Insallah hayatim rabbim evimizden bebek sesini eksik kilmasinnnAynenn balımm çok iyi olur valla yaa bol bol dua edin kızlar savatı tefriciye okuyun hergn 11 defa rabbm nasip eder
Oy kuzum sakin uzulme sen.bende hasta olurda sogan kuru incir hepsini deneyecegim.o mucizeyi yasamak icin
Hırs halinr getirmeyin diyorm ama dnlemiyosnz beni kuzular o şeklde hep üzülürsünüzdeepandfury le günümüz aynı beraber deneyecgz sende dene elimizden ne geliyosa yapalım bu ay ilk olduğumda üzüldüm ağlayack gibi oldum annm wardi yanımda aglamadim simdi inat ettim bu ay Allh izin werirse olacak inat hırs istek herşey birlesti
Neapalm can böylede uzuluyormHırs halinr getirmeyin diyorm ama dnlemiyosnz beni kuzular o şeklde hep üzülürsünüz
O pozitifi gorecegimiz günleri yasatsin rabbimz bizlereben bu ay o kadar uzulmedim o kadar alistimki negatife şaşırmadım yani pozitif cokda elim ayağım titrer heralde
Ama cok da dusunme kuzum akisina birak hayatim insallah Allah nasip edecekdeepandfury le günümüz aynı beraber deneyecgz sende dene elimizden ne geliyosa yapalım bu ay ilk olduğumda üzüldüm ağlayack gibi oldum annm wardi yanımda aglamadim simdi inat ettim bu ay Allh izin werirse olacak inat hırs istek herşey birlesti
Benimde var ama cok ara ara batmalar canimKasğımdaki batmaları sancıları hissettim önce kuzum insan hissediyo ztn daha çok dkkat ediyosn
Aynen bende ruya goruyorum pat hastayim :)Birde rüya gören oluyomus benim yengem bir rüya görmüştü ondan sonra hamilelik haberini aldık aksine benim ruyalarda tersine cikyor
Kiz bende kafayi yerim haaa :))))Aynen ya nasıl unuturum o cann da war düşünsenize bi dahaki ay hepimiz hamislik haberi weriyorz cildrirm walla
Aaaaaaaaammiinnnnnnnnnnnnnn çooooook aaaminnnnnO pozitifi gorecegimiz günleri yasatsin rabbimz bizlere
Yok dusunmucem balım stres yapmadan günlük aliskanlikmis gibi kurlerimi yapicm kafaya takmadan halledicm bu isi allahin izniyle insallahAma cok da dusunme kuzum akisina birak hayatim insallah Allah nasip edecek
Insallah birtanem halledecegiz biz bu isi Allah in izniyleYok dusunmucem balım stres yapmadan günlük aliskanlikmis gibi kurlerimi yapicm kafaya takmadan halledicm bu isi allahin izniyle insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?