Tokatta coruma yakin
Hemserimssinevet ayni toprak orta karadeniz.:)
Onlar ya yarin yada ertesi gun gelirler bende özledim vallaevet.Ya diger arkadaslara uzuldum konusuyorduk ne guzel cok tenha olmus burasi
cuma kuzu aldim randevuyuda amin canim insallahINŞALLAH kuzummm tez zamanda iyilesirsindoktora nezman gidiceksin
Bizide haberdar edersin balim guzel haberlerle gelirsin INŞALLAHcuma kuzu aldim randevuyuda amin canim insallah
Merhabalar bizim topigimiz hamileleik üzerine canim form kisminda bir derdim var yeri var ordan paylasim yaparsan derdinle iligli daha kapsamli ilgileniyolarMeraba kızlar ben daha yeni katıldım ilk defa böle bi yere katılıorum hiç bi bilgim yok yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorum sizlerle dertlerimi sevinclerimi paylaşmak istioyorum bana yardımcı olurmusunuz
Tabi canimcim yardim etmek icin actik biz topigi elimziden geldiginceBen bu ay 3.aşılamamı oldum ve 14.günündeyim dün kan testi yaptırdım sonuç negatif cıktı ama daha adet olmadım kan değerinin yükselme ihtimali varmı neolur bana yardımcı olun artık ümitlerim tükenio.
Evet bebekle ilgili olduğunu gördüğüm icin bu kısıma girdim sadece nerden yorum atılıo cevap nasıl verilio bunun hakkında yardım istedim onuda yavaş yavaş anladım sanırım bebekle ilgili sıkıntıları ve merak ettiklerimi buraya yazabilirmiyimMerhabalar bizim topigimiz hamileleik üzerine canim form kisminda bir derdim var yeri var ordan paylasim yaparsan derdinle iligli daha kapsamli ilgileniyolar
Hoşgeldin canım tabiki istediğin herşeyi paylaşabilirsin bizimleEvet bebekle ilgili olduğunu gördüğüm icin bu kısıma girdim sadece nerden yorum atılıo cevap nasıl verilio bunun hakkında yardım istedim onuda yavaş yavaş anladım sanırım bebekle ilgili sıkıntıları ve merak ettiklerimi buraya yazabilirmiyim
Evet bebekle ilgili olduğunu gördüğüm icin bu kısıma girdim sadece nerden yorum atılıo cevap nasıl verilio bunun hakkında yardım istedim onuda yavaş yavaş anladım sanırım bebekle ilgili sıkıntıları ve merak ettiklerimi buraya yazabilirmiyim
İlk aşılamam tutmuştu aslında ama kimyasal gebelikmiş düşükle sonuçlandı onu atlattım ikinciyi yaptırdım tutmadı snra üçüncüyü oda tutmadı şimdi allahın izniyle bir kezde g f die bi iğneyle yaptırıcam belki o tutarTabi canimcim yardim etmek icin actik biz topigi elimziden geldigince
Ilk basta stres yapma canim stres bizi cok etkiliyor olmicak diye dusunme ALLAHIN izniyle olucak doyr dua etmelisin bi zaman sonra yeniden ka testi yao gec dollenme durumu var ama olmasada cok obur aya olur INŞALLAH hemen olur dualarimdasin ilk gebelignmi olcak
Cok gecmisolsunnn canimİlk aşılamam tutmuştu aslında ama kimyasal gebelikmiş düşükle sonuçlandı onu atlattım ikinciyi yaptırdım tutmadı snra üçüncüyü oda tutmadı şimdi allahın izniyle bir kezde g f die bi iğneyle yaptırıcam belki o tutar
Amin canım rabbim her isteyene hayırlı vakitte hayırlı evlat versin tatlımİlk aşılamam tutmuştu aslında ama kimyasal gebelikmiş düşükle sonuçlandı onu atlattım ikinciyi yaptırdım tutmadı snra üçüncüyü oda tutmadı şimdi allahın izniyle bir kezde g f die bi iğneyle yaptırıcam belki o tutar
Tbiki kuzumMeraba kızlar ben daha yeni katıldım ilk defa böle bi yere katılıorum hiç bi bilgim yok yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorum sizlerle dertlerimi sevinclerimi paylaşmak istioyorum bana yardımcı olurmusunuz
Amin canım rabbim her isteyene hayırlı vakitte hayırlı evlat versin tatlım
23yaşındayım 3yıllıkta evliyim 2yıldırda evladımız olsun istiyoruzCok gecmisolsunnn canim
Elbet tutar canim stresten uzak dur bedenine o olumsuzluğu hisettirme olur muui canim yasin kac canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?