❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yaaaa ben seni yerim baakk bu kadat tatli olmaaa sennn yaaaaa
Gel opecem seni.tesekkurler kuzucannninm
Kuzum erkek cocuk demistin yaa cok tatli bi ufaklik resmi buldum sana bende seni kocaman öpüyorum bitanem nedemek biraz moralini duzeltysem ne mutlu bana uzulmene kiyamiyorum bitanem aklim sende iyisin dimi balkopügüm

Kuzum erkek cocuk demistin yaa cok tatli bi ufaklik resmi buldum sana bende seni kocaman öpüyorum bitanem nedemek biraz moralini duzeltysem ne mutlu bana uzulmene kiyamiyorum bitanem aklim sende iyisin dimi balkopügüm
He kuzum simdi eve geldim yemek yedim azicik oyalandim iyiyim bakalim yarin yada diger gun hasta olmam lazim daa bekliyorum test negatif cikti beklemedeyim :)

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…