Unut kuzu o ruyayi unutDüşük yapmadan evvel bebisin kesesini görmüştüm rüyamda malesef tersi çıktı o gün bugündür aklımdan çıkmaz hic
Haa haaa bnm dusugumde çift çizgi cikmisti inanamamstim gözüme öle gözüküyor sandım karşı komşuma gdip sormustm heyecandan halbuki pozitif olduğunu bilmiyorum o an çok sasrmistimKiz bende kafayi yerim haaa :))))
Ya yapma böyle bugün zaten aglamakliyim bide onları aklımıza getrme gül çabuk unutma bugünden sonra pozitif olcaz hepUnutmaya çalışıyorum ama silinmiyor resmen beynime işlenmiş sanki canim bak yine kalbim acidi hatirlayinca
Ne söylemişti kuzumHeleki eşimin söylediği sözler dün gibi aklimda vay bee 25 ocakta 2 yil olacak tam
Toparlan bunlar bizim zararimiza bugünden sonra bebeği aklımızdan çıkarıyoruz stres yok sıkıntı yok düşünmek yokTamam kuzum toparlaniyorum hemen
İlşki günü yapıştrcan onu kuzum yumurtlama günü bide 3 gün arayla 2 tane yapştr yakıyo ama dayam bebeğin için ben dayandm kuzum bu sefer iyi tutundu
Kiyamam sana kuzum yaHaa haaa bnm dusugumde çift çizgi cikmisti inanamamstim gözüme öle gözüküyor sandım karşı komşuma gdip sormustm heyecandan halbuki pozitif olduğunu bilmiyorum o an çok sasrmistim
Sorma sen eş daha çok üzüyor az önce yine sormuştu hastalandinmi test aliyimmi gelirken die bnde hastalandım dedim sesi gittiböyle karnima dokunup şimdi burdami demişti hatta bi kerede kızım diye seslenmisti o malum gun sırf üzüntüsünü belli etmemek için annemlere yollamisti beni
Bak yine soruyom yağmurum ne zamndı batınBenimde var ama cok ara ara batmalar canim
Anlamadim.hasta olacagim anlasilan
Aynen insallh bi dahaki ay o mutlu haberi werirz eslerimizeAh ah onlarin isi daha zor be kuzum biz ağlıyoruz icimizdekini dokuyoruz ya onlar içine atıyor hep Rabbim yardımcımız olsun
Çıkarmıycan canımm su değmiycek ona çıkarsanda yenisini yapştrysnBugun bende yaki almistim,simdi senin yazilarini gordum ,dur tecrubeli kisiye sorayim dedim.simdi 11. gunumdeyim .
Birliktelik gunu tak demissin ya o gun takip geri mi cikarttin malum dus alinacak..daha aciklayici yazarsan .
Kırk mevlüdü yapıo o gün kesip gelenlere yemk yaptırablirsin kuzum ama evn halkı yemiycek bilirsiniz zatn nasl oldğunuAmin insallah esim adak adadı olursa diye eğer hamile kalırsam hemenmi kestirmesi gerekir yada herhangi bir zamanda olurmu merak etttim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?