- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Adet olacakmışım gibi de bel Ağrı'm var sabahtan beri çıldırıcimm
Vallahi kuzum anlayamıyorum ki hiç göremedim şu çift çizgiyi döngünün 10. Günü başlamıştım galiba daha erken olma ihtimali var mıdır kiacaba döllenme mi oldu ondan mı yumurtalmıyorsun canım
Bazilarinim adet bittikten hemen sonra yunurtlama zamani oluyormus oyle okumustumVallahi kuzum anlayamıyorum ki hiç göremedim şu çift çizgiyi döngünün 10. Günü başlamıştım galiba daha erken olma ihtimali var mıdır ki
Vallahi kuzum anlayamıyorum ki hiç göremedim şu çift çizgiyi döngünün 10. Günü başlamıştım galiba daha erken olma ihtimali var mıdır ki
Can'ım benim genelde hep döngüm 30 31 arası. Ay inşallah dediğiniz gibidir. Yoksa ovulasyonum olmuyor mu benim diye ağlamaya başlıcam ara ara mesela dün akşam ondan önceki akşam akıntım da geldi afedersiniz ama hala silik silikBazilarinim adet bittikten hemen sonra yunurtlama zamani oluyormus oyle okumustum
Can'ım ben 10. Gün başladım teste bugün 16. Günüm 2 gündür akşamları var ama testte hep silik çıkıyoryok canım aksine tam zamanı doğurgan döneme girmiş oluyorsun benim bugün yumurtlama günüm en yüksek gebelik günüm yani akıntın çoğaldı mı peki ordan da anlayabilirsin
Canım play store dan adet takvimi period calendar diye bi program var adet tarihlerini ilişki zamanlarını not alıyorsun sana doğugan dönemini yumurtlama dönemini yüksek gebelik şansını adet günlerine göre belirliyorVallahi kuzum anlayamıyorum ki hiç göremedim şu çift çizgiyi döngünün 10. Günü başlamıştım galiba daha erken olma ihtimali var mıdır ki
İşte onu kullanıyorum bugün en yüksek günüm ve yarını da çatlama günü olarak gösteriyor ama ovulasyon testi silikCanım play store dan adet takvimi period calendar diye bi program var adet tarihlerini ilişki zamanlarını not alıyorsun sana doğugan dönemini yumurtlama dönemini yüksek gebelik şansını adet günlerine göre belirliyor
İşte onu kullanıyorum bugün en yüksek günüm ve yarını da çatlama günü olarak gösteriyor ama ovulasyon testi silik
Yok kuzum ben teste 10. Gün başladım bak dur foto atayım takvimi
Tamam canım şimdi anlaşıldı ben yanlış anlamışım
yarın yumurtlama günün senin benim de bugün 1 gün arayla adet olmuşuz
Test in koyu olması gerekmez miydi bugün adetlerim de son 3 aydır düzenli
Ay 1 gün var aramız sende ovulasyon oldu mu kuzum baktın mıBenim de böyle
Bu da bugünkü testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?