insallah gecmistr bakalm gidince anlasilcak
ablam sungurludaÇorum canimsenin
Aaa gercekten mı oralari bilirim ben corum merkezdeyim canimablam sungurluda
S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?