Tekrar çıkmaz sa bi kaç gün geçsin eğer olmazsam weririm kuzu ama olurum Bn yaKan versene sen kuzum
Belki idrar da cikmamistir
aksamiyosa ve bi rahatsizlgn yoksa hamilede olablrsn canm belki gec dollenmistr ki insallah oyledir boyle negatif gorunce kendiminms gibi uzuluyrm vallah olcak hepimizn insallahta uzulmemekte elde degil7 gün önce kan werdim o da negatfti bnm adetim hiç akşamaz normalde saati saatine olurum kesin hamileyim dedim ama negatiff
ayy o nadir insanlardan biride benm yengem 7 aylikkrn hamile oldugunu ogrendi bi kizcesi oldutatlım idrar tahlilinde yanılma payı çok yüksek ve gebelik olsa bile çıkmıyor hemen benim bi tanıdığımın 6 aylık hamileyken bile idrarda ve kan da çıkmamış doktor keseyi görene dar inanmamış umudunu kaybetme
Bilmiyom walla kuzum insallh hamileyimdr eşim geceden beri bi heyecanlı halbuki hamile oldgm kesin değil adetim hiç gecmedgnden o da şey yaptı onun uzulmesine çok üzülüyorum en çokta insallh hamile kalirz en kısa zmndaaksamiyosa ve bi rahatsizlgn yoksa hamilede olablrsn canm belki gec dollenmistr ki insallah oyledir boyle negatif gorunce kendiminms gibi uzuluyrm vallah olcak hepimizn insallahta uzulmemekte elde degil
ayy o nadir insanlardan biride benm yengem 7 aylikkrn hamile oldugunu ogrendi bi kizcesi oldukadin dogum yapana kadr adet oldugu bebegide vardi ayriyetten anlayamadi hamile oldgnu sonra kan testi ultrason derken cikti idrarda yanilms hep oda
Bilmiyom walla kuzum insallh hamileyimdr eşim geceden beri bi heyecanlı halbuki hamile oldgm kesin değil adetim hiç gecmedgnden o da şey yaptı onun uzulmesine çok üzülüyorum en çokta insallh hamile kalirz en kısa zmnda
7 gün önce kan werdim o da negatfti bnm adetim hiç akşamaz normalde saati saatine olurum kesin hamileyim dedim ama negatiff
Maşallah yaniayy o nadir insanlardan biride benm yengem 7 aylikkrn hamile oldugunu ogrendi bi kizcesi oldukadin dogum yapana kadr adet oldugu bebegide vardi ayriyetten anlayamadi hamile oldgnu sonra kan testi ultrason derken cikti idrarda yanilms hep oda
Yumurtlama gunlerimde troid için 10 gün kullandm bıraktım birde folik asit kullanmaya başlamıştım bu ayHiç hormon ilacı veya üst üste ilaç aldın mı canımm
kendisi kilolu 3 aylikta bebegi vardi ayrica derdi karnmda bisey geziyo diye amcamda bagirsaktr onlar derdiMaşallah7 ayda karnı hiç büyümedi mi
kendisi kilolu 3 aylikta bebegi vardi ayrica derdi karnmda bisey geziyo diye amcamda bagirsaktr onlar derdi
Yumurtlama gunlerimde troid için 10 gün kullandm bıraktım birde folik asit kullanmaya başlamıştım bu ay
Hm normalde adetlerin duzenlimiydiHormon ilacı falan etkiliyor canım bende dostinex kullandım 12 gün üstüne adet oldum
Folik asit bende içiyorum 2 . kutuyu aldım hatta dün
olsun canm benm vardr bi hayir bende oyle bir kez yanildm esim uzuldu kendimden cok ben ona uzulfm hayal kirikligna ugradi diye.Bilmiyom walla kuzum insallh hamileyimdr eşim geceden beri bi heyecanlı halbuki hamile oldgm kesin değil adetim hiç gecmedgnden o da şey yaptı onun uzulmesine çok üzülüyorum en çokta insallh hamile kalirz en kısa zmnda
Hm normalde adetlerin duzenlimiydi
Oyle oluyor zaten kendimden çok onun haline üzülüyorum neyse hayrlisii olsunolsun canm benm vardr bi hayir bende oyle bir kez yanildm esim uzuldu kendimden cok ben ona uzulfm hayal kirikligna ugradi diye.
Hm o zmn hiç heweslenmiyim adet olmaya hazrliyim kndimievet canım bende aynı senin gibi günü gününde olurum telefonumda program var onu takip ediyorum hep beklenen zamanda olurdum geçen ay gecikince hamileyim sandım çünkü o gebeliği kolaylaştıran bi haptı ama 12 gün sonra adet oldum bebiş yoktu
Hm o zmn hiç heweslenmiyim adet olmaya hazrliyim kndimi
Aminn cumlemizin insallhHerşeye hazırla kendini canım geç döllenme de olmuş olabilir bilemeyiz ki bekle biraz daha rabbim herşeyi gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?