İnşallah canımm benim hayırlı haberlerimiz olsun inşallah caaan öpüyorum seni seviliyorsun bitanem unutmadığın için teşekkürler beybiInsallah hayatim insallahSeskes 6 li olalim :)
İnşallah kuzumm rabbim nasip etsin en kısa zamandaSaol kuzum güzel fikir olursa insallah öyle yaparız bizde :)
Amin insallah esim adak adadı olursa diye eğer hamile kalırsam hemenmi kestirmesi gerekir yada herhangi bir zamanda olurmu merak etttim simdi
Çıkarmıycan canımm su değmiycek ona çıkarsanda yenisini yapştrysn
3 gün arayla taktım canm 2 tane snra daha takmıyosn çünkü çok yakıyoBizimde adagimiz var canim ,saglikla hamile kalirsam ve hayirlisiyla kazasiz belasiz kucagima alirsam diye..
Sende hamile kalip dogum yaptiktan sonra yapip yakinin ,aileden bireyler olmadan dagitabilirsin...
Tesekkur ederim canim peki kac gun taktin.
3 gün arayla taktım canm 2 tane snra daha takmıyosn çünkü çok yakıyo
Dene canım faydası oluyoTamam canim bende de iki tane var,birde onu deniyelim.
INSALLAH bitanem ovulasyon testi mi uygulucaksinTM kuzu adetimin 11 günü yumurta takibide yapılacak insallh bebeğim bu ay bnmle olur
INŞALLAH ballilokmamInsallah kuzum.bekliyoruz bakalim
Herhaldeee kankitolaslarimaa lafff soyleyen karisinda beniii görürrrrrBir daha topik acmayalim duramiyoruz esralarla sedosum
Hemen kavga :))
Kimse bizim topigin kizlarina
Ozellikle kankitoslarimi uzemez ki :)
INŞALLAH kuzummm yaa ne guzel oluruz biz yaaaTM kuzum cok sağol insaAllah bizde hamis olurz seni tek hamis bırakmayız 5 li grup oluruz_Masalim_ Umya 84zmr deepandfury Esr02 boylece
Ah kuzummm seni anliyorum yasadiklarimi hatrladikca brn hemen agliyorumUnutmaya çalışıyorum ama silinmiyor resmen beynime işlenmiş sanki canim bak yine kalbim acidi hatirlayinca
Seni unuturmuyuz sekerparemmm cansinİnşallah canımm benim hayırlı haberlerimiz olsun inşallah caaan öpüyorum seni seviliyorsun bitanem unutmadığın için teşekkürler beybi
Yok can doktorum bakackINSALLAH bitanem ovulasyon testi mi uygulucaksin
INŞALLAH ballilokmam
Herhaldeee kankitolaslarimaa lafff soyleyen karisinda beniii görürrrrr
INŞALLAH kuzummm yaa ne guzel oluruz biz yaaa
Ah kuzummm seni anliyorum yasadiklarimi hatrladikca brn hemen agliyorum
Seni unuturmuyuz sekerparemmm cansin
Ah kuzum genelde evde gecir kuzum ALLAH korusun grip falan olsa hapta icemeessin ;(Bi dışarı çıkdım geldim hasta oldum iyimi başm ağrıyo donuyorm hiç keyfim yok napcm ben kış boyu yaaa üff
Oy kiyamam ben sana bende seni cok seviyorum bal kaymakim_Masalim_ iste bu yüzden burayı ve sizleri çok seviyorum kuzum bizi birbirmizden başkaen iyi kim anlayabilirki
Doktorla olmasi daha iyi kuzum hadi hayirlisiYok can doktorum bakack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?