❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İnşallah hayatımmm rabbim duysun ağzından dularına kat beni ve meleğimi
Amiiin kız tüylerim diken diken oldu inşallah can-ı gönülden dua ediyorum balımmm her ne kadar sanal ortamda konuşsakda seviyorum seni ve asla üzülmeni istemiyorum o yüzden hep senin için ve minik fasülye için duacı olcam bitanem

Sağolll balımm allah razı olsunn rahatlattın beni az da olsa çok sağol seviyorm seni iyiki tanıştım vallaa senle ve diğer canlarla

Şimdi ben birazck yatıyım balım gözlerim kararıyo tansiyonm düştü sanırım canm skldığı zaman hep böyle olur allaha emanet ol kendine iyi bak belki annemlrre gidersm gündüz de görüşürüz canımınn içi iyiki varsınn konu neydi nereye geldii yaa üfff gece gece

Tuzlu bişeyler atıştır kuzum kendinede minik fasülyeyede dikkat et üzüntüler kederler paylaştıkça azalır olsun ben mutlu oldum sıkıntını derdini paylaştığın için yakın gördün içini açtın hiç önemli değil azda olsa rahatladın şimdi iyi uykular ayrı yatmak yok yarın görüşürüz balımm öptüm

Bende kocaman öptüm balım seni sağolasnnn uzakta da sanal da olsa gerçek dost böylesine denir iyiki varsn

Hayatımm yeni gördümm evet bncede sağda benm meleğim senn değerindr harika canmm bence sende benm gibi 3 binleri geçince git herşeyini gör allahn izniyle biz 6ncı haftamızı bitirdik teyzesi 7+1 iz bugn
Teyzesi yesin onu yaaa masallah

Kızlar benim dün midem çok bulandı özellikle gece uyuyakalmışım kalktığımda daha kötüydü hep de yorgunum sürekli uykum geliyor ama mide bulantısını ben Regl öncesi de çekiyorum hep aha işte şu hamilelik belirtisi diyemiyorum hepsi adetle birebir aynı gibi

Evet bu durum sinirimi bozuyo keske farkli belirtiler olsa hic benzemrsr bizde hemen anlasak bati beklemesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…