❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Tıpben bi sıkıtı yok tam 3kez hsg cektirdim ilkinde biri kapalı biri acık dendi ikincisinde ikiside acık dendi ücünsündede ikiside acıkdendi şuan icin hiç bi problem yok ama rabbim izin vermio demekki
Esinde bi sorun var mi kuzum

KİZLAR MERHABA. ADETİME 10 GUN VAR AMASUREKLİ ve hafif kasik ağrım oluyor. hamile olabilir miyim? BOYLE birşey yaşayan varmi

yok allaha şükür ondada bi sıkıntı yok ben eskişehirliyim sanki burda doktor kalmamış gibi ankaraya gidioyorum etlik kadın doğum evine orda bir prof var serdar dilbaz die tanıdığm önerdi die onunla bi yola cıktım aşılama yaptı tutmadı bir kezde iğneyle denicekler iğne daha mı etkili bi bilginiz varmı

KİZLAR MERHABA. ADETİME 10 GUN VAR AMASUREKLİ ve hafif kasik ağrım oluyor. hamile olabilir miyim? BOYLE birşey yaşayan varmi
Tabi kuzu yasayabilrsin INŞALLAH gebelik belirtisidir... bisicik kalmamis bata hadi bakalim adetin gecikince bi idrar testi yapip kan verirsin canimm

Canim o konularda bi bilgim yok suan sende esinde sorun yok cok sukur neden asilama yapıyor doktor canim??

Ben kimyasal gebelik gecirdiğimde kasık ağrısı cekmiştim belimde ağrımıştı ama benim ki devam edemedi inş sen hamilesindir inş sonuna kadarda devam eder

Tıpben bi sıkıtı yok tam 3kez hsg cektirdim ilkinde biri kapalı biri acık dendi ikincisinde ikiside acık dendi ücünsündede ikiside acıkdendi şuan icin hiç bi problem yok ama rabbim izin vermio demekki
Kuzum stres yapinca yumurtalar catlamiyo

Ben kimyasal gebelik gecirdiğimde kasık ağrısı cekmiştim belimde ağrımıştı ama benim ki devam edemedi inş sen hamilesindir inş sonuna kadarda devam eder
Neyaizkki benimde 2 bucuk aylikken bebegim kaybetmiştim düşük sonucu... ondan once bel agrisi kasik agrisi cok olmusti neyazikki kucagima alamadim cok zor bi durumdu hala korkusu acisi icimde... ALLAHIM korusun sagl saglim kucagimiza alalim bebeklerimizi tez zamanda INŞALLAH

Benim belinde ağrı olmuyor. Ama eşimle ilişkiye girdiğimiz zaman aşırı derecede çoğaldı kasik ağrım . Bazıları iltihapda olabilir diyo kafam çok karıştı

Başka bi yöntem varmı birde tüp bebek var ama oda yaşımdan ötürü yapmak istemiyorlar cağresizlik cok zormuş napcağımı bilemiyorum
Caresiz deilsin kuzum allah var sen duani et ona birak jordonlarini baglatip hamile kalani bile suydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…