❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Vallahi kuzum anlayamıyorum ki hiç göremedim şu çift çizgiyi döngünün 10. Günü başlamıştım galiba daha erken olma ihtimali var mıdır ki

yok canım aksine tam zamanı doğurgan döneme girmiş oluyorsun benim bugün yumurtlama günüm en yüksek gebelik günüm yani akıntın çoğaldı mı peki ordan da anlayabilirsin

Bazilarinim adet bittikten hemen sonra yunurtlama zamani oluyormus oyle okumustum
Can'ım benim genelde hep döngüm 30 31 arası. Ay inşallah dediğiniz gibidir. Yoksa ovulasyonum olmuyor mu benim diye ağlamaya başlıcam ara ara mesela dün akşam ondan önceki akşam akıntım da geldi afedersiniz ama hala silik silik

yok canım aksine tam zamanı doğurgan döneme girmiş oluyorsun benim bugün yumurtlama günüm en yüksek gebelik günüm yani akıntın çoğaldı mı peki ordan da anlayabilirsin
Can'ım ben 10. Gün başladım teste bugün 16. Günüm 2 gündür akşamları var ama testte hep silik çıkıyor

Vallahi kuzum anlayamıyorum ki hiç göremedim şu çift çizgiyi döngünün 10. Günü başlamıştım galiba daha erken olma ihtimali var mıdır ki
Canım play store dan adet takvimi period calendar diye bi program var adet tarihlerini ilişki zamanlarını not alıyorsun sana doğugan dönemini yumurtlama dönemini yüksek gebelik şansını adet günlerine göre belirliyor

İşte onu kullanıyorum bugün en yüksek günüm ve yarını da çatlama günü olarak gösteriyor ama ovulasyon testi silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…