Nacizane tavsiyem sabret şükret canımBen napıyım peki canım
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım inşallahben bu ay hic takmıyorruumpsikolojimi baya rahatlattım umudum da yok olursa surpriz olcak olmazsa uzilmiycem boylesi daha iyi geldi bana
amin hepimiz icinRabbim hakkında hayırlısını versin canım inşallah
Sen sabırlı ve inançlı bi kızsın kuzum bunların meyvesini inşallah toplıycaksın balım ben buna inanıyorum çivi çiviyi sökermiş sende eşini yola getirceksin bitanem sabrınla sükunetinle inancınlaParasal konu kenarda kalsında en çokda kötü konuşması arkdaşıyla konuşuyomş gibi davdanması çok zoruma gidiyo buna nasl sabredym vazgeçmiyo adam bende artk onjn gibi oldm o ne derse aynısını söylüyorm yok mal yok geri zekalı bunun gibi. Bi sürü şey baktm vazgçmiyo onun verdiğini ona verdm ama yok yani
Evet canım rabbim hayırlı vakitte hayırlı bir evlat nasip edecektir inşallah tatlımamin hepimiz icinvardır herseyin bir zamanı deyip Allaha bırakmak lazım
İnşallah balımm yattı şimdi hiç ayrı yatmadık yanndamı yatsam ayrımı bilemedmSen sabırlı ve inançlı bi kızsın kuzum bunların meyvesini inşallah toplıycaksın balım ben buna inanıyorum çivi çiviyi sökermiş sende eşini yola getirceksin bitanem sabrınla sükunetinle inancınla
Canım bak kızabilirsin küsebilirsin ama asla yatağını ayırma ben bu hatayı çok yaptım sen sakın yapma bitanemİnşallah balımm yattı şimdi hiç ayrı yatmadık yanndamı yatsam ayrımı bilemedm
Tabi olur benim minik fasülyemi rahatsız ediyorsun oda sana gaz sancını gönderiyor onun için kendini ferah tut sakin ol derin bir nefes al ver bitanemStresli oldğum zaman gaz sancısı daha çok oluyo sanki
Ben istesemde yapamıyorm kii ne kadar kızarsam kızayım ama yok yapamadm hiç. Buzamana kadar gitmeyide beceremedm ztn ama bunun burnunu sürtmeden de adam olacağını sanmıyormCanım bak kızabilirsin küsebilirsin ama asla yatağını ayırma ben bu hatayı çok yaptım sen sakın yapma bitanem
Aynen öyle meleğimde çok üzüldüü umursuz babası olack adam sağolsun sinr şeyTabi olur benim minik fasülyemi rahatsız ediyorsun oda sana gaz sancını gönderiyor onun için kendini ferah tut sakin ol derin bir nefes al ver bitanem
Hee ona eyvallah kuzum burnunu sürt tatlım onu hakediyor çünkü seni kaybetme korkusu var balımmBen istesemde yapamıyorm kii ne kadar kızarsam kızayım ama yok yapamadm hiç. Buzamana kadar gitmeyide beceremedm ztn ama bunun burnunu sürtmeden de adam olacağını sanmıyorm
Doğsunda Allahın izniyle sen görürsün umursuzmu değilmi banada sen söylersin kocişinin nasıl değiştiğini hayatınıza nasıl anlam kattığını bebişinin cennet kokulununAynen öyle meleğimde çok üzüldüü umursuz babası olack adam sağolsun sinr şey
Bilmiyorm balım kaybetme korkusundan mı aldı anahtarları yoksa benm deliliğimden mi hiç bilmiyorm. Bu şeklde araba kullanamıycağımı ve kendime zarar vereceğimi düşündüğü için yapmş olablr çünkü huyumu biliyo yapmadğm şey değil öyle bişy yqpmş olsam asla yakasını kurtaramyck ailemden yana ne kadar sessiz kalsalar da bana yaşattıklarını biliyolar o yüzden eşimi kaç parçaya bölerler bilememHee ona eyvallah kuzum burnunu sürt tatlım onu hakediyor çünkü seni kaybetme korkusu var balımm
Hem kaybetme korkusu hem sana bişey olur korkusu balımmm o hödük seni çoook seviyor tatlım her ne kadar yanlış bi şekilde göstersedeBilmiyorm balım kaybetme korkusundan mı aldı anahtarları yoksa benm deliliğimden mi hiç bilmiyorm. Bu şeklde araba kullanamıycağımı ve kendime zarar vereceğimi düşündüğü için yapmş olablr çünkü huyumu biliyo yapmadğm şey değil öyle bişy yqpmş olsam asla yakasını kurtaramyck ailemden yana ne kadar sessiz kalsalar da bana yaşattıklarını biliyolar o yüzden eşimi kaç parçaya bölerler bilemem
İnşallah hayatımmm rabbim duysun ağzından dularına kat beni ve meleğimiDoğsunda Allahın izniyle sen görürsün umursuzmu değilmi banada sen söylersin kocişinin nasıl değiştiğini hayatınıza nasıl anlam kattığını bebişinin cennet kokulunun
Seviyosada işte böyle yerden yere vurarak bi sevgi istemyrmHem kaybetme korkusu hem sana bişey olur korkusu balımmm o hödük seni çoook seviyor tatlım her ne kadar yanlış bi şekilde göstersede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?