❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

7 gün önce kan werdim o da negatfti bnm adetim hiç akşamaz normalde saati saatine olurum kesin hamileyim dedim ama negatiff
aksamiyosa ve bi rahatsizlgn yoksa hamilede olablrsn canm belki gec dollenmistr ki insallah oyledir boyle negatif gorunce kendiminms gibi uzuluyrm vallah olcak hepimizn insallahta uzulmemekte elde degil

ayy o nadir insanlardan biride benm yengem 7 aylikkrn hamile oldugunu ogrendi bi kizcesi oldu kadin dogum yapana kadr adet oldugu bebegide vardi ayriyetten anlayamadi hamile oldgnu sonra kan testi ultrason derken cikti idrarda yanilms hep oda

aksamiyosa ve bi rahatsizlgn yoksa hamilede olablrsn canm belki gec dollenmistr ki insallah oyledir boyle negatif gorunce kendiminms gibi uzuluyrm vallah olcak hepimizn insallahta uzulmemekte elde degil
Bilmiyom walla kuzum insallh hamileyimdr eşim geceden beri bi heyecanlı halbuki hamile oldgm kesin değil adetim hiç gecmedgnden o da şey yaptı onun uzulmesine çok üzülüyorum en çokta insallh hamile kalirz en kısa zmnda

Hiç hormon ilacı veya üst üste ilaç aldın mı canımm

olsun canm benm vardr bi hayir bende oyle bir kez yanildm esim uzuldu kendimden cok ben ona uzulfm hayal kirikligna ugradi diye.

Hm normalde adetlerin duzenlimiydi

evet canım bende aynı senin gibi günü gününde olurum telefonumda program var onu takip ediyorum hep beklenen zamanda olurdum geçen ay gecikince hamileyim sandım çünkü o gebeliği kolaylaştıran bi haptı ama 12 gün sonra adet oldum bebiş yoktu

Hm o zmn hiç heweslenmiyim adet olmaya hazrliyim kndimi

Ya kızlar bu ovulasyon testleri bozuk mu bugün benim 16 günüm sözde yarın yumurtlama gösteriyor takvimde yine silik yine silik ağlıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…