❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

böyle karnima dokunup şimdi burdami demişti hatta bi kerede kızım diye seslenmisti o malum gun sırf üzüntüsünü belli etmemek için annemlere yollamisti beni

İlşki günü yapıştrcan onu kuzum yumurtlama günü bide 3 gün arayla 2 tane yapştr yakıyo ama dayam bebeğin için ben dayandm kuzum bu sefer iyi tutundu

Bugun bende yaki almistim,simdi senin yazilarini gordum ,dur tecrubeli kisiye sorayim dedim.simdi 11. gunumdeyim .
Birliktelik gunu tak demissin ya o gun takip geri mi cikarttin malum dus alinacak..daha aciklayici yazarsan .

böyle karnima dokunup şimdi burdami demişti hatta bi kerede kızım diye seslenmisti o malum gun sırf üzüntüsünü belli etmemek için annemlere yollamisti beni
Sorma sen eş daha çok üzüyor az önce yine sormuştu hastalandinmi test aliyimmi gelirken die bnde hastalandım dedim sesi gitti

Ah ah onlarin isi daha zor be kuzum biz ağlıyoruz icimizdekini dokuyoruz ya onlar içine atıyor hep Rabbim yardımcımız olsun

Bugun bende yaki almistim,simdi senin yazilarini gordum ,dur tecrubeli kisiye sorayim dedim.simdi 11. gunumdeyim .
Birliktelik gunu tak demissin ya o gun takip geri mi cikarttin malum dus alinacak..daha aciklayici yazarsan .
Çıkarmıycan canımm su değmiycek ona çıkarsanda yenisini yapştrysn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…