❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Meraba kızlar ben daha yeni katıldım ilk defa böle bi yere katılıorum hiç bi bilgim yok yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorum sizlerle dertlerimi sevinclerimi paylaşmak istioyorum bana yardımcı olurmusunuz

Meraba kızlar ben daha yeni katıldım ilk defa böle bi yere katılıorum hiç bi bilgim yok yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorum sizlerle dertlerimi sevinclerimi paylaşmak istioyorum bana yardımcı olurmusunuz
Merhabalar bizim topigimiz hamileleik üzerine canim form kisminda bir derdim var yeri var ordan paylasim yaparsan derdinle iligli daha kapsamli ilgileniyolar

Ben bu ay 3.aşılamamı oldum ve 14.günündeyim dün kan testi yaptırdım sonuç negatif cıktı ama daha adet olmadım kan değerinin yükselme ihtimali varmı neolur bana yardımcı olun artık ümitlerim tükenio.

Tabi canimcim yardim etmek icin actik biz topigi elimziden geldigince
Ilk basta stres yapma canim stres bizi cok etkiliyor olmicak diye dusunme ALLAHIN izniyle olucak diye dua etmelisin bi zaman sonra yeniden kan testi yao gec dollenme durumu var ama olmasada cok obur aya olur INŞALLAH hemen olur dualarimdasin ilk gebelignmi olcak

Merhabalar bizim topigimiz hamileleik üzerine canim form kisminda bir derdim var yeri var ordan paylasim yaparsan derdinle iligli daha kapsamli ilgileniyolar
Evet bebekle ilgili olduğunu gördüğüm icin bu kısıma girdim sadece nerden yorum atılıo cevap nasıl verilio bunun hakkında yardım istedim onuda yavaş yavaş anladım sanırım bebekle ilgili sıkıntıları ve merak ettiklerimi buraya yazabilirmiyim

Hoşgeldin canım tabiki istediğin herşeyi paylaşabilirsin bizimle

Ben bir derdim var formunu ariyosun sandgm icin o şekilde formu tarf ettmistim
Tabiki yazabilirsin biz hep burda birbirimizi desteklioruz hosgeldinnn

İlk aşılamam tutmuştu aslında ama kimyasal gebelikmiş düşükle sonuçlandı onu atlattım ikinciyi yaptırdım tutmadı snra üçüncüyü oda tutmadı şimdi allahın izniyle bir kezde g f die bi iğneyle yaptırıcam belki o tutar

Cok gecmisolsunnn canim
Elbet tutar canim stresten uzak dur bedenine o olumsuzluğu hisettirme olur muui canim yasin kac canim?

Amin canım rabbim her isteyene hayırlı vakitte hayırlı evlat versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…