❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Parasal konu kenarda kalsında en çokda kötü konuşması arkdaşıyla konuşuyomş gibi davdanması çok zoruma gidiyo buna nasl sabredym vazgeçmiyo adam bende artk onjn gibi oldm o ne derse aynısını söylüyorm yok mal yok geri zekalı bunun gibi. Bi sürü şey baktm vazgçmiyo onun verdiğini ona verdm ama yok yani

Sen sabırlı ve inançlı bi kızsın kuzum bunların meyvesini inşallah toplıycaksın balım ben buna inanıyorum çivi çiviyi sökermiş sende eşini yola getirceksin bitanem sabrınla sükunetinle inancınla

İnşallah balımm yattı şimdi hiç ayrı yatmadık yanndamı yatsam ayrımı bilemedm

İnşallah balımm yattı şimdi hiç ayrı yatmadık yanndamı yatsam ayrımı bilemedm
Canım bak kızabilirsin küsebilirsin ama asla yatağını ayırma ben bu hatayı çok yaptım sen sakın yapma bitanem

Stresli oldğum zaman gaz sancısı daha çok oluyo sanki
Tabi olur benim minik fasülyemi rahatsız ediyorsun oda sana gaz sancını gönderiyor onun için kendini ferah tut sakin ol derin bir nefes al ver bitanem

Canım bak kızabilirsin küsebilirsin ama asla yatağını ayırma ben bu hatayı çok yaptım sen sakın yapma bitanem
Ben istesemde yapamıyorm kii ne kadar kızarsam kızayım ama yok yapamadm hiç. Buzamana kadar gitmeyide beceremedm ztn ama bunun burnunu sürtmeden de adam olacağını sanmıyorm

Tabi olur benim minik fasülyemi rahatsız ediyorsun oda sana gaz sancını gönderiyor onun için kendini ferah tut sakin ol derin bir nefes al ver bitanem
Aynen öyle meleğimde çok üzüldüü umursuz babası olack adam sağolsun sinr şey

Ben istesemde yapamıyorm kii ne kadar kızarsam kızayım ama yok yapamadm hiç. Buzamana kadar gitmeyide beceremedm ztn ama bunun burnunu sürtmeden de adam olacağını sanmıyorm
Hee ona eyvallah kuzum burnunu sürt tatlım onu hakediyor çünkü seni kaybetme korkusu var balımm

Aynen öyle meleğimde çok üzüldüü umursuz babası olack adam sağolsun sinr şey
Doğsunda Allahın izniyle sen görürsün umursuzmu değilmi banada sen söylersin kocişinin nasıl değiştiğini hayatınıza nasıl anlam kattığını bebişinin cennet kokulunun

Hee ona eyvallah kuzum burnunu sürt tatlım onu hakediyor çünkü seni kaybetme korkusu var balımm
Bilmiyorm balım kaybetme korkusundan mı aldı anahtarları yoksa benm deliliğimden mi hiç bilmiyorm. Bu şeklde araba kullanamıycağımı ve kendime zarar vereceğimi düşündüğü için yapmş olablr çünkü huyumu biliyo yapmadğm şey değil öyle bişy yqpmş olsam asla yakasını kurtaramyck ailemden yana ne kadar sessiz kalsalar da bana yaşattıklarını biliyolar o yüzden eşimi kaç parçaya bölerler bilemem

Herşeyden önce hesap verme korkusu hatalı çünkü bişy olsa bunun hesabını kimseye veremez

Herşeyden önce hesap verme korkusu hatalı çünkü bişy olsa bunun hesabını kimseye veremez

Hem kaybetme korkusu hem sana bişey olur korkusu balımmm o hödük seni çoook seviyor tatlım her ne kadar yanlış bi şekilde göstersede

Doğsunda Allahın izniyle sen görürsün umursuzmu değilmi banada sen söylersin kocişinin nasıl değiştiğini hayatınıza nasıl anlam kattığını bebişinin cennet kokulunun
İnşallah hayatımmm rabbim duysun ağzından dularına kat beni ve meleğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…