Kızlar benim dün midem çok bulandı özellikle gece uyuyakalmışım kalktığımda daha kötüydü hep de yorgunum sürekli uykum geliyor ama mide bulantısını ben Regl öncesi de çekiyorum hep aha işte şu hamilelik belirtisi diyemiyorum hepsi adetle birebir aynı gibi
Al bendende okadar. :) Halsizlik kasık ağrıları göğüs hassasiyeti bulantı uyku hali hepsi var maasallahEvet bu durum sinirimi bozuyo keske farkli belirtiler olsa hic benzemrsr bizde hemen anlasak bati beklemesek
Evet bu durum sinirimi bozuyo keske farkli belirtiler olsa hic benzemrsr bizde hemen anlasak bati beklemesek
Vallahi kızlar ya sonra da psikolojik belirti yaşıyorum hamile değilsem de Regl gecikecek diye korkuyorum bu Arada bende de gaz problemi ve afedersiniz kabızlık da var bakalım neler olcakAl bendende okadar. :) Halsizlik kasık ağrıları göğüs hassasiyeti bulantı uyku hali hepsi var maasallah
Ooo masallah cokk iyi canimGünaydin kızlaaaar ilk beta hcg değerim çıktı 430.5
Belirtiye yormaaaaa kuzucannnnnnnGöğsümde ağrılı bir durum yok ama damarlarda zonklama oluyor belli aralıklarla dokununca falan acımıyor hiç
Kuzum hayırlı olsun süperGünaydin kızlaaaar ilk beta hcg değerim çıktı 430.5
Kuzum günler geçmiyooooBelirtiye yormaaaaa kuzucannnnnnn
Belirtiyr yormaaa
Bekle sabret
Hayırlı olsun tebrikkerrrrrGünaydin kızlaaaar ilk beta hcg değerim çıktı 430.5
Amin güzel hamiş dua et bize yılbaşına bebişler gelsinTesekkürler canlariiiiiiimmmm
Seviliyorsuuz dualar alıyorsunuz
Rabbim hamile kardeşlerime hayırlı saglıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlat nasib etsin..
İsteyenlere de en hayırlı ve kısa zamanda müjdeli haberler versin inşallah
Olmazsin inş hayırlısı canım benimBen yrn olurum gibi gelior bu karin agrisiyla yilbasina bile kalmam
Biz hep adet olacakmışız gibi düşünelim bebiş olursa sürpriz olurOlmazsin inş hayırlısı canım benim
Öyle yapnca oluyo galibaBiz hep adet olacakmışız gibi düşünelim bebiş olursa sürpriz olur
Ayyy tamam ben öyle yapmaya başlıyorum o ZamanÖyle yapnca oluyo galiba
Ben bu ay bugün adet olcam yarn olcam diye adeti bekliyordum
Kaçan kovalanır hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?