3nü bitirdi 4nden gün aldı kuzucum çok şükür-Lale Devri16 senin pasa kac yasinda kuzu
MAŞALLAH kuzum ❤ ALLAH bagislasin kuzum sen daha kucuksun biraz daha bekleyeblrsn aslinda 2ciye tabi nasip kısmet ben 27 yaşındayimmm hayirlsiyla pes pese olsun❤3nü bitirdi 4nden gün aldı kuzucum çok şükür
Ben adetli degildim yaptim canim..sanirim adetliyken 3 cu gunu diyorlarKızlar harmon tetkiki. Adetin kaçıncı günü yapıyor diye
korusun kuzum amin inşallahCanlar bi sorun olunca neyazikki insan korkudan burayi unutuyor bebegine odaklaniyor ALLAHIM hepimiz saglikli hamislikler gecirelim burada gule oynaya bebeklerimzii bekleyelim ne olur korusun ALLAHIM yavrulamizi INŞALLAH
AMIN kuzucan❤korusun kuzum amin inşallah
bekliyorum kuzum Allah razı olsun Rabbim bütün evlatlarını bağışlasın isteyen herkese versin biz ayrı eve çıkıcaz inşallah borçlar bitsin düzenimi otutturayım Rabbim verirse ikinci olurMAŞALLAH kuzum ❤ ALLAH bagislasin kuzum sen daha kucuksun biraz daha bekleyeblrsn aslinda 2ciye tabi nasip kısmet ben 27 yaşındayimmm hayirlsiyla pes pese olsun❤
Aaa yeni ev ohmiss iyi dusunmussun RABBIM bagislasin kuzucan pasana bi kardes❤ prensesin olsunn sagliklica bide❤ hayirli olsun yeni ev kuzucanbekliyorum kuzum Allah razı olsun Rabbim bütün evlatlarını bağışlasın isteyen herkese versin biz ayrı eve çıkıcaz inşallah borçlar bitsin düzenimi otutturayım Rabbim verirse ikinci olur
Bende mersinde yasadim hic soik yoktu ama bu kis heryer felekat kuzucanim AMIN ❤Mersin kisi en rahat geciren sehirlerden guya resmen sel suan.. MasAllah bereket mubarek..bu kis cok sert gececek Allah hepimizin yardimcisi olsun
inşallah kuzum kardeşsiz olmaz ya tek çocuk iyi değil bi tane daha verirse Rabbim yeni evimde dediğin gibi Allah hepimizin yüzünü güldürsün senin bebiş ne kadarlıkAaa yeni ev ohmiss iyi dusunmussun RABBIM bagislasin kuzucan pasana bi kardes❤ prensesin olsunn sagliklica bide❤ hayirli olsun yeni ev kuzucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?