Neden gebelik olmuyo doktirlar ne diyo kuzum23yaşındayım 3yıllıkta evliyim 2yıldırda evladımız olsun istiyoruz
Doktorlar ne diyo canim23yaşındayım 3yıllıkta evliyim 2yıldırda evladımız olsun istiyoruz
Tıpben bi sıkıtı yok tam 3kez hsg cektirdim ilkinde biri kapalı biri acık dendi ikincisinde ikiside acık dendi ücünsündede ikiside acıkdendi şuan icin hiç bi problem yok ama rabbim izin vermio demekkiNeden gebelik olmuyo doktirlar ne diyo kuzum
Esinde bi sorun var mi kuzumTıpben bi sıkıtı yok tam 3kez hsg cektirdim ilkinde biri kapalı biri acık dendi ikincisinde ikiside acık dendi ücünsündede ikiside acıkdendi şuan icin hiç bi problem yok ama rabbim izin vermio demekki
KİZLAR MERHABA. ADETİME 10 GUN VAR AMASUREKLİ ve hafif kasik ağrım oluyor. hamile olabilir miyim? BOYLE birşey yaşayan varmiCan dostlar buyrun gelinnn sohbetlerimizi edelim dertlerimizi paylaşalım dualarımızı edelim bebeklerimizi bekleyelim
Eki Görüntüle 1924593
_Masalim_ bat 31 Aralik
@Umya bat 17 Aralik
min123 bat 6 Aralik
@84zmr Hamiş prensesss
@Esr02 bat 14 Aralik
@mcyln83 bat 10 Ocak
@Lknrokan35 bat 12 Ocak
@GorTuu bat 6 Ocak
@Ebrarr60 bat 9 Ocak
@Sfr-rslntsn bat 8 Ocak
@Nurumcan94 bat 8 Ocak
@zezem123 bat 28 Aralik
@blueas bat 21 Aralik
@Dykdyk bat 1 Ocak
@eflen bat 9 Ocak
@celine20 bat 27 Aralik
@deepandfury bat 12 Ocak
@Mazikeen bat 9 Aralik
@fundiiiii bat 31 Aralik
@Emineeemm bat 4 Ocak
@Babies16 bat 29 Aralik
@-Lavinia bat 3 Ocak
@UzeUze Hamiş prenses
@mmavi_21 bat 23 Aralik
@Siinms bat 17 Aralik
@Greeneliton bat 9 Ocak
@cadolosum bat 3 Ocak
@dilekylmz22 bat 28 Aralik
@YaKaMoZz-z bat 10 Ocak
Tabi kuzu yasayabilrsin INŞALLAH gebelik belirtisidir... bisicik kalmamis bata hadi bakalim adetin gecikince bi idrar testi yapip kan verirsin canimmKİZLAR MERHABA. ADETİME 10 GUN VAR AMASUREKLİ ve hafif kasik ağrım oluyor. hamile olabilir miyim? BOYLE birşey yaşayan varmi
Canim o konularda bi bilgim yok suan sende esinde sorun yok cok sukur neden asilama yapıyor doktor canim??yok allaha şükür ondada bi sıkıntı yok ben eskişehirliyim sanki burda doktor kalmamış gibi ankaraya gidioyorum etlik kadın doğum evine orda bir prof var serdar dilbaz die tanıdığm önerdi die onunla bi yola cıktım aşılama yaptı tutmadı bir kezde iğneyle denicekler iğne daha mı etkili bi bilginiz varmı
Çok istiyorumTabi kuzu yasayabilrsin INŞALLAH gebelik belirtisidir... bisicik kalmamis bata hadi bakalim adetin gecikince bi idrar testi yapip kan verirsin canimm
Ben kimyasal gebelik gecirdiğimde kasık ağrısı cekmiştim belimde ağrımıştı ama benim ki devam edemedi inş sen hamilesindir inş sonuna kadarda devam ederKİZLAR MERHABA. ADETİME 10 GUN VAR AMASUREKLİ ve hafif kasik ağrım oluyor. hamile olabilir miyim? BOYLE birşey yaşayan varmi
25 mi bat kuzu.... Tabi dualarimiz hepimizle AMIN canimmm bende cok istiyorum benimde batta 31 aralik heyrcanla bekliyorumÇok istiyorumRabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin bana da dua edin lutfeen
Kuzum stres yapinca yumurtalar catlamiyoTıpben bi sıkıtı yok tam 3kez hsg cektirdim ilkinde biri kapalı biri acık dendi ikincisinde ikiside acık dendi ücünsündede ikiside acıkdendi şuan icin hiç bi problem yok ama rabbim izin vermio demekki
Neyaizkki benimde 2 bucuk aylikken bebegim kaybetmiştim düşük sonucu... ondan once bel agrisi kasik agrisi cok olmusti neyazikki kucagima alamadim cok zor bi durumdu hala korkusu acisi icimde... ALLAHIM korusun sagl saglim kucagimiza alalim bebeklerimizi tez zamanda INŞALLAHBen kimyasal gebelik gecirdiğimde kasık ağrısı cekmiştim belimde ağrımıştı ama benim ki devam edemedi inş sen hamilesindir inş sonuna kadarda devam eder
Ayy hosgeldin bizim hamis ugur bocügümuz oluverr ALLAHIM kucagina alamyi nasip etsim tatlim nasil.ogrendin gebelgni canimmmBende geldimmmmmm 5haftalik haamileyim ilk evladim inş :)
Başka bi yöntem varmı birde tüp bebek var ama oda yaşımdan ötürü yapmak istemiyorlar cağresizlik cok zormuş napcağımı bilemiyorumCanim o konularda bi bilgim yok suan sende esinde sorun yok cok sukur neden asilama yapıyor doktor canim??
Benim belinde ağrı olmuyor. Ama eşimle ilişkiye girdiğimiz zaman aşırı derecede çoğaldı kasik ağrım . Bazıları iltihapda olabilir diyo kafam çok karıştıBen kimyasal gebelik gecirdiğimde kasık ağrısı cekmiştim belimde ağrımıştı ama benim ki devam edemedi inş sen hamilesindir inş sonuna kadarda devam eder
Ayyy be guzell yaa allah kucaginda sevmeyi buyutup okullara gondermeyi nasip eder insallah kac ay denedin nezaman tutu anlat bakalimBende geldimmmmmm 5haftalik haamileyim ilk evladim inş :)
Rabbim yardımcınız olsun aynı şeyleri yasiyoruzBaşka bi yöntem varmı birde tüp bebek var ama oda yaşımdan ötürü yapmak istemiyorlar cağresizlik cok zormuş napcağımı bilemiyorum
Caresiz deilsin kuzum allah var sen duani et ona birak jordonlarini baglatip hamile kalani bile suydumBaşka bi yöntem varmı birde tüp bebek var ama oda yaşımdan ötürü yapmak istemiyorlar cağresizlik cok zormuş napcağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?