INŞALLAH kuzum benimmm ALLAHIM dualarimizi kabul etsin INŞALLAH kuzum cok sagol eksik olma❤valla bitanem ben küçük yaşta olduğum için pek anlamıyorum tutunmuş olur tabikide bebişin sana sıkı sıkı tutunsun anişini bırakmasın o korku büyük olmazmı kuzum birdaha o korkuyu yaşatmasın Rabbim dualarım seninle ve bütün hamiş kalmak isteyenlere
Neyazikki buralar eskisi gibi degil herkes elini ayagini cekti
Gecikirse yaparım kuzumm
Canlar benimde misafirim vardı yemekliydi gittiler ortalığı toparla falan anca geldim sizeRabbim yardımcın olsun kuzum evet çok pahalı artık herşeye zam vallahi asgari ücret zamlandı ya
inşallah güzell haberlerini duyarız canım yarın olsunda bian önce bebişine kalp atışına kavuş_Masalim_ kuzum abimler gitti hayirlisi ile ben de yarin kiz kardesimle gidicem insallah hastaneye artik icimde rahatlasin bebek ve kalp atisinii cokkk merak,ediyorummmmm catladim yahu
amin canim sagolasin aynen oyle vallahRabbim yardımcın olsun kuzum evet çok pahalı artık herşeye zam vallahi asgari ücret zamlandı ya
olsun kuzum nasılsın iyimisinCanlar benimde misafirim vardı yemekliydi gittiler ortalığı toparla falan anca geldim size
Bakıcam kuzum da olurm zatenBence artik bekle bi iki gun gecsin ole ya
Yorgunluk dışında iyiyim canım sen nasılsınolsun kuzum nasılsın iyimisin
sende sağolasın canım benğm hayat şartları işte kimse kimseyi düşünmüyoramin canim sagolasin aynen oyle vallah
iyim kuzum paşamı uyuttum şimdi napayım işteYorgunluk dışında iyiyim canım sen nasılsın
Bu kadar negatif düşünme beybiBakıcam kuzum da olurm zaten
sende eksik olma bitanem benim <3INŞALLAH kuzum benimmm ALLAHIM dualarimizi kabul etsin INŞALLAH kuzum cok sagol eksik olma❤
Doğru kuzum da umutlanmk istemiyorm kötüye alistiriyom kndimiBu kadar negatif düşünme beybi
Oyy daha yeni mi uyudu paşazadeiyim kuzum paşamı uyuttum şimdi napayım işte
Böyle kendini daha çok üzüyorsun çünkü aynısını bende yapıyorumDoğru kuzum da umutlanmk istemiyorm kötüye alistiriyom kndimi
evet kuzum uyumıcaktı oturalım oturalım dedi ama uyudu babası sabah erken uyandırdı işten gelince afalladı çocukOyy daha yeni mi uyudu paşazade
Çok. Şükür kuzummm dünden beri yattım dinlendm çok şükür geçdii ne kadar yatcm böylr bilmiyormm. Telfondan uzak duruyorm canmm dktrda yasakladı eşimde annemler de hepsi çok kızıyo84zmr kuzum suan nasilsin
Testi nezmn alcan kuzucanimGecikirse yaparım kuzumm
kzum iyi düşün iyi olsunBöyle kendini daha çok üzüyorsun çünkü aynısını bende yapıyorum
Be tatlıştır o şimdi Allah ım bağışlasınevet kuzum uyumıcaktı oturalım oturalım dedi ama uyudu babası sabah erken uyandırdı işten gelince afalladı çocuk
Valla super haber veridn kuzu bnde uzulyodum.sen gidemedin diye yavrun kac haftalik kuzu kalp atisida duyulur muu ayy cok heyecanlı iNŞALLAH ❤❤❤_Masalim_ kuzum abimler gitti hayirlisi ile ben de yarin kiz kardesimle gidicem insallah hastaneye artik icimde rahatlasin bebek ve kalp atisinii cokkk merak,ediyorummmmm catladim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?